تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 121 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوست عزيز اگر ايراد تلويزيون فقط در اثر استفاده از رسيور داخلى پيش اومده كه همه دوستان اعلام كردند ايراد نرم افزارى هست
    و دليل نميشه چون نميتونن ايرادش رو پيدا كنن و تعمير كنن برد رو بصورت كامل تعويض و مرجوع ميكنن به شركت الجى براى تعمير و اونجا خيلى راحت ايراد رو برطرف ميكنن
    کی همچین چیزی گفته؟ اگر ممکنه لینک بفرستید!.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

تعمیر پذیری این مدل تلوزیون چجوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. کیفیت تصویر مناسبی داره.من دوسش دارم.البته اینکه هوشمند نیست برای من قابل قبول نیست ولی برای کسانی که هوشمندی و روشنایی زیاد تصویر مهم نیست گزینه ی مناسبیه.کلا چیز خاصی نیست!!! یعنی آش دهن سوزی نیست ولی مشکل خاصی هم نداره خیلی چراغ خاموش فروش خوبی داره........!
    این موردی هم که برام اومده بخاطر این بود که پنلش شکست!.وگرنه من تابحال برام تعمیری این مدل نیومده.w800 اومده بود 2 تا(اندرویدش پریده بود از بس انگولکش کردن) یا اینکه از رسیورش استفاده کردن و خیلی زودمین بردش سوخت! ولی این مدل کم آزاره.
    سلام
    چندتا شرکتی که برای تهیه مینبورد UH850 رفته بودم چندتا سونی هم دیدم(البته مدلشون رو نمیدونم چی بود) که اونام به همین مشکل برد برخورده بودند و تعمیرکارشون گفت که مشکل بخاطر استفاده از D.V.B-S بوده.
    با این شرایط چه اصراریه برای استفاده از D.V.B-S توی این تلوزیونها خب حذفش کنند؟
    اینطوری بجای جلب مشتری که بیشتر مشتریها رو فراری میدن، همه جان ایران نیست که هیشکی پاسخگوی کیفیت محصولاتش نباشه.
    Last edited by masy222; 17-06-2017 at 15:08.

4. این کاربر از masy222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تعمیر پذیری این مدل تلوزیون چجوریه؟
    مثل همه مدلها بعضی عیوب رو میشه تعمییر با جایگزینی قطعه کرد بعضی از عیبها رو هم مثل همین مشکلی که بخاطر استفاده از D.V.B-s پیش میاد رو باید با تعویض مینبورد رفع رجوع کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جالبه شركت ال جى خودش رفرش ريت واقعى مدل اروپايى رو ١٢٠ هرتز و مدل سفارش امارات و كشورهاى عربى رو ١٠٠ هرتز اعلام كرده
    ولى وقتى مستقيم از خود شركت ال جى امارات در مورد ريت واقعى پرسيدم ٦٠ هرتز اعلام كرد اين مدل رو !!!
    سلام
    اگه پاسخی که به شما دادند درست باشه و پنل این تلوزیون برخلاف ادعای خود شرکت و تمام سایتهای بزرگ و معروفی که کارشون تست و برسی تلوزیونه 60هرتز باشه بجای 120هرتز، ایران که هیچ اما مطمنم در کشورهایی مثل ترکیه و امارات یقه شرکت LG رو خواهد گرفت. ترکیه یا امارات و خیلی از کشورهای دیگه،ایران نیستند که سگ صاحبشو نشناسه و قانونی برای حمایت از مصرف کننده بینوا وجود نداشته باشه و هرجور که دوست دارن سرش کلاه بگذارند.
    این مدل هنوز بصورت رسمی و توسط گلدایران وارد کشور نشده و هرچی که هست از امارات یا کردستان و ترکیه اومدند.
    Last edited by masy222; 17-06-2017 at 15:39.

داره خودمونی میشه kaftare_bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    من واسه استفاده از برنامه ها و نصبشون باید وارد اکانت الجی بشم ولی میگه این مورد در کشور شما در دسترس نمی باشد
    باید تلویزیون رو کدوم کشور ست کنم تو لیستش اصلا ایران هم نیست
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام
    چندتا شرکتی که برای تهیه مینبورد UH850 رفته بودم چندتا سونی هم دیدم(البته مدلشون رو نمیدونم چی بود) که اونام به همین مشکل برد برخورده بودند و تعمیرکارشون گفت که مشکل بخاطر استفاده از D.V.B-S بوده.
    با این شرایط چه اصراریه برای استفاده از D.V.B-S توی این تلوزیونها خب حذفش کنند؟
    اینطوری بجای جلب مشتری که بیشتر مشتریها رو فراری میدن، همه جان ایران نیست که هیشکی پاسخگوی کیفیت محصولاتش نباشه.
    سلام.عرض بنده هم همین بود. تا بحال فقط یک مورد مشکل بکلایت سونی برام اومده بود ولی تابحال بیشتر از 100 مورد تعمیر بکلایت ال جی اومده.سامسونگ هم مشکل سوختن پنل داره و البته افت بکلایت.گیر سونی فقط استفاده از ----s هست. دوست عزیز گیرنده داخلی این تلویزون ها اینترفیس قوی با پردازنده دارند و میتونن 4k کد کنن و پردازش و به پردازنده خود تلویزیون بسپارند. اما در انواع گیرنده های خارجی شما همچین چیزی مشاهده نمیکنی.همونطور که میتونی کنتراست و روشنایی و رنگ تصویر و از روی گیرنده تغییر بدی ... پس بدون که میتونه در کیفیت تصویر دخالت داشته باشه!.بهترین راه به نظرم استفاده از یه گیرنده ی خیلی خوبه full hd هست.ضمن اینکه چون گیرنده به ورودی تلویزیون وصل میشه یه لگ هم باید درنظر بگیرید!.
    من تنها موردی که اعصابمو به هم میریزه وجود 2 تا کنترل داخل خونه هست!!.وگرنه هیچ مشکلی نمی بینم
    س

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام
    اگه پاسخی که به شما دادند درست باشه و پنل این تلوزیون برخلاف ادعای خود شرکت و تمام سایتهای بزرگ و معروفی که کارشون تست و برسی تلوزیونه 60هرتز باشه بجای 120هرتز، ایران که هیچ اما مطمنم در کشورهایی مثل ترکیه و امارات یقه شرکت LG رو خواهد گرفت. ترکیه یا امارات و خیلی از کشورهای دیگه،ایران نیستند که سگ صاحبشو نشناسه و قانونی برای حمایت از مصرف کننده بینوا وجود نداشته باشه و هرجور که دوست دارن سرش کلاه بگذارند.
    این مدل هنوز بصورت رسمی و توسط گلدایران وارد کشور نشده و هرچی که هست از امارات یا کردستان و ترکیه اومدند.
    دوستان چرا اینقد پیچیده می کنین!؟!.یه بنده خدایی که تلویزیونش معیوبه فقط کافیه قاب پشتی تلویزیونشو باز کنه و از بارکد پنلش عکس بگیره بذاره داخل سایت من بهش میگم 120 هست یا 60!؟!
    اصلا یه نفر که حتی تلویزیونش سالمه بیاد این کار و انجام بده مثه من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منظور اینه : فقط سونی ها 120 هرتزش تو بعضی مدلا پشتیبانی میشه

Last edited by MRG66; 17-06-2017 at 21:38.

11. این کاربر از MRG66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان چرا اینقد پیچیده می کنین!؟!.یه بنده خدایی که تلویزیونش معیوبه فقط کافیه قاب پشتی تلویزیونشو باز کنه و از بارکد پنلش عکس بگیره بذاره داخل سایت من بهش میگم 120 هست یا 60!؟!
    اصلا یه نفر که حتی تلویزیونش سالمه بیاد این کار و انجام بده مثه من
    سلام
    منظورتون از بارکد پنل همینی که توی این عکس دیده میشه؟
    اگه منظورتون اینه عکس واضح بگیرم و بزارم اما اگه چیز یا جای دیگه است که هیچی چون دسترسی به تلوزیون ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •