تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 452 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4511

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام. من تجربه یک ماهه استفاده از این سرویس رو میگم براتون. اول نکات مثبت رو میگم.
    هزینه این سرویس (بغیر از هزینه اولیه نصب و مودم) نسبت به ADSL منطقی تره ، مخصوصا اگر کاربر پر مصرف باشید چون طرح های با حجم بالا براتون گیگی 700 تومان یا کمتر میافته. این برای من به شخصه خیلی ارزش داره.هزینه ترافیک اضافه هم کمتر از adsl میافته.
    سرعت این سرویس به طور متوسط از adsl بیشتر هست و همینطور سرعت آپلودش،( اگه آپلود مد نظرتون باشه).من به راحتی میتونم ویدیو های یوتیوب رو با کیفیت 4K نگاه کنم.
    در 90 درصد اوقات پینگ مناسبی داره (حدود 115) و برای بازی آنلاین و تماس تصویری و غیره مناسبه.
    دانلود رایگان شبانه با سرعت ثابت 4 مگابیت داره که نسبت به خیلی از adsl ها که دانلود شبانه رو حذف کردن یه مزیت به حساب میاد. من خیلی دانلود ندارم ولی اگه اشتباه نکنم شبی حدود 10 گیگابایت با این سرعت میشه دانلود کرد.
    وب گردی خیلی خوبی داره نسبتا . در مورد پوشش هم میتونم بگم راضی کننده است. من مودم رو در ارتفاع (بالای کمد) گذاشتم و 180 متر رو راحت پوشش میده.
    اما نکات منفی:
    این سرویس با توجه به ماهیت وایرلس بودنش نسبت به سرویس های کابلی مثل adsl ثبات و پایداری کمتری داره. نوسان سرعت لحظه ای خیلی زیاد داره. مثل 4G موبایل هست اما یکم بهتر. البته موقع دانلود با idm خیلی احساس نمیشه.
    شبکه مبین نت یه مقدار مشکل داره یعنی شما همیشه نمیتونی از حداکثر سرعتت استفاده کنی. بیشتر این مشکل هم مربوط به سرعت تک کانکشن این سرویس هست. به عنوان مثال من موقع دانلود اپلیکیشن از پلی استور تا 3.8 مگابایت بر ثانیه دانلود دارم اما توی تلگرام یا اینستاگرام سرعت نهایت 1.5 مگابایت بر ثانیه میشه. بعضی اوقات موقع کار با این برنامه ها اختلال هایی ایجاد میشه که آزار دهنده است مثل لود نشدن صفحه و قطع و وصل شدن دانلود فایل های تلگرام که همه این مشکلات با قند شکن حل میشه ولی سرعت هم کم میشه.
    اواخر شب مخصوصا ساعت 11 به بعد سرعت خیلی افت میکنه (نه در حد دایال آپ) ولی پینگ ثابته.

در نهایت من بعد از یکماه استفاده، در مجموع با توجه به خوبی و بدی هایی که داره نمره 70 از 100 میدم به این سرویس و میخوام 3 ماه دیگه تمدیدش کنم. امیدوارم کیفیت خودش رو حفظ کنه.
    در مورد آنتن دهی هم بهترین کار اینه که تماس بگیرین بیان منزل خودتون تست کنن. رایگان میان تست میکنن و اگه سرعتتون بالای 20 مگابیت بود و خودتون هم رضایت داشتین نصب میکنن براتون. اپراتور ها و کارشناس نصب هم خیلی مودب و خوش برخورد هستند.
    نظرات اين دوستمون كاملاً تأييد ميشه وضعيت اين سرويس دقيقاً همينه كه فرمودند....

Sent from my iPad using Tapatalk

2. 3 کاربر از rohani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

یه سوال دیگه راجع به پوشش وایفای خود دستگاه اینکه اگر انتهای خونه نزدیک پنجره کار گذاشته بشه، خونه ی 130-140 متری رو ساپورت میکنه یا ریپیتور احتیاج هست؟؟؟

-الان دیدم که نوشتید بالای کمد گذاشتید و پوشش داره.

4. این کاربر از shaahinorazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

ممنون راهنمایی خوبی بود. تک کانکشن بودن به همین وضعیت میمونه یا ممکنه در آینده تغییری بکنه؟ من همینطوری هم با ADSL سرعت خیلی بالایی توی این 2 شبکه ی اجتماعی ندارم، اکثرا هم همیشه چیز پی ان روی گوشیم فعاله....
    ممکنه در آینده بهبود پیدا کنه. الان مشکل مبین نت خیلی حاد نیست و از adsl که دارید بهتر نباشه بدتر نیست، ایشالا در آینده بهتر میشه.

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

6. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره بچه های نابغه آنلاک این مودم ها رو پیدا میکنن
    من اگر میدونستم انقدر میخام هزینه کنم همون اول یه مودم هواوی 4gمیخریدم با هر سیم کارتی هم که دلم میخاست کار میکردم

8. این کاربر از mohammadgh6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

یه عکس از صفحه اول کانفینگ مودمت بذار .همون 192.168.1.1
    والا نمیذاره عکس بفرستم تو فروم
    ولی اون دوتا پارامتر قدرت و کیفیت به ترتیب 98.8 و 14.13 (دسیبل؟!) هستش
    البته قبلن یادمه بالایی بیشتر بود و پایینی هم سه تا خونه اش پرمیشد
    مشکل از اون نیست اون بنده خدا هم که باهام تماس گرفت اینا رو پرسید و نت تایپ رو چک کرد و پینگ گرفت و آخرشم گفت مشکلی نیست
    مشکل اینه که اصلن کنسول یه جوری رفتار میکنه تو بازی آنلاین که انگار آنلاین نیستم و هر چقدر هم تلاش بکنم نمیفهمه که بابا وصله بخدا.
    ما شرق تهرانیم ولی همکارم غرب تهران به تحریک من رفت خرید اصلن میگه آنتن نداره. تماس هم گرفته گفتن فعلن مشکل داره آنتن اون سمت.

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل از اون نیست اون بنده خدا هم که باهام تماس گرفت اینا رو پرسید و نت تایپ رو چک کرد و پینگ گرفت و آخرشم گفت مشکلی نیست
    مشکل اینه که اصلن کنسول یه جوری رفتار میکنه تو بازی آنلاین که انگار آنلاین نیستم و هر چقدر هم تلاش بکنم نمیفهمه که بابا وصله بخدا.
    ما شرق تهرانیم ولی همکارم غرب تهران به تحریک من رفت خرید اصلن میگه آنتن نداره. تماس هم گرفته گفتن فعلن مشکل داره آنتن اون سمت.
    ورژن مودمت چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض TD-LTE Mobinnet / شرکت مبین نت

اگه آنتن نداشته باشه كه اصلاً نصب نميكنن،چطور نصب كردن براى همكارتون؟[emoji848][emoji848][emoji848]

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

من همین الان داشتم تایتان بازی میکردم
    دوستانی که میگن با پینگ 140 بدون مشکلن چجوری آخه ؟!
    همش گیر و گور داره اینجوری
    خود بازی میزنه پینگت نامناسبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

v2.0.0b1024

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

اگه آنتن نداشته باشه كه اصلاً نصب نميكنن،چطور نصب كردن براى همكارتون؟[emoji848][emoji848][emoji848]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    همین دیگه بنده خدا روز اول خوب بود ذوق مرگ شد
    فرداش زارت
    قبل اونم با مودم من امتحان کرده بود
    بطور کلی شبکه اش انگار هنوز کلی راه داره تا به پایداری برسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •