سیگار را از پاکت در آورده بر روی لبان مبارک گذاشته و فندکیش می کنیم... ویک کام عمیق پر از تستسترونه چیه از اونایی تزش می گیریم. وجند ثانیه بعد چند عدد لنگه کفش و دمپایی به سمتمان حواله می شود! دیدی چه راحت بود![]()
سیگار را از پاکت در آورده بر روی لبان مبارک گذاشته و فندکیش می کنیم... ویک کام عمیق پر از تستسترونه چیه از اونایی تزش می گیریم. وجند ثانیه بعد چند عدد لنگه کفش و دمپایی به سمتمان حواله می شود! دیدی چه راحت بود![]()
برم لالا تا با چوب نیومده گندشون شبتان لالایی باد
قلبمو بپا تازه عوضش کردم!
جو تاپیک، جو نسخ کننده اییه.
من می رم بخوابم تا معتادم نکردین![]()
ساعت 2:40 بامداده.گذاشتم بین ستاره ای دانلود بشه.میرم بخوابم.آخرین نفر درو قفل کنه چراغارم خاموش کنه
درضمن عزیزان استثنا امشب(در واقع دیشب) من زود تایپیک رو راه انداختم.انشاءالله از فردا شب(درواقع امشب) از همون 11 و نیم استارت زده میشه
خوب بخوابید![]()
سید رفتی لا لا![]()
بریکینگ فصل سوم قسمت هفتم ...
باو پس چرا هیجان نداره این فیلمهی همه میگن آخرشه ...
![]()
پس چطور میگن بهترین سریال دنیا؟![]()
والا نمیدونم وسط فصل سوم هستم ولی هنوز هیجانی ندیدم ... هر چند که شاید داستانش خوب داره پیش میره ولی باور کن نصف هیجان فرار از زندان رو هم نداره در برابر اسپارتاکوس هم که تا الان تقریبا صفره ... حالا باز برم قسمت های بعدیش ببینم چطور میشه ...
باز همون لاست هم 5 دقیقه اخر هر قسمت یه چیزی رو میکرد که ذهنت و یه کم درگیر کنه قسمت بعدش چی میشه ... این کلا تعطیله ...
با اعلام ساعت : 3:25 بامداد ...
شبتون خوش
کلید رو در جا نمونه![]()
interestellar دانلود شد... ولی حیفه الان ببینم... ممکنه درصدی خواب آلود باشم نتونم نهایت لذت فیلمو ببرم... ایشالا فرداشب فیلمو ببینیم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)