W950 با داشتن سیستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 عملا در زمره گوشی های هوشمند قرار می گیره...![]()
W950 با داشتن سیستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 عملا در زمره گوشی های هوشمند قرار می گیره...![]()
خوب چیش هوشمنده؟من تنها چیز هوشمندی که توش دیدم اینه که میتونه دست نوشته را تشخیص بده
البته ان ای سی هم چنین قابلیتی داره.
اما خب سیستم عامل داره و صفحه لمسی توپ داره خب به اینا میگن هوشمند دیگه.
فکر کردی به هوشمند توی موبایل چی میگن.نکنه فکر کردی که موبایل ابر کامپیوتره![]()
خوب همبن که می تونی روش برنامه های مختلف و متنوع بریزی نشانه هوشمند بودنشه دیگه..!
می خواستی چه کار کنه بره طرف ها و رخت و لباست رو هم بشوره..؟!![]()
سلام به همگي و خسته نباشيد.
من يه 6630 دارم.
ميخوام يه w950 بخرم.
من فقط بخاطره اينكه ديدم اين گوشي Symbian OS v9.1 داره از خوشم اومد.
چون واسه من Symbian خيلي مهمه.
ميخوام بدونم اين گوشي فايل هاي SIS رو كه ميشه تو نوكيا نصب كرد رو اينم مي شه نصب كرد يا نه؟
آخه يكي از دوستام گفت كه نميشه!
پس Symbian OS v9.1 اش به چه درد ميخوره؟
برنامه هاي UIQ چي؟ ميشه روش UIQ نصب كرد؟
سلام دوست عزیز شما هم خسته نباشید...
فایل ها مخصوص نوکیا رو نمیشه روی این گوشی اجرا کرد و فقط برنامه های تحت UIQ 3.0 روی این گوشی اجرا میشه.
زیرا هر برنامه برای سیستم عاملی خاص نوشته میشه و اغلب اجرای اونها روی سیستم عامل های دیگه امکان پذیر نیست.
ماتاتا جان دقیقاً درست گفتند ... این گوشی از فناوری هوشمند UIQ3 استفاده میکنه و شما باید برنامه های مخصوص UIQ3 رو روش نصب کنید ... فایل های SIS رو هم قبول میکنه ولی نه از نوعی که برای سری 60 نوکیا هستند ... فناوری سری 60 تا حدی قدیمی شده اما برنامه هاش زیاده ! ولی برنامه های UIQ3 هم چیزی کمتر از اونها نیستسلام به همگي و خسته نباشيد.
من يه 6630 دارم.
ميخوام يه w950 بخرم.
من فقط بخاطره اينكه ديدم اين گوشي Symbian OS v9.1 داره از خوشم اومد.
چون واسه من Symbian خيلي مهمه.
ميخوام بدونم اين گوشي فايل هاي SIS رو كه ميشه تو نوكيا نصب كرد رو اينم مي شه نصب كرد يا نه؟
آخه يكي از دوستام گفت كه نميشه!
پس Symbian OS v9.1 اش به چه درد ميخوره؟
برنامه هاي UIQ چي؟ ميشه روش UIQ نصب كرد؟این رو هم به یاد داشته باش که این گوشی Symbian9.1 با لیسنس UIQ3 هست ...
موفق باشید.
خب سیستم عاملش به درد این میخوره که روش برنامه نصب بشه
دوستمون کامل توضیح ندادش ببین یه مثال برات بزنم تو برنامه هایی که برای لینوکس هستش رو میتونی روی ویندوز نصب کنی؟مثلا برنامه هایی که برای موتورلا آ1200 هستش رو نمیشه رو 6600 نصب کرد.
خب این سیستم عامل هم همونه یعنی نمیشه برنامه هایی که برای سیمباین نوکیاست روی این گوشی نصب کرد
این سیستم عامل برنامه های خودش رو داره و برنامه هاش هم زیاده.الان روی گوشی من 70-80تابرنامه هستش که اصلا خیلی هاشون رو امتحان نکردم و فقط 10-15 تاش رو استفاده میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)