کی همچین چیزی گفته؟ اگر ممکنه لینک بفرستید!.
کی همچین چیزی گفته؟ اگر ممکنه لینک بفرستید!.
تعمیر پذیری این مدل تلوزیون چجوریه؟
سلام
چندتا شرکتی که برای تهیه مینبورد UH850 رفته بودم چندتا سونی هم دیدم(البته مدلشون رو نمیدونم چی بود) که اونام به همین مشکل برد برخورده بودند و تعمیرکارشون گفت که مشکل بخاطر استفاده از D.V.B-S بوده.
با این شرایط چه اصراریه برای استفاده از D.V.B-S توی این تلوزیونها خب حذفش کنند؟
اینطوری بجای جلب مشتری که بیشتر مشتریها رو فراری میدن، همه جان ایران نیست که هیشکی پاسخگوی کیفیت محصولاتش نباشه.
Last edited by masy222; 17-06-2017 at 15:08.
مثل همه مدلها بعضی عیوب رو میشه تعمییر با جایگزینی قطعه کرد بعضی از عیبها رو هم مثل همین مشکلی که بخاطر استفاده از D.V.B-s پیش میاد رو باید با تعویض مینبورد رفع رجوع کرد.
سلام
اگه پاسخی که به شما دادند درست باشه و پنل این تلوزیون برخلاف ادعای خود شرکت و تمام سایتهای بزرگ و معروفی که کارشون تست و برسی تلوزیونه 60هرتز باشه بجای 120هرتز، ایران که هیچ اما مطمنم در کشورهایی مثل ترکیه و امارات یقه شرکت LG رو خواهد گرفت. ترکیه یا امارات و خیلی از کشورهای دیگه،ایران نیستند که سگ صاحبشو نشناسه و قانونی برای حمایت از مصرف کننده بینوا وجود نداشته باشه و هرجور که دوست دارن سرش کلاه بگذارند.
این مدل هنوز بصورت رسمی و توسط گلدایران وارد کشور نشده و هرچی که هست از امارات یا کردستان و ترکیه اومدند.
Last edited by masy222; 17-06-2017 at 15:39.
با سلام
من واسه استفاده از برنامه ها و نصبشون باید وارد اکانت الجی بشم ولی میگه این مورد در کشور شما در دسترس نمی باشد
باید تلویزیون رو کدوم کشور ست کنم تو لیستش اصلا ایران هم نیست
با تشکر
سلام.عرض بنده هم همین بود. تا بحال فقط یک مورد مشکل بکلایت سونی برام اومده بود ولی تابحال بیشتر از 100 مورد تعمیر بکلایت ال جی اومده.سامسونگ هم مشکل سوختن پنل داره و البته افت بکلایت.گیر سونی فقط استفاده از ----s هست. دوست عزیز گیرنده داخلی این تلویزون ها اینترفیس قوی با پردازنده دارند و میتونن 4k کد کنن و پردازش و به پردازنده خود تلویزیون بسپارند. اما در انواع گیرنده های خارجی شما همچین چیزی مشاهده نمیکنی.همونطور که میتونی کنتراست و روشنایی و رنگ تصویر و از روی گیرنده تغییر بدی ... پس بدون که میتونه در کیفیت تصویر دخالت داشته باشه!.بهترین راه به نظرم استفاده از یه گیرنده ی خیلی خوبه full hd هست.ضمن اینکه چون گیرنده به ورودی تلویزیون وصل میشه یه لگ هم باید درنظر بگیرید!.
من تنها موردی که اعصابمو به هم میریزه وجود 2 تا کنترل داخل خونه هست!!.وگرنه هیچ مشکلی نمی بینم
س
دوستان چرا اینقد پیچیده می کنین!؟!.یه بنده خدایی که تلویزیونش معیوبه فقط کافیه قاب پشتی تلویزیونشو باز کنه و از بارکد پنلش عکس بگیره بذاره داخل سایت من بهش میگم 120 هست یا 60!؟!
اصلا یه نفر که حتی تلویزیونش سالمه بیاد این کار و انجام بده مثه من
منظور اینه : فقط سونی ها 120 هرتزش تو بعضی مدلا پشتیبانی میشه
![]()
Last edited by MRG66; 17-06-2017 at 21:38.
سلام
منظورتون از بارکد پنل همینی که توی این عکس دیده میشه؟
اگه منظورتون اینه عکس واضح بگیرم و بزارم اما اگه چیز یا جای دیگه است که هیچی چون دسترسی به تلوزیون ندارم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)