برنده جایزه دی استفانو و پی چی چی
برنده جایزه دی استفانو و پی چی چی
این کرامر هافبک گلادباخ تو بازی دورتموند از وسط زمین گل زده...منتها گل به خودی!!! سرچ کنید جالبه...بعدا به ما از این گلها نزنه؟؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
به ما چه ربطی داره؟بعدا به ما از این گلها نزنه؟؟![]()
کریستیانو رونالدو این ادعا را که او لیونل مسی با القاب توهین آمیز یاد میکند، رد کرده است.
در کتاب تازهای که گیلم بالاژ کارشناس سرشناس فوتبال اسپانیا درباره لیونل مسی منتشر شده، این نویسنده ادعا کرده که کریستاینو رونالدو همواره از مسی با القاب زشت و زننده یاد میکرده است.
پیش از این گزارشهایی در مورد اختلاف بین رونالدو و مسی منتشر شده بود. رونالدو در صفحه فیس بوک خود در پاسخ به این اتهامات نوشته است:" موضوعهای مطرح شده کاملا نادرست است و وکلای من اقدامات لازم را علیه افرادی که مقصر انتشار چنین شایعاتی هستنمد انجام خواهد داد."
ستاره پرتغالی رئال مادرید در ادامه تاکید کرده که به همه رقبای خود احترام میگذارد:" من برای همه بازیکنان حرفهای فوتبال احترام قائل هستم و مسی هم از قائده مستثنی نیست."
رونالدو سال گذشته پس از آنکه مسی سه دوره پیاپی توپ طلای فیفا را کسب کرده بود، موفق شد برنده آن شود.
این دو بازیکن رقابتی شانه به شانه برای کسب عنوان بهترین گلزن تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم هستند، مسی با گلی که هفته گذشته مقابل آژاکس به ثمر رساند، تعداد گلهای خود را به 71 گل رساند و با رکورد رائول برابر شد.
خامس ( جیمز ) رودریگز نامزد دریافت جایزه پوشکاش 2014 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کالدرون: منچستر رونالدو را به بارسلونا پیشنهاد کرد و بارسلونا هم ابراز آمادگی کرد تا هزینه ی این انتقال را پرداخت کند اما رونالدو گفت 'نه، یا رئال مادرید یا هیچی'.
He then said no, Cristiano is not going to leave for Real Madrid and they offered the player to Barcelona, among other clubs, and Barca said that’s okay we are prepared to pay what you are asking
But the important thing was that the player said ‘no, it’s Real Madrid or nothing’, and that was perfect, so I’m very proud that he came and very proud how he’s doing, very proud that he is scoring goals and how he’s behaving
راموس: شرایط رختکن رئال مادرید تا حالا اینقدر آروم و سالم نبوده که زیر نظر آنجلوتی هست
زیدان در مورد رونالدو گفته.
اظهارنظر جالب آنچلوتی در مورد تمدید قراردادش با رئال مادرید: فقط یک خودکار به من بدهید و بگویید که کجا را باید امضا کنم
طرفداری - در مادرید همه چیز باب میل سرمربی ایتالیایی پیش می رود.
به گزارش مارکا این روزها که صحبت های زیادی در مورد قرارداد کالو آنچلوتی در مادرید شنیده می شود، در همین باب سرمربی ایتالیایی در جملاتی کوتاه نظرش را در این رابطه گفته است: "شما فقط یک خودکار به من بدهید و بگویید که کجا را باید امضا کنم. این جا بهترین باشگاه جهان است و چمن کجا از این جا سبزتر است؟ من تا به حال در هیچ جا به اندازه این تیم خوشحال نبوده ام."
این صحبت ها در حالی زده شد که پیش از این هم به نظر نمی رسید که برای تمدید قرارداد دو طرف مشکلی داشته باشند و به زودی قرارداد این سرمربی کاربلد تمدید شود. شاید یکی از عوامل امنیت شغلی فعلی کارلتو فردی به نام سرجیو راموس باشد که با گلش در فینال لیسبون دسیما را برای مادرید به ارمغان آورد. سرجیو راموسی که اخیرا اعلام کرده که دوست دارد در رئال مادرید بازنشسته شود و بعید نیست قرارداد این دو نفر به صورت همزمان با رئال مادرید تمدید شود.
+
بنزما بهترین بازیکن ماه اکتبر انتخاب شد
رونالدو رکورد گلزني رقابتهاي يورو را شکست
کريستيانو رونالدو، کاپيتان پرتغال با گلزني در ديدار شب گذشته ، رکورد گلزني در رقابت هاي يورو (مجموع مراحل مقدماتي و نهايي) را شکست.
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته پرتغال در خانه میزبان ارمنستان بود که در نهایت موفق شد با تک گل رونالدو، 1-0 این تیم را شکست دهد. به نظر میرسید، یک تساوی بدون گل دیگر در راه باشد ولی رونالدو در دقیق 72، دروازه ارمنستان را باز کرد تا پرتغال پایین تر از دانمارک در رده ی دوم گروهش قرار بگیرد.
رونالدو با این گل، 23 گله شد و با یک گل بالاتر از یان دال توماسون،در حال حاضر بهترین گلزن تاریخ رقابت های یورو محسوب میشود.
او در رابطه گفت:" رکورد؟ این تنها یک رکورد دیگر بود. میدانستم که زود یا دیر آن را خواهم شکست. هنوز بازیهای زیادی پیش روی من است. خوشحالم زیرا مقابل هواداران مان به این رکورد رسیدم."
ورزش3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)