تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 91 اولاول ... 3373798081828384858687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

انتقاد هازارد از سبک بازی چلسی برابر سیتی

چلسی در دیداری که حرفی برای گفتن نداشت، با یک گل مغلوب سیتی شد.

آبی ها در بازی برابر منچستر سیتی فوتبال ضعیفی را به نمایش گذاشتند و برای دومین هفته‌ متوالی شکست خوردند. ادن هازارد، بازیکن ارزشمند چلسی از این بازی اصلا راضی نیست و نحوه بازی تیمش را برابر منچستر سیتی زیر سوال برد.

ستاره بلژیکی که انتظار زیادی در این مسابقه از او می‌رفت گفت‌:« در بازی برابر منچستر سیتی مانند این بود که دست و پایمان را بسته باشند. اصلا نتوانستیم آن طور که باید فوتبال همیشگی خودمان را به نمایش بگذاریم. موقعیت خوبی نصیب من نشد و توپ‌های کمی به من رسید. این از دلایل اصلی بود که باعث شد نتوانم برابر منچستر سیتی نمایش همیشگی خودم را داشته باشم.

برخی از اوقات که در پست‌های مهاجم به میدان می‌روم نمی‌توانم فوتبال همیشگی خودم را به نمایش بگذارم. کمی سردرگم می شوم ولی در بعضی از بازی‌ها می‌توانم فوتبال خودم را به نمایش بگذارم. در بازی برابر سیتی هرگاه توپ به من می‌رسید، بلافاصله سه،‌چهار بازیکن مرا محاصره می‌کردند. این مساله باعث شد کار برای ما خیلی سخت شود و به نظرم مربی باید تغییر تاکتیک می‌داد.»

صحبت‌های زیادی از نارضایتی ادن هازارد از حضور در چلسی به گوش می‌رسد و گفته می‌شود او فصل آخر حضورش را در لندن سپری می‌کند و قصد دارد به رئال مادرید منتقل شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

باقی تیمها ترکیب بهتری ندارن ؟!! خودتو به خواب زدی یا توهم زدی که امثال درینک واتر و باکایوکو خیلی خوبن ؟!!
    نگران تاکتیک های افتضاح کونته هم نباش، فصل بعد انریکه میاد و از تاکتیک های فوق العادش میتونی لذت ببری فصل بعد میبینیم با همین بازیکن های داغون چه نتایجی میگیره استاد انریکه، البته انریکه قطعی نیستشا چون اختیار کامل تو نقل و انتقالات خواسته، شاید به جاش استاد آنجلوتی بیاد و امثال شما رو با تاکتیک های روزش مجذوب کنه
    فکر میکنم تنها کسی که اینجا در خواب غفلت باشه خود شخص شمایی دوست عزیز!
    معلومه که لیورپول ترکیب بهتری نسبت به ما نداره. یعنی شما میفرماید، کاریوس، متیپ، لاورن، گومز، رابرتسون، امره چان، واینالدوم، چمبرلین، صلاح، مانه و فرمینیو از بازیکهای ما بهترن؟! این همون ترکیبی هست که باهاش من سیتی رو بردن. چیزی که ما تو خواب هم نمی بینیم با تاکتیکهای آقای مَستِر تاکتیسین!!
    بعد اون وقت محمد صلاح همون بازیکنی نبود که طبق تز شما شرت چلسی واسش گشاد بود و با اوردنگی انداختینش بیرون و امثال شما که سرشون بیشتر تو فوتبال منیجیر هست گفتید مفتش گرونه و بهش بازی نمی دادید. چطور شد که الان مثل پشگل برای لیورپول گل میزنه و الان با 24 گل مشترکاً با هری کین در صدرِ.
    کونته مثکه نیت کرده به غیر از تیم، تک تک بازیکنها روهم فراری بده. اون از قضیه دیگو کاستا که بهترین مهاجممون بود و اون اس ام اس احمقانه، این ورم از دیوید لوئیز و موراتا و احتمالاً هازارد و کورتوا در بازیهای آینده.
    بنده خدا هازاد تو مصاحبه بعد بازی گفته «اگه 3 ساعت دیگه هم بازی میکردیم بازم فایده نداشت. فقط تو 10 پونزده دقیقه آخر یه کم موقعیت ایجاد کردیم. کل بازی باید اینجوری میبودیم» بنده خدا داره غیر مستقیم به کونته میگه داداش داری اشتباه میزنی!
    یه مقدار از تخیلات فیفا منیجری تشریف بیارید بیرون و همه چیز رو به کمبود و نبود بازیکن ربط ندید.
    صفر شوت در چارچوب و 90 دقیقه فیکس دفاع کردن مقابل سیتی و بعد هم در مصاحبه گفتن که «می خواستم 4 پنج تا نخوریم» که دیگه جای توجیه نداره دوست عزیز. تقریباً به هرچیزی میشد ربطش داد الا نداشتن بازیکن. الان حرف من رو قبول ندارید برید نظر 4 تا کارشناسان لیگ انگلیس رو بخونید.

پ.ن: درود بر کینگ کارلتو!
    Last edited by Undercover-G; 06-03-2018 at 20:34.

4. این کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

پ.ن: درود بر کینگ کارلتو!
    کینگ کارلتو کینگی که بعد یک دهه اقتدار بایرن تو بوندس لیگا، رسما ریده بود به اون تیم جوری که بایرنی که خیلی کم وسط فصل مربی عوض میکنه، بیرونش انداخت. همین یک جمله نشون میده فهم فوتبالی شما چقدره دوست عزیز و نیازی به بحث های طولانی و بیخود نیست، منتظر باش کینگ بیاد و با تاکتیک های مدرنش، گواردیولا و کلوپ رو آچمز کنه.

6. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

جالب توجه عشاق یورگن کلوپ اینکه امروز هم به یونایتد باخت. آمار این فصل لیورپول جلوی تیمهای بزرگ :
    من سیتی 5- لیورپول صفر
    یونایتد 2 - لیورپول 1
    تاتنهام 4 - لیورپول 1
    لیورپول 2 - تاتنهام 2
    لیورپول صفر - یونایتد صفر
    لیورپول یک - چلسی یک
    تنها بازی بزرگی که بردن همون برد 4-3 جلوی سیتی بود. ولی چلسی کونته، یونایتد و تاتنهام رو که برد، فقط به سیتی و یونایتد با حداقل اختلاف باخت.

8. این کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اتفاقات بازی غیر قابل باوره.اونجوری گل بخوریم اینجوری هم توپامونو گل نکنیم
    سه گل زدن بهمون هر سه تاش سوتی ۱۰۰ درصد
    گل صد در صدو یارو میکوبه تو دست ترشتگن.
    ما حذف میشیم ولی مثل روز برام روشنه اونا هم هیچی نمیشن
    خدا لعنتت کنه کسی که پای امثال الونسو موزز فابرگاس کوزتوا رو به این تیم باز کرد.خدا انشالله اون مورینیوی اشغال رو از رو زمین نیست نابود کنه و مثل دیشب همیشه رو سیاهش کنه
    خدا کنه امثال ابرامویچ از صفحه روزگار محو شن
    این وسط داورم با اونا ست اینو دیگه کجای دلمون بزاریم اخه.
    ما باختیم ولی به لحاظ فوتبالی خوب بودیم ولی اشتباهات فردی یه مشت بازیکن داغون این نتیجه رو رقم زد.
    تمام‌گلای خوردمون حاصل سوتیای صد در صد و اشتباهات فردی مبتدیانه بود.واقعا باور نکردنیه
    بارسا تو ۱۸۰ دقیقه ۴ تا موقعیت نتونست ایجاد کنه رو دروازه ما وما ففط ۴ بار توپمون به تیر دروازشون خورد.واقعا باور نکردنیه ولی بردن و مبارکشون باشه ولی ما به هیچ‌عنوان به بارسا نباختیم و به خودمون و یه مشت خاین پست باخنیم
    Last edited by jack82; 15-03-2018 at 01:12.

10. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بارسا تو ۱۸۰ دقیقه ۴ تا موقعیت نتونست ایجاد کنه رو دروازه ما وما ففط ۴ بار توپمون به تیر دروازشون خورد.واقعا باور نکردنیه ولی بردن و مبارکشون باشه ولی ما به هیچ‌عنوان به بارسا نباختیم و به خودمون و یه مشت خاین پست باخنیم

خب اختلاف بازیکنان ما و بارسا دقیقا در همین مورد بود البته اونا اگر مسی را نداشتند مطمئنم ما الان به مرحله بعد رفته بودیم
    در هر صورت برای بازی در سی ال باید بازیکن بزرگ داشت دیروز لمپارد حرف قشنگی زده بود اگر کورتوا مثل چک 2012 باشه چلسی میتونه بارسا را حذف کنه واقعا دیدیم کورتوا چقدر ضعیف دروازه بانی کرد و سه توپ اومد رو دروازه اش 3 تاشم گل خورد
    اختلاف بازیکنانی مثل هازارد و مسی و کورتوا و چک و ژیرو و دروگبا و ... در همین بازی ها مشخص میشه
    امیدوارم این حذف باعث تغییر سیاست های باشگاه بشه

12. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کونته: مسی تفاوت دو تیم بود

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی به تمجید از لیونل مسی پرداخت و مدعی شد که تفاوت دو تیم، نمایش مسی بوده است.

شاگردان کونته شب گذشته مهمان بارسلونا در نوکمپ بودند که با نتیجه 3-0 شکست خوردند و در مجموع، 4-1 از دور رقابت ها کنار رفتند. مسی دو گل و یک پاس گل به ثبت رساند و نمایش بسیار درخشانی داشت و پس از بازی، ،کونته او را عامل اصلی شکست تیمش دانست.

او گفت:" فکر می‌کنم امشب در این بازی مسی تفاوت را رقم زد. همانطور که می‌دانید، ما راجع به بهترین بازیکن جهان صحبت می‌کنیم. فکر می‌کنم در مجموع دو بازی بدشانس بودیم. 4 بار توپ را به تیرک زدیم و درست در لحظاتی که بر بازی سوار بودیم و حمله می‌کردیم، گل می‌خوردیم. آنها از موقعیت‌هایشان به بهترین شکل استفاده می‌کردند و فکر می‌کنم ما موقعیت‌های خوبی ایجاد کردیم ولی از آنها استفاده نبردیم."

کونته سپس راجع به مسی گفت:" ما راجع به بازیکنی صحبت می‌کنیم که در طول یک فصل، 60 گل و پاس گل به ثبت می‌رساند. نه راجع به یک بازیکن بزرگ، بلکه راجع به یک بازیکن استثنایی. او تفاوت‌ها را رقم می‌زند. البته پشیمان هم نیستیم. از نمایش بازیکنانم راضی هستم. افتخار می‌کنم زیرا تمام تلاشمان را کردیم و شاید شایسته شکست 3-0 نبودیم."

14. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

شاید آبرامویچ رو به خاطر تیرگی روابط انگلیس و روسیه، از انگلیس دیپورت کنن و مجبور بشه چلسی رو بفروشه ! خدا کنه یه عرب بره بخره و نجات بده این تیمو ! عربستانی ها تیم ندارن تو اروپا، کاش بن سلمان بره چلسی رو بخره !!

16. این کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان عيدتون مبارك ارزوي موفقيت و شادكامي دارم براي دوستان عزيزم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توخل حضور در چلسی را به آرسنال ترجیح می دهد

توماس توخل قصد دارد هدایت بایرن مونیخ را در فصل آتی مسابقات به خدمت گیرد.

طرفداری - طی روزهای اخیر اخباری منتشر شد که مطابق آن توماس توخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و علت آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش شده بود.
    به گزارش Sky Sports، بایرن مونیخ همچنان اولیه گزینه توماس توخل برای بازگشت به دنیای مربیگری است و حتی تماس های اولیه ای میان نمایندگان وی با صدرنشین بوندسلیگا برقرار شده است.
    باشگاه بایرن مونیخ مدت هاست در پی جانشین یوپ هاینکس سرمربی فعلی باواریاست که علاقه ای به تمدید قراردادش برای فصل آتی ندارد و توخل که پس از قطع همکاری با بروسیا دورتموند در ماه می گذشته، هدایت تیمی را بر عهده نگرفته، گزینه اول بایرن مونیخ است.
    برخلاف گزارش های منتشره در آلمان که حاکی از این است که توخل پیشنهاد بایرن مونیخ را برای بر عهده گرفتن هدایت آرسنال رد کرده است، ما از منابع معتبری مطلع شده ایم، که این اخبار کذب است و تاکنون هیچ تماسی میان آرسنال با توخل برقرار نشده است.
    اضافه بر این توخل حضور در استمفوردبریج را به حضور در امارات ترجیح می دهد و معتقد است ساختار اداره باشگاه چلسی به مراتب برای وی بهتر است.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ویلکینز، چلسی را مدعی اصلی پیروزی در شهرآورد لندن می داند.

طرفداری- در آستانه شهرآورد یکشنبه آینده لندن میان چلسی و تاتنهام، ری ویلکینز معتقد است که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجب سنگینی کفه ترازو به سود آبی پوشان شده است.
    بنابر گزارش اسکای، چلسی در حال حاضر با فاصله پنج امتیازی نسبت به تاتنهام رده چهارمی، در رده پنجم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد. از دید ویلکینز، غیبت کین به دلیل مصدومیت، نقش بزرگی در نتیجه بازی پیش رو ایفا خواهد کرد.
    چلسی در بازی برابر تاتنهام باید به پیروزی برسد و آن ها کاملا به این برد نیاز دارند. غیبت هری کین در ترکیب تاتنهام، چلسی را در موقعیت برتر قرار می دهد. تاتنهام روی فرم خوبی قرار دارد ولی به نظرم چلسی با بازی برابر تاتنهام در استمفوردبریج، دست بالاتر را خواهد داشت.
    هافبک پیشین چلسی معتقد است که شاگردان آنتونیو کونته باید کنترل میانه زمین را به دست بگیرند.
    ما باید پیشقدم باشیم. باید از زیر فشار بودن تاتنهام اطمینان حاصل کنیم. بنابراین اگر دست من بود، کانته و فابرگاس را در وسط زمین به کار می گرفتم.
    از او پرسیده شد: «آیا چلسی حتی با یک تساوی در این مسابقه هم شانس به پایان بردن فصل در جمع چهار تیم برتر لیگ را خواهد داشت؟»
    نه، چنین فکر نمی کنم. به نظرم اختلاف بزرگی بر قرار است. البته تنها راه نجات، نیمه نهایی جام حذفی است.
    در تاریخ 5 می، یک نبرد حساس دیگر در راستای کسب سهمیه لیگ قهرمانان پیش روی چلسی خواهد بود: لیورپول. و از دید ویلکینز، پیروزی در آن بازی نیز برای رسیدنِ چلسی به خواسته اش، الزامی است.
    چلسی باید برنده شود. آن ها باید تاتنهام را شکست دهند و همچنین محکوم به پیروزی برابر لیورپول هستند و باید امید داشت که نتایج در آینده به سود آن ها رقم بخورد.

19. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •