تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 231 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    آقا رفقای قدیمی کجاند .
    پس بابا یکی یه چیزی از خودش در وکنه .
    تاپیک غیر فعال شده ... دقیقا مثل تاپیک قفل رایگان ایرانی .... zitanix که ظاهرا هنوز در بنیت ( !!! ) تشریف داشته بیدند !!
    پس کجا بیدید ای یاران ... ؟
    سلام آقا مهدي گل
    البته اين وضعيت شايد بخاطر اينه كه الان امتحاناته و بچه ها كمتر وقت مي كنند بيان مسئله بعد نبودن زيتانيكس كه خوب من قول مي دم هر روز بيام و يك پست بجاش بدم و بگم خوب با blind رايتش كن شايد هم مسئله اصصلي اينه كه خودت همه قفلهارو شكستي و ديگه اصلا بحثي نمونده انجام بشه
    من مي گم مهدي جان بايد پستهاي الكي كم بشه مثلا در تاپيك قفل ايراني بيشتر از طريق پيام و مشسنجر در ارتباطيم و ان شا الله بعد از امتحانات جواب خواهد داد يا در تاپيك نظريه قفل شما من خودم از طريق پيام اعلام آمادگي كردم كه پست الكي نداده باشم ولي چند روز ديگه كه امتحانات تموم بشه قول مي دم همه فعال بشن
    فعلا خدا نگه دار

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خدا از زبونت بشنوه ...
    اما رفیقهای قدیمی دیگه اینجا نیستند ... خواهشا یه نگاه به صفحات اول بزنید ...

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

سلام به كاربران گل اين فروم
    من و دوستم يه سي دي اتوران ساختيم و به يه قفل احتياج داريم كه سي دي ما كه اين همه براش زحمت كشيديم به راحتي رايت نشه! البته يكي پيدا كرديم كه از كپي فايلها روي هارد جلوگيري ميكنه ولي براحتي روي سي دي خام رايت ميشه.
    پيشا پيش از راهنمايي شما عزيزان متشكرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام آقاي زيتانيكس
    من اوون قفلي را مي خوام كه در صفحات اول توضيح داديد و گفتيد يك پوشه نول با نرو بسازيد حالا چه جوري مي شه اونارو رايت كرد رو هارد نمي تونم كپي كنم با ايزو بوستر نتونستم ميشه راهنماييم كنيد ممنون

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

خدمت جماب اقاي alireza-vb عزيز عرض كنم اگه مي خواي قفله مجاني باشه زياد فايده نداره
    اما اگه حاظري براش پول بدي قفل نگه بان خوبه اما اگه پول نداري به صفحات قبل حتما يك نگاه بنداز

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خوشحالم که بازم این تاپیک active شد .
    من تک تک سوال های پرسیده شده را جواب می دهم
    <<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<>>>>>>> >>>>>>><<<<<<<<<
    جناب آقای علیرضا
    اول ورود شما را تبریگ می گم ( البته به این تاپیک )
    شما باید به چند تا مسئله برای من اشاره کنید تا بگم چی کار کنید :
    1- نوع سی دی تهیه شده شما چیست ؟
    یعنی کل سی دی در همین اتوران خلاصه می شود یا اینکه این اتوران مال یک مجموعه نرم افزاری است
    2- هدف شما از قفل گذاشتن چیست ؟
    اینکه می خواهید رایت نشود ، میزان فروش را هم اطلاع داشته باشید ، به اطلاعات سی دی دسترسی پیدا نکرد و یا چیزهای دیگه ...
    3- شما آیا برای قفل گذاری پول هم می خواهید خرج کنید یا نه ؟
    شما اول این ها را برام توضیح بده تا انشاالله به نتیجه برسی .
    با عرض معذرت ، چون من باید نوع را بدونم .
    h_radnoosh جان
    ورود شما را به این انجمن تبریک می گم . انشاالله موفق و موید باشید .
    بعد اینکه zitanix عزیز فعلا ban تشریف دارند . من هم هنوز نمی دونم جریان چیه ، اما فعلا ایشون نمی تونند جواب شما را بدند . اون دوستان که صفحات اول حضور داشتند را هم مدتی هست ما هم ندیدیم و خلاصه این که من و این احسان جون با هزار زور این تاپیک را زنده نگه داشته ایم .
    احتمالا منظور شما همون کاراکترهای غیرمجاز است . ( مثل همون nul که اشاره کردید )
    البته حتما می دونید که این یک کاراکتر غیر مجاز است . یعنی شما به صورت معمولی نمی تونید یه همچین اسمی را توی ویندوز بذارید و صد البته از کاراکترهایی دیگر ( مثل ؟ ) استفاده کنید . پس روی هارد هم کپی نمی شود و هدف این قفل هم همین است که دسترسی به اطلاعات را محدود کرد .
    من خودم امتحان نکردم ، اما احتمالا شما مثلا در نرم افزار WinISO یک پوشه به نام nul درست می کنید و اطلاعاتتون ( مثل یک فایل exe نصب ) را داخلش قرار می دید . حالا با اون نرم افزار که اتوران می سازید آدرس این را می دید .
    من امتحان می کنم و خبرش را بهتون می دم .
    آقا احسان !
    شما هم بالاخره سر و کلت پیدا شد . ( خوشحال شدم )
    خوب البته این جوری هم ایشون را ناامید نکن . بعضا قفل هایی را که می بینیم توسط برنامه نویس های همون برنامه نوشته می شه و بنابراین مجانیه دیگه ؟!!!!
    من بعد از اینکه ایشون جواب سوالاتم را داد ، براشون درباره قفل ها راهنمایی شون می کنم و البته قفل ها را هم معرفی خواهم کرد . در مورد قفل نگهبان هم بد نیست . اما من به هیچ وجه تایید نمی کنم که کدوم قفل خوب هست . چون هر قفلی شکسته می شود و ادامه اش هم توی امضام هست ...

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

سلام mehdi_7070 عزیز ممنونم که امیدوارم کردی.
    1.سی دی ما یک مجموعه نرم افزاری است
    2.رایت نشود. چون اولین کار ما هست فکر نمیکنم فروش زیادی داشته باشه!
    3.راستشو بخوای نه! منظورم اینه که پولم به خرید قفل های پولی نمیرسه(مثل نگهبان).
    در کل میخوام حد اقل با نرم افزار معمولی مثل نرو رایت نشه!!!!
    بازم متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید .
    علیرضا جان !
    من تا جایی که بلدم ، شما را راهنمایی خواهم کرد .

اگر مجموعه نرم افزاری هست ، به نظر من شما توی اتورانت هر چی تبلیغ و ... می خوای از خودت بذار و بعد بیا و فایلهای نصب برنامه ها را در شاخه ای با کاراکتر غیر مجاز ( مثل nul ) قرار بده . بعد با نرم افزاری که توی همین تاپیک معرفی شد و الان اسمش توی ذهنم نیست ، اونها را مخفی کن . این جوری عمرا بتونند دستبرد بزنند . شما بیا و با نرم افزار Tzcopy Protection اون ها را به فایلهای حجمی هم تبدیل کن . یه تعدادی فایل خراب و با کاراکترهای غیرمجاز و حجمی هم داخلش بذار . با این حساب تقریبا دستبرد به این سی دی صفر است . اما در صورت رایت شدن هم ، تنها فرد با اتوران شما قادر به اجرا هست .

در مورد قفل های پولی ، من یک قفل سراغ دارم که البته تضمینی هم هست و قیمتش هم پایینه . منتهی من هیچ چیزی ازش نمی دونم و من هیچ قفلی را هم تایید نمی کنم . این قفل مال پارس دیزاین هست که البته اون هم شرکت معتبری است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم واقعا می خوای برای قفل پول بدی و پول هم نداری ، پیشنهاد می کنم تبلیغ توی مجموعه ات بذار و تیراژ را بالا ببر و یه تعدادی اش هم به خود شرکت تبلیغ کننده با تخفیف بفروش !

در ضمن Nero که اصلا جزو نرم افزارهای قفل شکن حساب نمیشه .

راستی شما که نمی خواهی از این قفلهای تلفنی روش بذاری .

این هم همون اول این تاپیک معرفی شده بود ( توسط Nesta جان ) ، البته من خودم تا حالا امتحان نکردم . برای این کار نیاز به نرم افزارهای زیر دارید :CloneCD 4.0.1.9
    CCD-Lock 1.7.2 *RC1a
    Tzcopy Protection 1.0 Beta11
    Winiso 5.3
    Deamon Tools
    CDRWin 3.9a
    Clony XXL 2.0.0.6
    آدرس آموزش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قفل امین لاک هم هست ، توی همین تاپیک من بعضی از قفل های ایرانی را معرفی کردم . می تونی بخونی ببینی چه قابلیتهایی دارند و شاید بتونی از همین طریق هم کمک بگیری .

در هر صورت این را از من داشته باش که استفاده از متد خاصی برای قفل گذاری ، کار شکستن را راحت تر می کند . به عنوان مثال اگر شما از یک نرم افزار قفل گذاری استفاده کنید ( هر چقدر هم که قدرتمند باشد ) ضریب خطر زیادی دارد . مثل قفل های laser-lock که الان خیلی راحت شکسته می شوند .

پیشنهاد من برای قفل این است : قفل خوب ، آن است که فرد تکنیک خاص و منحصر به فردی را در آن به کار ببرد . با این کار زمان استقامت قفل افزایش می یابد .

در هر صورت اگر باز هم سوال یا ابهامی داشتید ، مطرح کنید . من هم بیشتر فکر می کنم ، ببینم چی به ذهنم می رسه و صد البته بقیه هم به شما کمک خواهند کرد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام آقا مهدي من اموزش php ‌رو رفتم گرفتم همانطور كه گفته بودين اين سيدي كر فعال ساز مي خواد
    همچنين قفلش مثل همون قفله كارگاه ميگسه ولي اين دفعه ديگه نميشه كاري كرد چون اون فايلي كه قبلا گفته
    بودم وقتي تو حافظه مياد نميشه انتخاب كرد و سريع از حافظه خارج ميشه در ضمن نمي دونم چه جوري وقتي چك ميكنه
    ايميج حود به خود بسته ميشه و هيچي نداره يعني وفتي ايميجو باز ميكني و اتورانو اجرا ميكني بهد 3 ثانيه ايميج بسته ميشه
    و هيچي تو درايو نشون نميده
    سوال
    1- آيا ميشه كاري كرد كه اون فايل محافظ رو اصلا چك نكنه ويا اينكه اگه چك كنه سريع از حافظه خارج نشه
    2- اين قفل اسمش محافظ مي خوام بدونم دوستان جايي همچين قفلي سراغ ندارن چون تو بازار كه من چيزي پيدا نكردم

مهدي جان در ضمن ميخوام بدونم شما خودتون تونستين قفلشو بشكنيد يا نه تا اونجايي كه يادم فكر كنم اين مجموعه آموزشي
    رو گرفته بودين
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ضمن خسته نباشید
    علیرضا جان که نیومد بگه چی شد . اما پیرو حرف های قبلی این چند تا نکته را می گم که حواست را بیشتر جمع کن :
    1- هر قفلی روزی شکسته میشه ، ارزش یک قفل فقط به مدت زمان بین عرضه و شکستن است .
    2- قفل هایی را که خودتان طراحی نمی کنید و از متدهای یکسانی استفاده می کنید ، ضریب خطر بالاتری نسبت به قفل خودتان دارد . حتی اگر قفل گذار هم خیلی قوی باشد .

برای اینکه راحت تر منظورم را بفهمی ، همون قفل نگهبان را مثال می زنم .
    می دونیم که قفل نسبتا خوبی هست . اما با این فرض که مثلا نسخه Golden Pro روی بیست تا نرم افزار اجرا شده . خوب یکی بیاد و مثلا یک پروفایل توی کلون سی دی براش ارائه کنه یا مثل همین دوست خوبم ( persiankitty جان عزیز ) یه نرم افزار براش بسازه . خوب این جوره هر بیست تا نرم افزار را میشه در زمان خیلی کمتری قفلش را شکاند که چه بسا پول زیادی جهت قفل گذاری خرج کرده اند و خودشان هم زحمت زیادی کشیده اند .

البته یه چیز جدید هم پیدا کردم . یک نرم افزاری بود که من توی TopCD 2002 نسخه زمستان دیده بودم . یک سری نرم افزار بود برای قفل گذاری . ( البته من الان سی دی هاش را گم کردم . ) یکیش فکر کنم این بود : Winlock . کارش هم این بود که فایلهای cue ( مال CDRWIN هست ) را بهش می دادیم و سه تا Track بهش اضافه می کرد که خوب تا حدی فکر کنم برای جلوگیری از رایت موثره . ( این نرم افزار را هم من امتحان نکردم )

در هر صورت یک سری راهکار ارائه شد ، شما اگه بازم توضیح بدی ، شاید بازم نتیجه بگیری .

<=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><= ><=><=><=><=><=><=><=>

یه سلام هم خدمت مهدی عزیز
    بله ، من هم گفته بودم که این نرم افزار کد فعال سازی می خواد . البته این سی دی را من از یکی از دوستام گرفته بودم ، یه نگاهی مختصری بهش انداختم و زیاد وقت نکردم روی قفلش کار کنم .
    همون جور که خودت اطلاع داری ، این روش که نسل جوان استفاده کرده ، تازگی ها توی ایران خیلی باب شده و فکر کنم الان بیشتر سی دی ها این جوری هستند . از مزایای این روش این است که ضریب امنیت بیشتری داره ( مثلا به راحتی با کلون سی دی دیگه نمیشه قفلش را شکست ) و هم میزان فروش دست فروشنده میاد و البته کسانی که نمی تونند این جوری پس از فروش خدمات بدند این روش را انتخاب نمی کنند .
    به صورت خلاصه این که باید این جور سی دی ها را کرک فرمود !!!!!!!!!
    ولی با توجه به صحبت های شما ، احتمالا میشه راهی را برای شکستن این قفل بدون کرک کردن پیدا کرد ، اما شما باید توضیحات بیشتری بده و تازه یه چند [(صد)] روزی صبر کنی تا منم سی دی اش را گیر بیارم .

جواب سوال ها
    1- اون کاری که شما گفتید در اصل همون کرک کردن میشه . یعنی ما باید برنامه را جوری تنظیم کنید یا تغییرش بدیم که اون عمل مربوط به قفل اتفاق نیفته .
    2- البته فکر نکنم اسمش محافظ باشه . چون اصلا چنین قفلی وجود نداره . این قفل اختصاصی نسل جوان هست و احتمالا کار خود شرکت هست . فکر کنم من یه آدرس ایمیل توی فایل همون قفل دیده بودم . شما یه ایمیل بزن و مثلا بگو من هم می خوام قفل بذارم روی سی دی ام و می خوام از قفل شما استفاده کنم و خلاصه ببین می تونی اطلاعات بیشتری درباره خود قفل پیدا کنی .

در هر صورت شما یه کمی بیشتر تلاش کن و با نرم افزارهای مختلفی امتحان کن تا فعلا سی دی رایت بشه . حالا اگه رایت شد ، یه فکری هم به حال کد فعال سازی می کنیم .

شما ادامه بده تا ببینیم برای این قفل چی کار می تونیم بکنیم !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •