من بازی رو RSI La 2 hd دیدم باز بود . رایگان نمیدونم با پلاگینی که ریختم باز شده یا کلا خودش بازه !!!! اکانت هم ندارم
آیا شبکه ای هست که زبانش انگلیسی باشه و با با کد بیس باز بشه اچ دی هم باشه؟؟؟ در ماهواره یاهست یا عربست یا هاتبرد؟
من بازی رو RSI La 2 hd دیدم باز بود . رایگان نمیدونم با پلاگینی که ریختم باز شده یا کلا خودش بازه !!!! اکانت هم ندارم
آیا شبکه ای هست که زبانش انگلیسی باشه و با با کد بیس باز بشه اچ دی هم باشه؟؟؟ در ماهواره یاهست یا عربست یا هاتبرد؟
دوستان ماهواره سهيل كه bein sport تبليغ ميكنه همون بدره ؟ چون توليست ماهواره من نيست
به صورت دستی خیلی سخته
شما provider ای دی رو باید وارد کنید
معمولا به صورت 6 رقمی ارائه میشه که یکی دو رقم اولش صفره
اگر 5 رقم جا داره و کد شما کمتر از 5 رقم هست قبلش رو صفر بگذارید
مثلا اگر 4 رقم باشه:
07800
ایندکس دو رقمیه و باید حتما یک کادری برای وارد کردنش باشه
تو جای خالی 5 رقمی provider id
دو رقمی ایندکس
16 رقمی هم key
در مورد تبدیل کی به هگز و دسی اگر لازم باشه خود منتشر کننده کد این رو میکنه و شما دیگه تغییرش ندید
اما کلا وارد کردن کدهای سیستم ویاکسس مکافاتیه و اگر میتونید به وسیله پچ و سافتکم انتقال بدین
کدوم مدل از اسکای استار 2 ؟ مدل اکسپرس مدل usb. مدل 2.8 یا 2.6
احتمالا کارت شما از مدولاسیون s2 ساپورت نمیکنه ..اما اگر ساپورت میکنه یا دیشتون تنظیم نیست یا ال ان بی تون کیفیت نداره
Last edited by SNOW PATROL; 14-06-2014 at 08:03.
دوستان یه سوال دارم خواهش میکنم جواب بدبد. برای شیرینگ لازمه که مودم اتو کانکت باشه. چطوری مودم رو تو حالت اتوکانکت قرار بدم؟
دستت درد نکنه
فکر کنم دیگه مکافاتش تموم شد با این توضیحاتت
فقط اینکه Index Key دو رقمی رو تو این دو ردیف چی بزنم؟
پ.ن کماهمیت: راستی اون CAID و SID کاردبردشون چیه؟ اطلاع داری؟
خواهش میکنم
caid مخفف عبارت Conditional access identification
که مربوط به شناسایی سیسستم کدگذاری هست هر سیستم کدگذاری یک کد شناسایی داره که توسط اون ----- تشخیص میده سیستم کدینگ چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sid هم مخفف Service identification از اسمش هم مشخصه. پارمتر شناسایی شبکه هست .. مثل ای پی برای سایت هست ..
ای پی =سرویس ای دی
ادرس سایت = نام شبکه
sid , caid مقدارشون ثابته و از قبل باید ----- خودش تشخیص داده باشه پس نیاز به وارد کردن ندارند هرچند که در برخی موارد خاص
مثل دستکاری سیستم کدگذاری یعنی همین کاری که صدا و سیما انجام داده و اومده سیستم بیس رو دستکاری کرده و به همین خاطر بعضی ----- ها نمیتونند تشخیص بدن سیستم
کدینگ رو باید caid دستی وارد بشه . . .
همون جایی که کد ها رو قرار میده ایندکس کی رو هم قرار میده دو حرفی هست مثل 01 .c2 و.... در همون منوی کد دهی باید یه کادری باشه تا وارد کنید
Last edited by SNOW PATROL; 14-06-2014 at 10:51.
اقا ----- استارست X95-usb
کانال سراغ داذین با سافتک باز بشه؟؟
آموزش وارد کردن کد بیس در ----- معمولی استارست sr x7300cu super رو با استفاده از تنظیمات دستگاه میخواستم
توی عکس دوم من رفتم روی IRIB TV3 $ CDW / BISS
و کد رو اونجا وارد کردم و اکی زدم درسته؟ همونجا باید وارد کنم؟
Last edited by FOURTH RETURN; 14-06-2014 at 11:31.
دوستان دیشب شبکه Royal Time TV که ایرانی و تازه تاسیس هم هست بازی رو از روی کانال اینترنتی ESPN پخش کرد.
با اینکه کیفیت HD نداشت و گاهی قطع میشد ولی گزارشگر انگلیسیش که همون گزارشگر بازی های FIFA و PES هست خیلی بازی رو جذاب میکرد.
حس نوستالژی خوبی داشت.
Royal Time TV روی یاه ست هست
کسی کد بیس اینو داره بزاره ؟
Telstar 12 @ 15° West
12511
VerticaL
7552
3/4
ESPN
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)