نیازی نیست سیمکارت عوض کنید
با شماره پدری،مادری یا کسی که اصلا تلکرام نداره وارد شید
نیازی نیست سیمکارت عوض کنید
با شماره پدری،مادری یا کسی که اصلا تلکرام نداره وارد شید
درود
من یه گوشی اندرویدی خریدم همه کانتکت های تلگرامم آومده تو کانتکت های عادی و اسمه کانتکت های موبایلم هم رفته تو تلگرام نشسته
راه حل چیه؟
میشه یه راهی تست کنید البته من تست نکردم
یه بار با گوشی خواهری برادری مادری log in کنید و اونجا تنظیماتشو دستکاری کنید و بعدش لاگ اوت کنید
ببینید تو نسخه رایانه هم تنظیماتش ثبت میشه یا نه
این راه رو که می دونستم دوست عزیز و جواب هم میده
منتها من بدون log in در موبایل می خواستم این کار رو بکنم.
متاسفانه مسخه رایانه خیلی از قابلیت های موبایلو نداره
از جمله همین موردی که شما میخاین
متاسفانه تلگرام تا حالا این نسخه ای که من دارم راهی نیست همه کانتکت های نا خواسته رو با هم پاک کنی پس برای پاک کردن کانتکت های نا خواسته در تلگرام یکی یکی باید بری تو قسمت اینفرومیشنشون و پاکشون کنی
برای اتلفنت یه بخشی دار تو تنطیمات که می تونی بگی کدوم کانکت هاتو نشون بده بهش بگو فقط کانتکت های موبایلتو می خوای نشون بده و اون وقت مشکل حل می شه غیر اینکه کانتکت ها تو پاک کنی.
می تونی به تلفنت توی تنظیمان بگی که سینک نکنه خودشو با تلگرام
نسخه دستکتاپ نصب کن
نفهمیدم برای کانتکت های تلفنم باس چ کنم
بعد سینک نکنم که تلگرام از بین نره یه وقت
سلام نظر من اینه این مراحل رو برید:
ابتدا نزارید تلگرام سینک کنه. توی گوشی باید برید قسمت ستینگ. بعد قسمت account بعد روی تلگرام کلیک کنید و پیدا کنید یه جایی تیک داری که سینک کنه اونو بردارید
دوم حالا که ارتباط قطع شده می تونید هم کانکت های گوشی هم تلگرام رو بدون مشکل مدیریت کنید
برای تلگرام که گفتم باید برید دونه دونه اون کانکت هایی رو که نمی خواید حذف کنید
برای گوشیتون هم می تونید کانکت ها ی غیر نیاز رو حذف کنید یا توی دفتر تلفنتون ستینگ رو پیدا کنید یه قسمتی باید داشته باشه به نای فیلتر ها. اونجا می تونید تعیین کنید کدوم کانکت ها رو براتون نمایش بده. مثلا می تونید بگید فقط کانتکتهایی که شماره دارند. یا بگید کانکت های تلگرام رو نمی خواید نمایش بده. این روش باعث می شه شما همچنان کانکت های تلگرامتون که تا به حال سینک شدند توی گوشیتون ذخیره باشند. اما نمایش داده نمی شند.هر وقت خواستید می تونید تنظیمات رو تغییر بدید و به اون ها دسترسی داشته باشید. ولی اگر واقعا رو گوشیتون نیازشون ندارید پاکشون کنید بهتره.
موفق باشید
سلام
دوتا سوال دارم. اول اینکه gif ها وقتی سیو میکنیم کجا سیو میشن و قابل دسترسی هست(آدرس روی حافظه)؟
تو تگرام اگربخوام زیر عکسهای Gif متنی بزارم و اونو با نام خودم به کسی ارسال کنم چطور انجام میشه
با ربات انجام دادم و متنو زیرش قرار میده ولی وقتی فورواردش میکنم بنام ربات مربوطه ارسال میشه. لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)