عامو چه خبره رو تپ اصفهان هم میگن
فکر نکنم بستگی به جای هاصی داشته باشه
عامو چه خبره رو تپ اصفهان هم میگن
فکر نکنم بستگی به جای هاصی داشته باشه
من از رفقای شیرازیم بیشتر شنیدم.....
دوتا دارم! یکی شیرازی، یکی اصفهانی، یکی بابلی و یک ساروی....
با هم گیم انلاین میزنیم....
لهجه هاشون قشنگ مشخصه و عادت کردم....
عامو چه خبره رو شیرازیا میگن....
یه اصفهونی بخواد بگه میگه چه خبردس ۸۰۰ ملیون تومن...(فک کنم البته!)
چي شد اسم شيرازي اومد !
Sent from my iPad using Tapatalk
چه که که خوریا یاد گِرِفْتِه یْ
البته اونم میشه اونم میگن
چه خبردس عامو هم میگن کلا باید یه دستور زبان اصفهانی بنویسن روش عکس پرچم اصفهانم بزنن
اقا من یه پیشنهاد دارم برای این که قدرت ایران شناخته بشه یه پرچم از اصفعان بزنن رو برج میلاد که هواپیما ها رد میشن ببیننش و ترس و دلهره برشون داره
قسمت نبوده بریم ولی می گن شهر گل و بلبله عاشقاستالبته با یکیشون هم صحبت شدم خیلی ساده و آرومند
![]()
حال اینقدر از دخترای شیرازی تعریف کنین که بانوان p30world ای حرصشون دراد بریزن تو تاپیک
دوستان همه ی دختران ایران خوبن
محتوای مخفی: !
Last edited by Public Enemy; 20-05-2015 at 15:25.
کلا شیرازی هارو از رو این دو جمله میشه شناخت :یه شیرازی اصیل میخواست فارسی حرف بزنه همون میگفت چه خبره عامو ....!))
1 - ها کاکو
2 - نه عامو
اقا به عنوان یه تازه متاهل میگم که فرقی نداره دختر مال کجا باشه!!))
تا زمانی که اهل دل باشن....
اما عاره! این شیرازی ها کمی بیشتر اهل دلن....
ولی جنوب(بوشهر اینا) به دلایل مختلفی دختراش گرمترن...!))
![]()
کلا دخترای جنوب خوش استیل و خوش هیکلن . اینو دیگه نمیشه انکار کرد . لذا بانوان محترم p30world ای که دارین این تاپیک رو می خونین لطفا الکی حسادت نکنینو بر ضد بنده هم تظاهرات و راهپیمایی تشکیل ندین
در ضمن جمله اولت رو احساس می کنم به علت تازه متاهل بودن و با نظارت همسر گرامی مجبور شدین بگین![]()
Last edited by Public Enemy; 20-05-2015 at 17:37.
قبول ندارم
خوش استیل بودن و ... که ربطی به مکان زندگی نداره البته یه سری چیزاش چرا اما نه خیلی در کل هر کی ورزش بکنه و لباسشم خوب باشه کلا خوب میشه
گرم بودن هم یه خورده مربوط به فرهنگه دیگه یه جا بیشتر حرف میزنن و .... یه جا کم تر
به هر حال من با شمالیا حال میکنم و مرکز ایران مخصوصا اصفهان و ...
[emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
اصفهان
[emoji41] [emoji41] [emoji41][emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)