تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 115 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آهنگ های بازی رو در یک فایل فشرده براتون آپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

لیست آهنگهای بازی .
    Queen – We Will Rock You
    Joywave – Somebody New
    Broken Bells – After the Disco
    (Passion Pit – Lifted Up (1985
    Asgeir – In Harmony
    St. Lucia – Elevate
    Royal Blood – Figure It Out
    Saint Motel – My Type
    (Dillon Francis and Sultan and Ned Shepard – When We Were Young (featuring The Chain Gang of 1974
    (Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne
    (Madeon – You’re On (featuring Kyan
    Vinyl Theatre – Shine On
    CTS – Love the Past, Play the Future

Last edited by ™...; 11-10-2015 at 23:36.

2. 10 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آهنگ های بازی رو در یک فایل فشرده براتون آپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

لیست آهنگهای بازی .
    Queen – We Will Rock You
    Joywave – Somebody New
    Asgeir – In Harmony
    St. Lucia – Elevate
    Saint Motel – My Type
    (Dillon Francis and Sultan and Ned Shepard – When We Were Young (featuring The Chain Gang of 1974
    Vinyl Theatre – Shine On

سلام. امروز FIFA 16 رو نصب کردم و با CD Key اشتراکی فعّال کردم.
    واقعاً واقعاً واقعاً هزار بار (از روی ویدیو) گفته بودم امسال FIFA شاهکار کرد، درست گفته بودم. واقعاً PES 16 هیچی نیست در برابر FIFA 16. خودم کفم برید...
    اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!!

4. 3 کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واقعاً واقعاً واقعاً هزار بار (از روی ویدیو) گفته بودم امسال FIFA شاهکار کرد، درست گفته بودم. واقعاً PES 16 هیچی نیست در برابر FIFA 16. خودم کفم برید...
    اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!!
    شما برو نسخه پلی4 پیس رو بازی کن بعد میبینه که چقدر خوبه..البته تو چیزایی که گفتی فیفا خیلی بهتره ولی امسال پیس از نظر شبیه سازی فوتبال بهتر عمل کرده و همه کس شبیه خودشه...
    واقعا جای تعجب داره وقتی مهاجم رو میاری میزاری گلر ریتش هیچ فرقی نمیکنه بعدش میگن شبیه سازی کردیم در حالی که تو پیس چندین نوع گلر داریم که از نظر خصوصیات پیچیده و منحصربفرد هستن که تو بقیه پست ها هم به این صورت هست و اگه بخوای حتی یه مهاجم رو تو سیستمی که ذاتا به اون عادت نداره بازی بدی کلی از خصوصیاتش رو از دست میده...
    تو داخل بازی به نظرم پیس بهتر هستش از بعضی لحاظ و البته مشکلاتی هم داره که یکیش گلر ها و ریلی بودن بازی هستش ولی تو جنبه اضافه کاری و همین صحنه هایی که گفتی فیفا بهتر هستش مخصوصا کریرمود فوق العادش که هنوزم فرسنگها فاصله داره با مستر پیس

6. 7 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر نکنم اینطوری باشه . چرا Patch ، PESMIX رو نصب نمیکنی ؟! همه چی درست میشه لیگ آلمان رو هم داره .
    بابا من این پچو ورژن 1.660 مگی رو دانلود کردم خیلی عالی فقط یک مشکل داشتم که رو اعصاب بود و اون ورزشگاه های جدید بهش اضافه کرده بودن که خیلی مسخره بود و ورزشگاه های خود بازی را از بین میبره کاریش هم نمیشه کرد به خاطر این دنبال یک پچی هستم که لیسانس لیگها معتبرو داشته باشه توپ ای جدید نایکو آدیداس را داشته باشه کفشهای جدید و اینکه به ورزشگاه های خود بازی هم دست نبرن البته این سایت pestools گفته تا چند روز آِنده یک پچ خوب و کامل میگذاره به خاطر اون فعلا منتظر میمونیم البته من همه چیزا تو بازیم ردیف کردم از چمن گرفته تا .... ولی یک بوندس لیگا مونده که اونم حال میشه
    اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!
    اینکه pes 2016 هنوز یک بازی که نواقصات کم نداره درست ولی میشه گفت چیزایی ارائه کرده که امسال خیلی شگفت انگیز بوده البته فیفا که من خودم هم طرفدارشم تو یک چیزا به کمال رسیده که شکی درش نیست مثلا صحنه های آهسته و حواشی که تو زمین مسابقه وجود داره آدمو هیجان زده میکنه و البته مثلا جو ورزشگاه تو آنفیلد و سایر ورزشگا هها کاملا حس دیدن مسابقه فوتبال از Tv را به آدم میده ولی یک چیز که تو pes 2016 وجود داره و تو فیفا وجود نداره یا شایدم کم وجود داره اون استیل و مدلینگ بازیکنا هست که واقعا بی نظیر هست مثلا شما بازی نیمار رو دقت بکنید تو pes با گرت بیل خیلی خیلی خیلی قشنگ در آوردند انیمیشنهای امسال pes کیفیتشون خیلی بهتر از انیمیشن های فیفا هست هر چند تا چند روز دیگه فیفا را هم می خرم و از وجود هر دو بازی لذت میبرم ولی اینکه بگیم pes 2016 امسال هیچی نیست نهایت نامردیه و به نظرم بازی تا سال 2018 به یک فوتبال بسیار بسیار بسیار زیبا تبدیل خواهد شد و استارتی که کونامی در سال 2014 واسه این بازی زد سال 2018 دیگه فکر کنم رقیب خیلی خیلی خیلی گردن کلفتی واسه Ea بشه در کل ممنون از ساخت pes 2016 کونامی

8. 9 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

من خودم فیفا باز بودم (از 2015 که ارتقاع پیدا کرد سیستم نمی کشه و فعلا جیب خالیه برای ارتقاع سیستم) پس فیفا فعلا کنسله
    الان می خوام pes 2016 نصب کنم . چون خیلی وقته pes نصب نکردم یه چندتا سوال داشتم

1- از کجا یه نسخه ی بی دردسر دانلود کنم برای نصب که مشکلی نداشته باشه؟
    2- وقتی بازی رو نصب کردیم و کرک رو هم ریختیم دسته ها رو چطور به بازی بشناسونیم؟
    3- آپدیت ها مثلا آخرین نقل و انتقالات و ... رو از کجا باید دانلود کنیم؟
    4- تو فیفا کریر مود داریم تو pes که میگین مستر لیگه به چه شکله این مستر لیگ ؟ مثل کریر مود فبفا می مونه؟جریانش چیه کلا؟

یه چیزی که تو پی اس از قبل رو مخ بود این حرکت بازیکنا بود که یکم رباتیک و تصنعی بود الانم گیم پلی رو از یو*تیوب نگاه می کنم بازم به همون شکله که و دنبال توپ رفتنا و در کل حرکت بازیکنا چندان روان نیست و عین ربات حرکت می کنن. چرا اینو اصلاح نمی کنن؟

با تشکر

10. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

بهترین پچ pteهست که تازه اومده همه امکانات رو داره فقط و فقط با حجم کم 180مگابایت...تقریبا چیزی کم و کسری نداره فقط بعضی ترانسفرها که کلا تو دیتابیس کونامی نیستش رو نزاشتن و باید منتظر دیتای کونامی بود
    میشه لینک بدید ؟ لیگ آلمانم داره دیگه ؟
    ممنون .

12. این کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما برو نسخه پلی4 پیس رو بازی کن بعد میبینه که چقدر خوبه..البته تو چیزایی که گفتی فیفا خیلی بهتره ولی امسال پیس از نظر شبیه سازی فوتبال بهتر عمل کرده و همه کس شبیه خودشه...
    واقعا جای تعجب داره وقتی مهاجم رو میاری میزاری گلر ریتش هیچ فرقی نمیکنه بعدش میگن شبیه سازی کردیم در حالی که تو پیس چندین نوع گلر داریم که از نظر خصوصیات پیچیده و منحصربفرد هستن که تو بقیه پست ها هم به این صورت هست و اگه بخوای حتی یه مهاجم رو تو سیستمی که ذاتا به اون عادت نداره بازی بدی کلی از خصوصیاتش رو از دست میده...
    تو داخل بازی به نظرم پیس بهتر هستش از بعضی لحاظ و البته مشکلاتی هم داره که یکیش گلر ها و ریلی بودن بازی هستش ولی تو جنبه اضافه کاری و همین صحنه هایی که گفتی فیفا بهتر هستش مخصوصا کریرمود فوق العادش که هنوزم فرسنگها فاصله داره با مستر پیس
    برای اینکه اورال یه بازیکن ثابت هست و برآیندی هست از تمام خصوصیاتش، شما باید برای اینکه بدونید یه بازیکن رو تو چه پستی بزارید خیلی تخصصی تر خصوصیات اون پست رو در نظر بگیرید. این مورد اتفاقا تو پی ای اس رو اعصابه موقعیت بازیکن رو یه متر تو زمین جابجا میکنی اورالش ده تا کم و زیاد میشه!!
    بحث فیفا و پی ای اس تمومی نداره ولی متاسفانه پی ای اس یه چیزی شده مثل سونی موبایل فقط طرفدارای اندک دوآتشه قدیمیش نقدهای آتشین در وصفش مینویسند ولی تو جذب بقیه جامعه هدف ناموفقه.

14. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه computer-times's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اینکه حرکاتشون رباتیکه منم یکمی قبول دارم مثلا بازیکنا غوز دار به جریان بازی نگاه میکنن درصورتی که تو فوتبال واقعی بازیکنا اینقدر خم نیستن ... یا حرکات چین و چروک لباسا خیلی کم هست باید چین و چروک لباسا یه جور نباشه حداقل سه تا چین و چروک متفاوت بزارن وقتی دوتا بازیکن بغل هم راه میرن انگار لباساشون یکیه فقط رنگش فرق داره و یک مورد دیگه اینه که وقتی برای شادی گل میرن سمت هواداران قیافه هوادارا رو خوب نساختن اونجا که با بازیکنا دست میدن موقع شادی گل صورت هوادارا نگاه کنید انگار زامبی هستن روی فیلمبردارا و هوادارا باید خیلی کار بشه ... گیم پلی بازی هنوز به نظرم بعد از دو هفته بازی کردن خیلی جای روان تر شدن و کار داره بعد این پچ که نصب کردم رنگ چمن رو تیره تر کرد - توپ اصلی بازی هم دیگه نیست که خیلی بده کلا از پچش خوشم نیومد ... نور بازی باید خیلی بهتر از این باشه
    من چند ساله فوتبال بازی میکنم ولی هرسری یه ایراداتی داره که متاسفانه برطرف نمیشه باید بیشتر از این حرفا از موتور فاکس کار بکشن گیم پلی باید خیلی خیلی روون تر بشه ... کفش بازیکنا خیلی خشک درست میشه هرسال بجز 2014 که نوک کفش قشنگ خم میشد خیلی خوب بود اگر 2014 هیچی نداشت ولی این موردش خوب بود
    بازیکنا روی زمین خیلی لغزش دارن و این خوب نیست آدم احساس میکنه دارن سرمیخورن روی زمین بجای اینکه راه برن ولی تو فیفا این موضوع خوب رعایت میشه به هرحال امیدواریم پی اس هرسال پیشرفت های زیادی بکنه
    Last edited by computer-times; 13-10-2015 at 10:43.

16. این کاربر از computer-times بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

لیست آهنگهای بازی .
    Queen – We Will Rock You
    Joywave – Somebody New
    Asgeir – In Harmony
    St. Lucia – Elevate
    Saint Motel – My Type
    Vinyl Theatre – Shine On

پسوردش رو لطف میکنید ؟

18. این کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من خودم فیفا باز بودم (از 2015 که ارتقاع پیدا کرد سیستم نمی کشه و فعلا جیب خالیه برای ارتقاع سیستم) پس فیفا فعلا کنسله
    الان می خوام pes 2016 نصب کنم . چون خیلی وقته pes نصب نکردم یه چندتا سوال داشتم

1- از کجا یه نسخه ی بی دردسر دانلود کنم برای نصب که مشکلی نداشته باشه؟
    2- وقتی بازی رو نصب کردیم و کرک رو هم ریختیم دسته ها رو چطور به بازی بشناسونیم؟
    3- آپدیت ها مثلا آخرین نقل و انتقالات و ... رو از کجا باید دانلود کنیم؟
    4- تو فیفا کریر مود داریم تو pes که میگین مستر لیگه به چه شکله این مستر لیگ ؟ مثل کریر مود فبفا می مونه؟جریانش چیه کلا؟

یه چیزی که تو پی اس از قبل رو مخ بود این حرکت بازیکنا بود که یکم رباتیک و تصنعی بود الانم گیم پلی رو از یو*تیوب نگاه می کنم بازم به همون شکله که و دنبال توپ رفتنا و در کل حرکت بازیکنا چندان روان نیست و عین ربات حرکت می کنن. چرا اینو اصلاح نمی کنن؟

با تشکر
    سلام. اوّل از همه این که بهت بگم به محض این که پول دستت اومد، یکی برای GTA V و یکی هم برای این FIFA 16 سیستمت رو ارتقا بده. هر دو عالین...
    1- از سایت رسمی Skidrow Games دانلود کن. هم خود بازی رو داره، هم کرکش رو. خودمم دقیقاً از همین سایت دانلود کردم و هیچ مشکلی نداشت بازی. تمام سایت های ایرانی هم که بازی رو گذاشتن، از همین سایت کپی کردن.
    2- برای تنظیم دسته باید بری تو محل نصب بازی و فایل Settings.Exe رو با Run As Administrator اجرا کنی و بری تو تب Controller و بذاریش رو Direct Input و دسته ها رو تنظیم کنی.
    3- اگه مثل من دنبال آپدیت رسمی باشی و نخوای از Patch استفاده کنی، باید تا 7 آبان صبر کنی تا Konami اوّلین Data Pack رسمی PES 16 رو منتشر کنه ولی اگه Patch می خوای، کامل ترین پچی که تا حالا من دیدم، PES Mix هست که 1 گیگ و خورده ای حجمشه.
    4- در این مورد نمی دونم؛ چون نه تو PES تا حالا Master League بازی کردم، نه Career Mode تو FIFA.

آره؛ بازیکنا مثل افلیج راه میرن تو بازی و همون طور که یکی از دوستان تو یکی از پست های بالا گفت، خیلی قوز هستن و رو زمین سُر می خورن!

20. 2 کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •