چرا زانتیا رو پیشنهاد نمیکنید نمیشه زانتیای خوب خرید ؟
آوانته رو که میدونم ماشین خیلی خوبیه ولی ورنا هیچی دربارش نمیدونم باید تحقیق کنم شما هم اگه اطلاعاتی دارید که به دردم بخوره بگید
چرا زانتیا رو پیشنهاد نمیکنید نمیشه زانتیای خوب خرید ؟
آوانته رو که میدونم ماشین خیلی خوبیه ولی ورنا هیچی دربارش نمیدونم باید تحقیق کنم شما هم اگه اطلاعاتی دارید که به دردم بخوره بگید
زانتیا پیشنهاد نمیشه به دلیل اینکه:
استهاتکش بالاست
مصرف سوختش بالاست
قیمت قطعاطش بالاست
ایمنی نداره
مزیتش قدرت و شتاب گیری خوبی هست که داره .
در مقابل هیوندای اوانته میتونه تمام این موارد رو برای شما مهیا بکنه
برای خانواده شهدا شرایط خاصی برای وارادات خودرو وجود نداره ؟
زمانی وجود داشت اما برخی افراد سودجو از این امتیازات سو استفاده کردن
برای همین این امتیازات لغو شدن
حالا ما قصد داریم واقعا از این امتیاز واسه مادرمون استفاده کنیم راه نداره
به جای برداشتنش حداقل قوانینش رو کمی سختگیرانه تر می کردن !
سلام
من یه پراید 141 دارم ولی قصد دارد بفروشم و یه ماشین خارجی دهه 90 بگیرم با حدود قیمت 12 الی 13 تومن نمی دونم کار درستیه یا نه چون اصولا زیاد دلم نمی خواد ماشین اذیتم کنه و مدام تعمیرگاه باشم. برای استفاده می خوام و معمولا با ماشین خوب رفتار می کنم منظورم اینه که اهل سرعت و ... نیستم
چند مدل دیدم مثل دوو اسپیرو 92 -94 و سی یلو 1994 - 2002 ، هوندا سیویک 92 ، پروتون ویرا 2000 به بالا و میتسوبیشی لنسر 1995 با فرض اینکه به ادعای فروشنده ماشین مشکلی نداره آیا منطقی هست من یکی از این ماشینها انتخاب کنم؟ از نظر قطعه و تعمیرات چطوره؟ خیلی به مشکل بر نمی خورم؟ کدام یکی از این ماشین ها بهتره؟
ممنون بابت راهنمایی های خوبتون.
بین خودروهای ذکر شده دوو سیلو تمیز گیرتون میاد ، قطعاتش هم پیدا میشه اما نه به راحتی و امکانات و ویژگی خاصی هم در خودروهای دهه 90 پیدا نمیکنید
در کل خرید این خودروها همراه با ریسک هست و پیشنهاد نمیشه
در ادامه صحبت دوست عزیزم پوریا
اگر نتونستین دوو سیلو با قیمت مناسب پیدا بکنید
و خواستین خودروهای دهه 90 رو انتخاب کنید سعی کنید بیشتری مانور رو روی خودروهایی مثل
میتسوبیشی لنسر - تویوتا کورولا بدین چون این 2 خودرو از محبوبیت بیشتری برخوردارن و به مراتب
از نظر قطعات و لوازم یدکی کمترین مشکل رو دارن.
دوو اسپرو خودروی پر استهلاکی هست
باز هم سلام و از راهنمایی های خوبتون ممنون
یه فولکس واگن گل چهار در مدل 2005 دیدم از نظر فنی و ظاهر سالمه فقط گلگیرهای دو سمت رنگ داره ، موتور 1800 و دو ایربگ راننده و سرنشین به نظرتون می ارزه حدود 14 تومن؟ در ضمن قطعه هاش پیدا میشه؟ و سوال آخر اینکه به نسبت پراید 141 جادارتر هست؟
فولکس گل مدلش به سال شمسی هست دوست من
فکر کنم شما مدل 84 رو میگی
قیمتش که مناسبه نسبت به پراید 141 هم از نظر فضای سرنشین جادارتره اما خوب
141 صندوق عقب داره که گل نداره.
قطعاتش پیدا میشه اما قیمتش بالاست
استهلاکش هم بالاست اما موتور خیلی خوبی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)