بله گروه ما 4 نفری است ما هم همین مشکل رو داشتیم به خاطر همین سعی می کردیم دو به دو یا سه به تک بازی کنیم تا از بازی نپره بیرون.
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
بله گروه ما 4 نفری است ما هم همین مشکل رو داشتیم به خاطر همین سعی می کردیم دو به دو یا سه به تک بازی کنیم تا از بازی نپره بیرون.
ببخشید یکم واضح تر می گی
![]()
سلام عزیزان کسی میدونه تو بازی جنرال 3 چجوری نیروها رو دسته بندی میکنند یعنی مثلآ با زدن دکمه 1 تانک ها فعال شوند و با 2 سربازان دست گلتون درد نکنه
منظورتون از جنرال 3 چیه؟؟
commond & conquere 3 : tiberium wars یا خود جنرال با پچ ؟؟؟
اگه با پچه اسم پچ رو ذکر کنید!!
با تشکر
من پچ را نصب
زياد متوجه نشدم ولي به نظر مياد سرعت بازي بهتر شده
حالا يه مشكل دارم
وقتي با دوستم شبكه اي اجرا ميكنم ارور ميده
دوستم هم نصبش ميكنه
ولي وقتي ميخواد بهم كانكت بشه ارور ميده
مجبور شديم پاكش كرده و از نو نصب كنيم
و از خير پچ بگذريم
اين مشكل از چيه ؟
سلام
چند وقتي بود نبودم
درست ميگي چون تيم gls هواپيما نداره ولي يادت باشه افغانستان نبود كه از بمب شيميايي استفاده مي كرد.
درضمن آخه افغانستان چه به جنك و يا داشتن تانك.
و بين كارگرهاي افغاني و عراقي فرق چنداني نيست
آخه پسر خوب اين چه حرفيه ميزني مگه نميدونه افغان ها فارسي حرف ميزنند.
آخه تو توي كجاي بازي كلمه فارسي ميشنوي
سلام بچه ها
كسي تا حالا تونسته با 3 گروه USA super كه هر سه هم گروه (يعني يار هم باشند) و لول آنها هم روي hard باشه بازي كنه و برنده هم بشه.
Last edited by prince of persia 4; 11-02-2009 at 22:26.
سلام
لطفا دیگه در این مورد بحث نکنید. این بحث مختومه اعلام شد.درست ميگي چون تيم gls هواپيما نداره ولي يادت باشه افغانستان نبود كه از بمب شيميايي استفاده مي كرد.
درضمن آخه افغانستان چه به جنك و يا داشتن تانك.
و بين كارگرهاي افغاني و عراقي فرق چنداني نيست
آخه پسر خوب اين چه حرفيه ميزني مگه نميدونه افغان ها فارسي حرف ميزنند.
آخه تو توي كجاي بازي كلمه فارسي ميشنوي
تاحالا 3تا رو امتحان نکردم. ولی 2تا رو زدم.كسي تا حالا تونسته با 3 گروه usa super كه هر سه هم گروه (يعني يار هم باشند) و لول آنها هم روي hard باشه بازي كنه و برنده هم بشه.
آقا این مپ مال من نیست و من فقط مپ ها رو بهش امکانات اضافه کردم.
توضیحات هم میدم با وجود اینکه همه بلدین ولی بازم واسه کسایی که نمیدونن.
از امکانات این Map میشه موارد یر رو اسم برد:
پول به اندازه ی کافی یعنی دو منبع پول برای هر بازیکن با 2 چاه نفت که البته هرکس زودتر به وسط زمین برسه میتونه چند چاه دیگه رو صاحب بشه.
دو Repair Pad در شرق و غرب زمین برای تعمیر ماشینهای جنگی و دو بیمارستان که هرکس زودتر بگیره سربازهاش خودکار خودشون سالم میشن.
دور تا دور بیس ها ریل قطار وجود داره و یکی از منطقه های حمله برای ورود به زمینهای دیگران دقیقا خود پل قطار هستش که اگر کمی طولانی بشه عبورتون از روی ریل ممکنه قطار رد بشه و تمام چیزهایی که روی ریل هستش نابود بشه.
وسط زمین تجهیزات دفاعی برای Capture کردن وجود داره و همچنین نزدیک هر بیس هم تجهیزات دفاعی ضعیف هستش برای مواقعی که دشمن حمله کنه.
همچنین دقیقا وسط بیس چهار ماشین پارک شده که وقتی دشمن حمبه ی زمینی خیلی وسیعی کرد و یونیت هاش وسط زمین جمع شدند میتونید با هواپیما یا هر چیز دیگه این چهار ماشین رو منهدم کنید تا منطقه ی وسط بازی پر از مواد میکروبی بشه و خسارت زیادی به حریف بزنید.
این Map برای بازی در Game Net هم مناسبه و پرجا و تکمیله و میتونید 8 نفره از بازی در این MAP لذت ببرید.
بهترین حالت بازی در این زمین دو تیم 4 نفره هستش که یک تیم سمت راست و تیم دیگر سمت چپ باشه.
حجم این Map فقط 200 کیلوبایت هستش و بعد از دانلود باید از حالت فشرده اون رو خارج کنید و تو مسیر زیر پوشه ی Cross Full War Zone را قرار بدین.
My Document\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps
بعد وارد بازی بشین و بعد از انتخاب تیمها گزینه ی Select Map را بزنید و از بالا سربرگ Unofficial Maps را بزنید و در لیست Cross Full War Zone را انتخاب کنید.
وارد بازی بشین و لذت ببرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)