بله یوزر و پسورد نمیخواد و من هم وقتی خالی میذارم میگه یوزر و پسورد نداری. درثانی برای سپنتا با این شماره گذاشتن و نگذاشتن یوزر و پسورد فرقی نداره من خودم تو ویندوز امتحان کردم.
اما اینکه میگید مثل خودش یعنی چی یعنی بین <> شماره بنویسم ؟
بله یوزر و پسورد نمیخواد و من هم وقتی خالی میذارم میگه یوزر و پسورد نداری. درثانی برای سپنتا با این شماره گذاشتن و نگذاشتن یوزر و پسورد فرقی نداره من خودم تو ویندوز امتحان کردم.
اما اینکه میگید مثل خودش یعنی چی یعنی بین <> شماره بنویسم ؟
درسته
وقتی نمی خوای پسورد بزاری یه space بزن
قبول می کنه
اقاي rootntلطفا يكم بيشترتوضيح بديد
ممنون از راهنمایی شما. نه نشد حتی space هم زدم اما نشد.
!!!!
وقتی شماره رو میگیره مثل ویندوز قر و قور نمیکنه (تبدیل دیجیتال به آنالوگ - handshake) آیا این بی صدایی توی لینوکس عادی هست. مثل وقتی میمونه که تو ویندوز صدای مودم رو قطع می کنیم؟
با سلام!
دوستان میدونم زیاد سوال پرسیدم اما "چه کنم حل نشود مشکل من"
جناب rootnt عزیز امتحان کردم، وقتی به جای یوزر و پسورد space مزنم اصلا کانکت نمیشه و میگه یوزر و پسورد وارد کن!
نمیدونم شاید این شانس منه که این قدر زرنگ شده!!
به هر حال ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
میشه یه کارت بخری باهاش امتحان کنی؟!
با pppconfig ؟ نکنی یه وقت! منم نتونستم باهاش کار کنم و به اسپیس و مودم و... گیر میداد! رفتم تو gnomeppp و kppp. اینا بهترن. البته چون با gnomeppp زود تر وصل شدم باهاش کار میکنم
خانم پارمیس
توی فدورا با فرمان ifconfig -a همه اینترفیس ها رو نشون می ده (به همراه تنظیماتشون)
توی ویندوز روی کانکشن مورد نظر کلیک سمت راست کنید و properties و از پنجره باز شده در منوی وسط روی tcp-ip کلیک و دکمه properties رو فشار بدید
در پنجره جدیدی که باز می شه چند کادر برای اختصاص تنظیمات ip وجود داره که دیگه کاری نداره
اینها رو از حفظ گفتم اگر اشکالی داره ببخشید
توی فدورا هم دستور system-config-network رو اجرا کنید
این برنامه برای تنظیمات کارت شبکه هاتونه
کارت شبکه مجازیتون باید توی صفحه اولش دیده بشه
اونو انتخاب و بعد یه صفحه دیگه باز میشه که توی همون صفحه اولش در قسمت statically set ip addressesباید ip ها رو ست کنید
---------------------------------------------------------------
متاسفانه نتونستم vmware-player رو دانلود کنم
فی-+ل-ت-ر بود
برای اینکه بدون یوزر و پسورد کانکت بشی باید Authentication رو از PAP/CHAP به Script-Based تغییر بدی ! توی برنامه KPPP که برای میزکار KDE هست همچین تنظیمی داره که خیلی راحت میشه این حالت رو انتخاب کرد. برنامه wvdial هم به طور پیش فرض از حالت PAP/CHAP استفاده می کنه ! حالا اینکه چه جوری باید این حالت رو عوض کرد , نمی دونم !!
میشه یک لینک بدی که بفهمم این میز کار رو توی فدورای 9 چطوری ببرم به KDE هرچی می گردم نیست. تو فدورای قبلی خیلی راحت بود اما تو این نیست (من نمی بینم) شاید بشه با اون وصل شد (با برنامه های اون)
Gnomeppp هم مثل kppp میمونه، خوبیش اینه که برای گنوم هست. دقیقا مثل kppp کار میکنه(با جفتش کار کردم، راحت به Script-Based تبدیل میشه)
داریش؟ یا لینوکشو که دارم بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)