نظرات اين دوستمون كاملاً تأييد ميشه وضعيت اين سرويس دقيقاً همينه كه فرمودند....سلام. من تجربه یک ماهه استفاده از این سرویس رو میگم براتون. اول نکات مثبت رو میگم.
هزینه این سرویس (بغیر از هزینه اولیه نصب و مودم) نسبت به ADSL منطقی تره ، مخصوصا اگر کاربر پر مصرف باشید چون طرح های با حجم بالا براتون گیگی 700 تومان یا کمتر میافته. این برای من به شخصه خیلی ارزش داره.هزینه ترافیک اضافه هم کمتر از adsl میافته.
سرعت این سرویس به طور متوسط از adsl بیشتر هست و همینطور سرعت آپلودش،( اگه آپلود مد نظرتون باشه).من به راحتی میتونم ویدیو های یوتیوب رو با کیفیت 4K نگاه کنم.
در 90 درصد اوقات پینگ مناسبی داره (حدود 115) و برای بازی آنلاین و تماس تصویری و غیره مناسبه.
دانلود رایگان شبانه با سرعت ثابت 4 مگابیت داره که نسبت به خیلی از adsl ها که دانلود شبانه رو حذف کردن یه مزیت به حساب میاد. من خیلی دانلود ندارم ولی اگه اشتباه نکنم شبی حدود 10 گیگابایت با این سرعت میشه دانلود کرد.
وب گردی خیلی خوبی داره نسبتا . در مورد پوشش هم میتونم بگم راضی کننده است. من مودم رو در ارتفاع (بالای کمد) گذاشتم و 180 متر رو راحت پوشش میده.
اما نکات منفی:
این سرویس با توجه به ماهیت وایرلس بودنش نسبت به سرویس های کابلی مثل adsl ثبات و پایداری کمتری داره. نوسان سرعت لحظه ای خیلی زیاد داره. مثل 4G موبایل هست اما یکم بهتر. البته موقع دانلود با idm خیلی احساس نمیشه.
شبکه مبین نت یه مقدار مشکل داره یعنی شما همیشه نمیتونی از حداکثر سرعتت استفاده کنی. بیشتر این مشکل هم مربوط به سرعت تک کانکشن این سرویس هست. به عنوان مثال من موقع دانلود اپلیکیشن از پلی استور تا 3.8 مگابایت بر ثانیه دانلود دارم اما توی تلگرام یا اینستاگرام سرعت نهایت 1.5 مگابایت بر ثانیه میشه. بعضی اوقات موقع کار با این برنامه ها اختلال هایی ایجاد میشه که آزار دهنده است مثل لود نشدن صفحه و قطع و وصل شدن دانلود فایل های تلگرام که همه این مشکلات با قند شکن حل میشه ولی سرعت هم کم میشه.
اواخر شب مخصوصا ساعت 11 به بعد سرعت خیلی افت میکنه (نه در حد دایال آپ) ولی پینگ ثابته.
در نهایت من بعد از یکماه استفاده، در مجموع با توجه به خوبی و بدی هایی که داره نمره 70 از 100 میدم به این سرویس و میخوام 3 ماه دیگه تمدیدش کنم. امیدوارم کیفیت خودش رو حفظ کنه.
در مورد آنتن دهی هم بهترین کار اینه که تماس بگیرین بیان منزل خودتون تست کنن. رایگان میان تست میکنن و اگه سرعتتون بالای 20 مگابیت بود و خودتون هم رضایت داشتین نصب میکنن براتون. اپراتور ها و کارشناس نصب هم خیلی مودب و خوش برخورد هستند.
Sent from my iPad using Tapatalk