خوب خدا رو شكر مشكلتون حل شد . اون تفاوت ها چيز خاصي نيست بسته به شرايط بازيكن در ماه هاي مختلف فرق ميكنه و چون زمان دمو و نسخه اصلي با هم فرق ميكرد كم و زياد شدنش طبيعيه !
يه پچ خوب دانلود كن نصب كن حالش رو ببر . توصيه من پچ گالكسي 1 و 1.10
خوب خدا رو شكر مشكلتون حل شد . اون تفاوت ها چيز خاصي نيست بسته به شرايط بازيكن در ماه هاي مختلف فرق ميكنه و چون زمان دمو و نسخه اصلي با هم فرق ميكرد كم و زياد شدنش طبيعيه !
يه پچ خوب دانلود كن نصب كن حالش رو ببر . توصيه من پچ گالكسي 1 و 1.10
دوستان پچ pte نسخه 2 رو ریختم . موقع اجرا استیم رو باز میکنه.
گویا با کرک سازگار نیست
هرکدوم که بهتره و ایراد نمیده را میخوام
بازیکنان بروز باشند و قدرتشون هم بروز و ...
نسخه 10GB فرقی با نسخه 5GB نداره فقط چون گزارشگرها زبان های مختلف رو اضافه تر داره حجم اون 10 GB هستش .
والا من هم PTE رو دانلود کردم و همین مشکل رو دارم .
PESGalaxy رو هم نتونستم نصب کنم .
دوستانی که موفق به نصب پچ ها شدند ویندوز اون ها چیه ؟!
دوستانی که پچ ها رو بدون مشکل نصب کردند بازی رو در چه مسیری نصب یا کپی کردید ؟! این رو واسه این میگم که وقتی میخوای پچ PESGalaxy رو نصب کنی مسیر پیش فرض نصب پچ رو استیم گذاشته ! شاید مشکل اینه که باید بازی رو در مسیر نصب استیم نصب یا کپی کرد !![]()
دوستان من پچ گالکسی 1.00 و 1.10 رو نصب کردم و با لانچر گالکسی که بازی رو اجرا میکنم استیم باز میشه. کرک cpy و cpy crackfix رو تست کردم اما با هیچ کدوم درست نشد.
پچ pte هم همین مشکل رو داره
دوستان کسی نمیدونه چرا بازی من صدا نداره؟
مشکل پچ PTE نسخه 2 با کرک CPY حل شد.
فایل DpFileListGeneratorv1.8 رو باید دانلود کرد و طبق فیلم آموزشی جلو رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدیهی است که اگر فبلا این پچ رو دانلود کردین ، نیاز به دانلود مجدد ندارد چون این همونه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نکته مهم : این نرم افزار برای اجرا به net framewoek 4.6.1 محتاجه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوورد فایل فشرده هم آدرس سایت که داخل اسم فایل وارد شده میباشد با حروف کوچک
Last edited by motv; 02-11-2016 at 20:03.
با لانچر اجرا نکنید
منم همون مشکل رو داشتم اما با آیکون PES2017 اجرا کردم حل شد
خوب امروز بالاخره نسخه کرک شده pes 2017 رو نصب کردم و چندتا مشکل از نظر خودم بیان میکنم:
1. داوری به شدت ضعیف و ***** است. یعنی کافیه به بازیکن حریف برخورد کنی، بلافاصله خطا رو میگیره. توپ رو سانتر که میکنم مهاجم شیرجه میزنه برای سر زدن و در حین شیرجه به بازیکن حریف برخورد میکنه و خطا گرفته میشه. البته شاید به واقعیت نزدیک تر باشه ولی گاهی وقتا به اندازه ای سوت ها زیاد میشه که اعصاب آدم خراب میشه.
2. اصلا از پشت محوطه جریمه نمیشه شوت زد. یعنی کلا بازی خیلی سخت شده و مدافع ها اصلا دریبل نمی خورن که خیلی رو اعصابه.
3. دفاع کردن هم خیلی سخته. با ضربدر نمیشه دفاع کرد و باید بازیکن رو خودت ببری دنبال توپ.
4. چمن ورزشگاه ها خیلی بده. شاید بخاطر فصل انتخابی باشه چون من روی زمستان گذاشتم و چمن ها اصلا سبز نیستن و بیشتر زرد و متمایل به سفیدن. به جز نیوکمپ که بهتر از بقیه بود.
5. آخرین موردی که به ذهنم میرسه اینه که احساس میکنم دروازه بان ها با کامپیوتر خیلی قوی هستن.
6. کسی میدونه بایرن مونیخ کجاست. هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم.
البته تمام مواردی که نوشتم بعد از تقریبا 10تا بازی تک نفره هست و بعضی مشکلات شاید بخاطر عدم آشنایی من با بازی هستن و بعد یه مدت که قلق دستم بیاد بازی کردن آسونتر بشه.
تا جایی که من میدونم باید محتویات پوشه CommonRedist را نصب کنی
سیستم ریستارت کن
درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)