تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 168 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تو یکی از سایت ها یه نظری رو خوندم جالب بود گفته بود :

قسمت قرمز رنگ واقعا در مورد من صدق میکنه . گند زده به اعصابمون رفته خدایی این فیفا15 . یعنی من حاضرم ده بار دیگه فیفا14 رو پول بدم بخرم این فیفا15 رو کلا بندازم اشغالی .
    من الان تو انلاین بخش season رنکم 10 م هست . یعنی تو ده تای اول فیفا بازا از نظر امتیاز ولی حالا به غیر از باخت هایی که با dc شدن میدم بعضا بعضی باخت های افتضاح به یه سری نوب که استاد باگ های بازی هستن میدم که میخوام دسته رو بترکونم . همین الان با یکی بازی کردم ده تا موقعیت مسلم گل داشتم دروازبانشون مگه گل میخورد . معلوم نیست این سوتیا کی خودشونو نشون میدن بعد طرف با رونالدو یه توپ گرفت من با 4-5 نفر رفتم تو پاش یعنی هی دو تایی میرفتم تو پاش هر چقدر لباس و تنه میزدم مگه وایمیستاد دوباره دو تا دیگه دفاع میومد بازم رد میشد اخرم زد دروازبان عین احمقا توپ گرفت ول شد رفت تو گل باختیم . !!!!
    تنها نکته مثبت بازی نسبت به 14 این سر زدن هست که درست شده که دیگه سر خیلی کم گل میشه من هر ده بازی انلاین شاید یکی دو تا ببینم گل با سر رد و بدل میشه ...
    این ال یک مثلث هم همچنان باگ هست . البته بیشتر از زمین خودت و واسه رئال مادرید باگ هست . چون رئال برمیداری از زمین خودت ال یک مثلث میزنی پر میکنی تا اخر وقتی مثلا دفاع بارسلونا با رونالدو یا بیل تو یه جا باشن توپ راحت میگیرن میرن تک به تک میشن
    خواستم بگم کرک اگر تا ده ماه دیگه هم منتشر نشد نرید بخرید بازی رو تا وقتی این گیم پلی مسخره جریان داره (البته همانطور که گفتم اگر برد و باخت اهمیت داره تو بازی براتون ) مگر نه اگر به قصد دورهمی و به قصد لذت باشد مانعی ندارد .
    تو دمو که من بازی کردم دفاع بارسلونا واقعا باز بود اما به نظر شما کسی که لیورپول یا چلسی بر داره کسی میتونه با مثلث و ال یک این کار رو با رونالدو کنه؟؟؟؟ بستگی به نوع دفاع کردنت هم داره دوست عزیز نباید یهو بری تو پای بازکن باید باهاش حرکت کنی بعد تکل یزنی نه اینکه چهار نفری بری تو پاش شما فکر کنم یه سال هست فیفا بازی میکنی اخه دفاع کردنت مپل اینایی هست که pes بازی میکنن و مربع و ضربدر میگیرن با سرعت که توپو بگیرن

2. این کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تو دمو که من بازی کردم دفاع بارسلونا واقعا باز بود اما به نظر شما کسی که لیورپول یا چلسی بر داره کسی میتونه با مثلث و ال یک این کار رو با رونالدو کنه؟؟؟؟ بستگی به نوع دفاع کردنت هم داره دوست عزیز نباید یهو بری تو پای بازکن باید باهاش حرکت کنی بعد تکل یزنی نه اینکه چهار نفری بری تو پاش شما فکر کنم یه سال هست فیفا بازی میکنی اخه دفاع کردنت مپل اینایی هست که pes بازی میکنن و مربع و ضربدر میگیرن با سرعت که توپو بگیرن
    خیلی خیلی ممنون ! ولی نیازی نیست بگید چطوری باید دفاع کنم
    اره یه ساله فیفا بازی میکنم ولی اندازه ده سال شما فیفا بازی کردیم . رسیدن به رنک ده season تو فیفا 15 و 80 تو فیفا14 اونقدری بلد هست که بدونه چطوری باید دفاع کنه
    شما 4 تا بازی با cpu لول اماتور یا ورد کلاس بازی میکنی یا فوقش با دو سه تا رفیقت بازی میکنی فکر میکنی دفاع بلدی ما در طول هفته تو انلاین با 80-90 نفر ادم بازی میکنیم که هر کدوم یه جوری بازی میکنن

فیفا15 هم که خودت گفتی :

من بلاخره سیستم جدیدم رسید امروز دمو فیفا ۱۵ رو بازی کردم عالی شده و فقط این شوت بغل پا که از راه دور گل میشه و دروازه بان ها موقع کرنری اذیت میکنه که اونم معمولا با آپدیت درست میشه
    تازه امروز دموشو نصب کردی
    بذار دو دست بازی کنی تازه اونم تو انلاین نه افلاین ببینی که اگر عین هویج دفاعت وایسه تا بازیکن بیاد نزدیک محوطت بشه که بعد اونجا بری تو پاش تو اونجا هم باد لباس مدافع بگیره به مهاجم پنالتی رو میگیره براش داور

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز انلاین هم بازی کردم فیفا 14 الاینش واقعا راحتتر از اینایی هست که من باهاشون بازی میکنم در ضمن من تا حالا هیچوقت نشده از لجندری کمتر بازی کنم همون موقع که بازی میاد من لجندری بازی میکنم و حتی یه بازی هم روی ورلد کلاس نمیزارم ..کلا من اونایی که رئال یا بارسلون رو بر میدارن و با تیم دیگه بازی میکنن بازیشون رو قبول ندارم چون اگه بازیکن سرعتی نداشته باشن بلد نستن بازی کنن ..تو فیفا 14 خیلی ها میگفتن سانتر کردن یه باگ بود همه گل میزدن اما من حاضرم با هر کی این حرف رو میزنه بازی کنم ببینم چجوری با سانتر گل میزنه

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان عزیز کسانی که XboX-ONE فیفا 15 آنلاین بازی میکنند اکانت خودشان را برام ارسال کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عجب بحثی شده تا یک ماه پیش بحث این بود که بازی گیم پلی اش افتضاحه مدافعان منافع شرکت میمودن می گفتن شما بلدنیستی چطور دفاع کنی
    الان اکثرا قبول کردن گیم پلی ( مخصوصا) دریبل در سرعت شده به سبک کودکانه و تخیلی حالا بحث اینه که چه کسی زودتر کشف کرده ))))))))))))))))))))

7. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

صرف نظر از همه این بحث ها هر کسی ادعایی داشته باشه تو هر زمینه ای مبنی بر برتر بودنش از دیگران باید به مغزش شک کرد ، یه چیزی هم که مشخص نیست اینه که این کری خونی ها بیشتر از طرف آنلاین بازهاست . من خودم دو ساله فیفا بازی می کنم و ابدا آنلاین نزدم تا حالا ولی با دوست و آشنا های پرادعا بازی کردم و خیلی شیک بردمشون ولی خب بعضی مواقع با سی پیو روی world class هم باختم
    الان یه عده میان میگن بیا آنلاین بهت بگیم شیک بردن یعنی چی ، ایرادی نداره ولی شما رو به خدا اینقدر ادعای خدایی نکنید اونم توی یه بازی

طبل از تو خالی بودنشه که اینقدر صداش بلنده !

9. 3 کاربر از ali darnahal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

راستش من سیستمم فیفا رو نمیکشه و بازی نکردم ولی با توجه به گفته ی دوستان گیم پلی یک مشکلاتی داره . هر بازی نقص داره و این چیز جدیدی نیس . دوما بنظرتون اگه ea یک بازی بی عیب بده برای سری های بعد چه تغییراتی میتونه بکنه که به چش بیاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

bacheha kasi az crack fifa15 vase pc khabar nadare?ya kasi link nadare ye crack e salem bashe?harchi crack hast fake e dge asabam khoord shode be khoda

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه 7-8 ساعتی بازیو توی X360 رفتم به نظرم راضی کننده بودش
    ولی خب باید بیشتر بازی کنم تا قشنگ نقاط قوت و ضعف بازی برام مشخص بشه
    اول اینو بگم که بازی با CPU یکمی راحتر شده و حداقل راحتر میشه گل زد و کلا شوت ها راحتر توی گل میره ولی فعلا از این لحاظ ضعفی توی بازی ندیدم و شوت الکی توی گل نرفته ولی خب نسبت به فیفا های قبلی توپا راحتر توی گل میره
    کریر رو که شروع کردم خیلی تغییر خاصی نسبت به فیفا 14 ندیدم ولی خب حتما نباید تغییر اساسی پیدا کنه و کلا شکل همون پارسال خوب بودش
    گرافیک هم توی X360 بد نیست و قابل قبوله ولی خب در این مورد باید نسخه نسل هشتمی رو تجربه کرد

فعلا مشکلی که به چشم بیاد توی بازی دیدم داوری اونه که اصلا جالب نیست و راحت کارت قرمز و زرد میده!
    اینو هم بگم که بازی بالاخره مشکلاتی داره ولی ضعیف ظاهر نشده و میانگین امتیازش توی سایت های مختلف خودش گویای همه چیزه که بازی حداقل ضعیف نیست
    میانگین امتیازهای بازی توی کنسول بین 80 تا 84 بوده ولی برای پی سی حدودا یه نمره پایینتره که ظاهرا این امتیازهای پایینتر به خاطر مواردی مثل باگ های گیم پلی و مشکلات صداگذاری بوده
    من خودم نسخه پی سی رو تجربه نکردم ولی براساس نقد سایت های مختلف که مشکلاتی داشته و نسبت به پلتفرم های دیگه ضعیفتر بوده...

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه 7-8 ساعتی بازیو توی X360 رفتم به نظرم راضی کننده بودش
    ولی خب باید بیشتر بازی کنم تا قشنگ نقاط قوت و ضعف بازی برام مشخص بشه
    اول اینو بگم که بازی با CPU یکمی راحتر شده و حداقل راحتر میشه گل زد و کلا شوت ها راحتر توی گل میره ولی فعلا از این لحاظ ضعفی توی بازی ندیدم و شوت الکی توی گل نرفته ولی خب نسبت به فیفا های قبلی توپا راحتر توی گل میره
    کریر رو که شروع کردم خیلی تغییر خاصی نسبت به فیفا 14 ندیدم ولی خب حتما نباید تغییر اساسی پیدا کنه و کلا شکل همون پارسال خوب بودش
    گرافیک هم توی X360 بد نیست و قابل قبوله ولی خب در این مورد باید نسخه نسل هشتمی رو تجربه کرد

فعلا مشکلی که به چشم بیاد توی بازی دیدم داوری اونه که اصلا جالب نیست و راحت کارت قرمز و زرد میده!
    اینو هم بگم که بازی بالاخره مشکلاتی داره ولی ضعیف ظاهر نشده و میانگین امتیازش توی سایت های مختلف خودش گویای همه چیزه که بازی حداقل ضعیف نیست
    میانگین امتیازهای بازی توی کنسول بین 80 تا 84 بوده ولی برای پی سی حدودا یه نمره پایینتره که ظاهرا این امتیازهای پایینتر به خاطر مواردی مثل باگ های گیم پلی و مشکلات صداگذاری بوده
    من خودم نسخه پی سی رو تجربه نکردم ولی براساس نقد سایت های مختلف که مشکلاتی داشته و نسبت به پلتفرم های دیگه ضعیفتر بوده...
    سلام وحید جان همین پستت رو می تونستی توی تاپیک فیفا 14 هم بدی در واقع چیزی که بازی می کنی فیفا 14 هست نه 15 می دونی که... اینکه تغییری ندیدی علتش یکسان بودنشونه نه شباهت... بازی که دوستان PC باز در مقابل دارن اونی نیست که ما روی ایکس باکس 360 می بینیم ما 14 رو بازی می کنیم نه 15

15. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •