تو یکی از سایت ها یه نظری رو خوندم جالب بود گفته بود :
قسمت قرمز رنگ واقعا در مورد من صدق میکنه . گند زده به اعصابمون رفته خدایی این فیفا15 . یعنی من حاضرم ده بار دیگه فیفا14 رو پول بدم بخرم این فیفا15 رو کلا بندازم اشغالی .
من الان تو انلاین بخش season رنکم 10 م هست . یعنی تو ده تای اول فیفا بازا از نظر امتیاز ولی حالا به غیر از باخت هایی که با dc شدن میدم بعضا بعضی باخت های افتضاح به یه سری نوب که استاد باگ های بازی هستن میدم که میخوام دسته رو بترکونم . همین الان با یکی بازی کردم ده تا موقعیت مسلم گل داشتم دروازبانشون مگه گل میخورد . معلوم نیست این سوتیا کی خودشونو نشون میدن بعد طرف با رونالدو یه توپ گرفت من با 4-5 نفر رفتم تو پاش یعنی هی دو تایی میرفتم تو پاش هر چقدر لباس و تنه میزدم مگه وایمیستاد دوباره دو تا دیگه دفاع میومد بازم رد میشد اخرم زد دروازبان عین احمقا توپ گرفت ول شد رفت تو گل باختیم . !!!!
تنها نکته مثبت بازی نسبت به 14 این سر زدن هست که درست شده که دیگه سر خیلی کم گل میشه من هر ده بازی انلاین شاید یکی دو تا ببینم گل با سر رد و بدل میشه ...
این ال یک مثلث هم همچنان باگ هست . البته بیشتر از زمین خودت و واسه رئال مادرید باگ هست . چون رئال برمیداری از زمین خودت ال یک مثلث میزنی پر میکنی تا اخر وقتی مثلا دفاع بارسلونا با رونالدو یا بیل تو یه جا باشن توپ راحت میگیرن میرن تک به تک میشن
خواستم بگم کرک اگر تا ده ماه دیگه هم منتشر نشد نرید بخرید بازی رو تا وقتی این گیم پلی مسخره جریان داره (البته همانطور که گفتم اگر برد و باخت اهمیت داره تو بازی براتون ) مگر نه اگر به قصد دورهمی و به قصد لذت باشد مانعی ندارد .
.gif)