ميگم برنامه TimeAdjuster کارش تنظيم زمانه زيرنويسه. SUB رو هم ساپورت ميکنه. من يه زيرنويس با اين فرمت بهش دادم Don't Send داد. حالا شايد مال ويندوز ويستا باشه.
از اينجا ميتوني دانلودش کني:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميگم برنامه TimeAdjuster کارش تنظيم زمانه زيرنويسه. SUB رو هم ساپورت ميکنه. من يه زيرنويس با اين فرمت بهش دادم Don't Send داد. حالا شايد مال ويندوز ويستا باشه.
از اينجا ميتوني دانلودش کني:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي من هم نشد.
براي من str رو باز كرد ولي sub/idx رو اصلاً باز نكرد. دو تا زيرنويس مختلف هم بهش دادم ولي دو تا پيام متفاوت بهم داد.
OK پس به درد sub نميخوره. بيشتر برنامه ها sub رو در ليست شون دارن ولي باز نمي کنن!!!! (راستي ايميل دريافت شد؟)
دوستان هنوز مشكل سيو حل نشده ها. سعيد جان لطف كرد جت آديو رو گفت تا حدي مشكل حل شد ولي هنوز نمي دونم چطوري sub/idx رو زمانش رو تنظيم كنم و save كنم.
دوست عزيز هر تاپيك مربوط به يك چيز است.
شما مي تونيد از اين صفحه دانلود كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایلهای sub/idx با چه نرم افزاری میشه ادیت کرد یعنی سایز و رنگ اونو عوض کرد؟
سايز رو رنگش رو که نميشه عوض کرد چون بصورت عکسه. البته رنگش رو مطمئن نيستم که نشه عوض کرد.
سلام
این برنامه خیلی راحت هم فیلم رو به هر فرمتی که بخواین تبدیل می کنه هم که خودش زیرنویس رو بهش می چسبونه و نیازی به هیچ برنامه ی دیگه ای نداره
Total Video Converter 3.11
اینم سریال برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)