تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 3347 اولاول ... 3373798081828384858687931331835831083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آقا این چه وضعشه ؟ چرا انقدر پینگت خوبه ؟ پینگ 67 با آمریکا ؟داریم همچین چیزی اصن ؟
    والا من خودمم موندم خود امریکا اینا رو ببینه باورش نمیشه تازه این تست ها با گوشی گرفتم قطعا اگر با لب تاپ بود بهتر میشد.

لیب تاپ از دیشب پورتش انگار خراب شده دیشب میخواستم با 8 مگ تست بگیرم با idm که نشد با hotspot وصل بشه اما هر وقت شد حتما براتون قرار میدم و فقط امید وارم مسیر عوض نشه تو اون موقع.
    Last edited by amirbrad; 14-08-2014 at 18:39.

2. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شما اگر آنتنی که داره ازش 3G میگیره گیر بیاری و بری نزدیکش اونجا با speed test تست بگیری خیلی تفاوت داره
    چون اینترنت نسل سه به قدرت سیگنال خیلی حساسه ...
    متاسفانه تو محل ما انتن نیست و انتن دوره به ما نزدیک ترینش 800 متر با ما فاصله داره اگر نزدیک بود خیلی خوب میشد و مشکل افت سیگنال در پیک مصرف و نداشتم به ایرانسل میخوام بگم اما عمرا یه میخ بزنن چه برسه به دکل که کلی هزینه و... داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

نسل 3 توی محله ما فعال شده (تبریز شهید بهشتی) ولی نمیدونم چرا هی پرش آنتن داره!آنتن بین 1 تا 3 خط داره بندری میرقصه
    گوشی وقتی وصل میشه ارتباطش گاهی Hs هست و گاهی Hs+ سرعت بعضی وقتها خیلی خوب هست ولی تو اکثر مواقع آدم رو کلافه میکنه مخصوصا موقع دانلود که یهو میشه 300 و بعد میاد پائین و شدیدا نوسان داره.نمیدونم چراسرعت دانلود توی خونه ما از 400 بالا نمیره ولی با همین آنتن سه خطی توی خونه داداشم بالای 800 رو هم زدم.امیدوارم که همه ی این شرایط موقتی باشه و اول شهریور شبکه ای پایدار و با آنتن دهی مطلوب باشیم.تا اول شهریور چطور صبر کنم خدا میدونه

5. 2 کاربر از dr-shakht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه تو محل ما انتن نیست و انتن دوره به ما نزدیک ترینش 800 متر با ما فاصله داره اگر نزدیک بود خیلی خوب میشد و مشکل افت سیگنال در پیک مصرف و نداشتم به ایرانسل میخوام بگم اما عمرا یه میخ بزنن چه برسه به دکل که کلی هزینه و... داره.
    شما مطمئن باش از اون آنتنی که میگی 800متر با شما فاصله داره نمیگیره 3G رو...
    با شروع رسمی نسل سوم ایرانسل همه آنتن ها ارتقاء پیدا می کنه و مشکلات داغ کردن گوشی و افت سیگنال هم حل میشه

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

نسل 3 توی محله ما فعال شده (تبریز شهید بهشتی) ولی نمیدونم چرا هی پرش آنتن داره!آنتن بین 1 تا 3 خط داره بندری میرقصه
    گوشی وقتی وصل میشه ارتباطش گاهی Hs هست و گاهی Hs+ سرعت بعضی وقتها خیلی خوب هست ولی تو اکثر مواقع آدم رو کلافه میکنه مخصوصا موقع دانلود که یهو میشه 300 و بعد میاد پائین و شدیدا نوسان داره.نمیدونم چراسرعت دانلود توی خونه ما از 400 بالا نمیره ولی با همین آنتن سه خطی توی خونه داداشم بالای 800 رو هم زدم.امیدوارم که همه ی این شرایط موقتی باشه و اول شهریور شبکه ای پایدار و با آنتن دهی مطلوب باشیم.تا اول شهریور چطور صبر کنم خدا میدونه
    برای اینکه آنتن از شما خیلی دوره و هنوز آنتن محله شما ارتقاء پیدا نکرده
    مشکلات نوسان سرعت و قطعی هم بخاطر همین موضوع هست

9. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حضرت ایوب و جناب لقمان میان توی ایران و میرن کافی نت حضرت ایوب صبرش رو از دست میده و جناب لقمان هم ادبش رو.

11. 5 کاربر از dr-shakht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تو مشهد که همون 2g هم قطع شد رفت پی کارش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به نظر شما کی آنتن مارو مجهز به نسل سه میکنن؟ نکنه خدایی نکرده یادشون بره اونوقت من چیکار بکنم! جناب دیجی 77 تا اول شهریور به نظرتون دستی رو سر آنتن میکشن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

امیدوارم وقتی نسل 3 و 4 ایرانسل راه افتاد سرعتش محدود نشه.منظورم اینه که سرعت های واقعی هرنسل رو به کاربرانش ارائه بده و محدودیت های مسخره روش قالب نکنن.من قبلا رایتل داشتم روش نوشته بود نسل سه درحالی که درعمل به من یک مگ بیشتر نداد واسه همین سیم کارت رو شکستم انداختم دور.فکر کن 300 میلیون پول بدی بنز بخری ولی بهت بگن بیشتر از 50 کیلومتر نباید برونی خدائیش این مسخره کردن مشترک نیست؟الان توی خونه اینترنت دارم با سرعت دانلود 500 که همیشه ثابت بوده ولی منتظر ایرانسلم ببینم میتونه کاری بکنه برم طرفش یانه

15. این کاربر از dr-shakht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما کی آنتن مارو مجهز به نسل سه میکنن؟ نکنه خدایی نکرده یادشون بره اونوقت من چیکار بکنم! جناب دیجی 77 تا اول شهریور به نظرتون دستی رو سر آنتن میکشن ؟
    کدوم شهر هستید شما؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •