[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو قسمت دانلود اسیا پاسفیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو قسمت دانلود اسیا پاسفیک
Last edited by m ss; 17-12-2016 at 21:43.
نسبت به دیگر tv ها روشناییش کمتره اگه محیط خیلی پرنور باشه جالب نیست ولی کیفیت تصویرش عالیه
دوستان کسی دسته بازی های Dual Shock سونی رو روی این تی وی تست کرده؟
چجوریاست؟
دسته dual shock نه ولی یه دسته بلوتوثی چینی گرفتم خوب جواب میده
سلام دوستان عزیز من یه 50w800cسفارش دادم فردا میاد.چه چیزهایی رو باید تست کنم و اصل بودنش رو.اگه توصیح بدین ممنونم
سلام
من 55w800c دارم
مشکلم اینکه که سرعت عوض کردن کانالش خیلی کمه، از گیرنده دیجیتال xvision که قبلا استفاده میکردم خیلی کندتره
ایراد از چیه؟
بازی رو خوب اجرا میکنه؟ حال میده با دسته بازی؟
بازی با گیم پد خیلی جذابه. حتی باهاش میشه تو منوی تلویزیون بالا پایین کرد و تا حدودی کار ریموت رو انجام میده.
فقط پیدا کردن بازی هایی که با گیم پد سازگار باشن یکم سخته. من فقط آسفالت رو نصب که کرد خیلی خوب دسته رو شناخت و بازی کردم فقط آسفالت برای این tv سنگینه و با اینکه تنظیمات بازی رو رو پایین ترین مقدار گذاشتم به کندی اجرا میشه
ندیدم مثل سونی در استحکام کیفیت و کارایی
تمام محصولاتش عالی هستن
البته من 50W800B دارم که مه جوره عالیه
تمام محصولات الکترونیکی رو سونی استفاده کنید تا مطمئن باشید
آره. اتفاقا این دوستمون هم آسفالت رو زده رو تی وی. ولی من خودم این ویدئو رو دیدم خیلی تعجب کردم تی وی چقدر روان داره اجرا میکنه. حتی تو یه ویدئوی دیگه بازی gta رو هم زده بودن.
مدل دسته بازی تون چیه و قیمتش چقدره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه خود آسفالت رو از کجا گرفتین و چطوری نصب کردید؟ یه بار من از تو سایت های ایرانی دان کردم ریختم کرکش هم زدم ولی کار نکرد.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)