رایتل کلا بحثش جداست چون آنتن کم داره ۹۰۰ مشکلی ایجاد نمی کنه و اگر اینقدر ظرفیت تکمیل هست که باند ۱ پر شده باند ۸ هم دردی رو دوا نمی کنه و چارش افزایش سایت هاست[emoji6][emoji4]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
رایتل کلا بحثش جداست چون آنتن کم داره ۹۰۰ مشکلی ایجاد نمی کنه و اگر اینقدر ظرفیت تکمیل هست که باند ۱ پر شده باند ۸ هم دردی رو دوا نمی کنه و چارش افزایش سایت هاست[emoji6][emoji4]
این نظرتون رو قبول ندارم، راجع به همراه اول بحث کردیم.
و یکی از بزرگترین سلوشن برای افزایش ظرفیت، باند ۹۰۰ هست. همونطور که همراه اول دوستان روی باند ۹۰۰ تا ۱۷ مگ گرفتن. فکر نمیکنم دیگه جای انکار برای وجود باند ۹۰۰ باشه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلوشن افزایش ظرفیت ۹۰۰ نیست سولوشن افزایش برد ۹۰۰ هست و خودم تا حالا بیشتر از دو هزار تا تست زدم و در باند ۸با هیچ اپراتوری نه در خراسان رضوی نه در استان سمنان و نه در استان تهران بیشتر از ۶ یا۷ مگ ندیدم و تستی هم که دوستمون دادن مشخص نیست که باند ۸ باشه
دوست خوبم تخصص بنده این هست، هیچ تردیدی در افزایش ظرفیت در باند ۹۰۰ نیست. و همراه اول هم برای همین در تهران باند ۹۰۰ 3G راه اندازی کرده.
افزایش ظرفیت به تعداد کاربرانی که در ثانیه سرویس میگیرند بر میگرده نه لزوما به ۲ کریر بودن. ۲کریر بودن فقط افزایش سرعت رو در پی داره.
من کجای حرفم گفتم که دو کریر بودن حاکی از افزایش ظرفیت هست؟و کجا گفتم باند ۸ ظرفیتش کم هست؟گفتم تروپوتش کمتره، کسی هم شکی نداره به اینکه در مناطقی که تراکم جمعیت کم هست برای صرفه جویی یک سایت احداث میشه با باند ۹۰۰ و همانطور که در رایتل هم دیدین که ۸۰ درصد باند ۸ هست [emoji120][emoji255]
تمام سایت های نسل 3 که جدیدا در هرمزگان کار شده و روی باند 900 فعال بودند بعد از انالیز و خروج از حالت ازمایشی به دوکریر ارتقا یافته اند.
محتوای مخفی: Screen Shot
آقا سعید اسم این برنامتون چی هست؟ و آیا شما اطلاع دارید چرا ایرانسل در تهران از فرکانس ۹۰۰ 3g استفاده نمیکنه؟ در صورتی که در همه شهرها ۹۰۰ هم راه اندازی کرده علاوه بر ۲۱۰۰
،ممکنه همراه اول در تهرانم هم رو ۹۰۰ dc باشه که طیف فرکانسی برای ایرانسل باقی نگذاشته باشه؟
Last edited by greatpouya; 04-10-2017 at 19:40.
باید آفرین و خسته نباشید گفت واقعا به همراه اول منتها از در عقب صندلی جلو
درسته ۳۰۶۲ و ۳۰۸۷ هستن ولی در سه استانی که من گفتم اصلا ۳۰۶۲ تو باند ۸ وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)