برای من یک هفته ی روزی ۱۰۰ بار قطع میشه. سرعتم پایین اومده .
برای من یک هفته ی روزی ۱۰۰ بار قطع میشه. سرعتم پایین اومده .
کیفیت افتضاح و رفتار غیر حرفهای کارشناسان این شرکت سبب میشود که پس از ساعتها درگیری لفظی به هیچ نتیجهای نرسید. انقدر کارشناسانش با من مشاجره لفظی کردن که مودم را با تمام متعلقات از پنجره به بیرون پرتاب کردم. صد رحمت به اینترنت همراه بدون بسته!
آیا واقعا این شرکت برای کارشناسانش یک کلاس توجیحی چند دقیقهای نگذاشته که به آنها بیاموزد به جای درگیری لفظی و بی احترامی به مشتریان باید طبق دستورالعمل مشکلات را مرتفع کرد؟
از خیر پولمون گذشتیم و با شرکت دیگر قرارداد بستیم.
قبلا خوب بود ولی خودم به خاطر قطعی های این اواخر که هر از چندی قطع میشد
و اینکه به خاطر جشنواره های به دردنخورش که کلا دوتا جشنواره خوب داشت که یکیش 6 ماه پیش مهندسین بود و
یکیش هم در ماه رمضان بود و جشنواره های جدیدش اصلا یه درد نمیخورن ,
دوباره برگشتم مخابرات طرح 4 مگ با سرعت چهاربرابر یا همون 16مگ و 175 گیگ ماهانه که خدا رو شکر فعلا راضیم
من چند روزه که از شاتل به دیده بان نت اومدم
باید بگم که عالی هستش زا همه نظر
سرعت تک کانکشنم همون 1 مگابایت هست و چند کانکشن 1.1 مگابایت با سرویس هشت مگ
قطعی هم تا حالا نداشتم. شاتل دیوونم کرده بود این اواخر اینقدری که قطعی داشت
آخه تو کدوم شهر ؟
یه هفته بعدش هم بیا پست بزار واسه منم اوایل همه چی خوب بود.
واسه من 6 ماه خوب بود، یعنی داشتم به این فکر میکردم که دوباره از جشنواره ای چیزی بگیرم چون خیلی بنفعم شد اینطوری.
اما از اول شهریور به بعد تر خورده توش. حالا من خیلی تماس گرفتم با پشتیبانی، سر مسئله قبلی که تقصیر کاملا با مخابرات بود، معلوم نبود چه غلــــطی کرده بودند، یهو لینک خط ما از سر ساختمان قطع شده بود.
حالا الانم هنوز مطمئن نشدیم، همین الان سرعتم از ساعت 6 7 شب افتضاح شد و همین ترتیب تا ساعت 3 صبح امروز، به 15 کیلوبایت رسید سرعت دانلودم از دانلودها. :|
زنگ زدم صبح، گفتن اگر میشه مودم رو به لینک ورودی ساختمان وصل کنیم و تماس بگیرم چک کنند
حالا الان قراره اینکار رو انجام بدم یکی دوساعت دیگه...
قم هستم
تا الان نزدیک 20 روزه که اومدم دیده بان
همچنان عالی هستش
شاید چون اینجا زیاد دیده بان ندارن اینقدر خوبه
قطعی این چند مدت فکر کنم سراسری بود روزی 10 بار بیشتر قطع میشد .
جشنواره های دیده بان نت اصلا به صرفه نیست مثلاً سرویس 8 مگ 1 ساله میده 350 هزار تومان به 2 ترا حجم ولی قیمت سرویس معمولیش سالانه میشه 540 هزار تومان ولی با 12 ترا حجم یعنی اومدن قیمت رو 35% کم کردن ولی حجم رو یک ششم کردن. خوب بود با این حجم قیمت رو مثلا میذاشتن یک چهارم قیمت اصلی مثلا 135 هزار تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)