وقتی میگه بروید به settings ببینید اونجا چی نوشته. activatedهست یا نه. product keyداره یانه.
اگه نوشته موقت یا trial ؛ آفلاین بشید کامل کرک را پاک کنیدو با kMS Picoاکتیو کنید.
وقتی میگه بروید به settings ببینید اونجا چی نوشته. activatedهست یا نه. product keyداره یانه.
اگه نوشته موقت یا trial ؛ آفلاین بشید کامل کرک را پاک کنیدو با kMS Picoاکتیو کنید.
Last edited by saeediranzad; 30-01-2017 at 10:03.
اون ۵تا روش را رفتید؟
این هست
![]()
این که اکتیوه. فکر کنم کرک شما با اتصال به اینترنت فعال میشه، پس مشکلی نیست.
به هرحال اگه اذیت میکنه همون KMS Picoرا بگیرید. اینترنت را قطع و آنتی ویروس را غیرفعال کنید. کرک قبلی را پاک و کرک دیگه را اجرا کنید.زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...
سلام
چند وقتیه به محض بالا اومدن ویندوزم این پنجره باز میشه.با اینکه توی start up هیچ برنامه ای رو نذاشتم همچانان این پنجره میاد و با هر نرم افزاری هم امتحان کردم فایل باز نمیشه.ممنون میشم کمک کنید.
ویندوزم 10 home
anti virus nod 32
![]()
سلام
بروید در قسمت برنامه ها: ببینید چیزی هست که خودتون نصب نکرده باشید؟ یا برنامه ناآشنا
بعد هم میتونید یکی از برنامه های داخل پنجره را انتخاب کنید؛ ببینید چی باز میشه. فرمتش چیه؟
Last edited by saeediranzad; 01-02-2017 at 16:45.
سلام
من هم در ویندوز 10 به این مشکل برخوردم.
آیا تونستید این رو حل کنید؟
برای من که برنامه های MS Toolkit و KMSPico جواب ندادن و این پیغام همچنان ظاهر میشه
نه انجام ندادم هنوز چون اینترنت وصل میشم نمیاد فعلا بیخیال شدم.
این کرک تست کن KMSAuto Net.
Last edited by IRAN_KING; 02-02-2017 at 13:38.
چک کردم برنامه ای هم اگه بود پاک کردم .فقط با Notepad باز میشه که یه سری نوشته داره.با اغلب برنامه ها باز نمیشه اصلا.
خوب با هرچی باز میشه یه propertiesبگیرید ببینید چه اطلاعاتی میده. فرمتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)