پولتو بکن 120 asus p5b بگیر
که خیلی توپه
پولتو بکن 120 asus p5b بگیر
که خیلی توپه
پولتو بکن 120 برو ایسوس p5b بگیر که چیبست 965 پی داره
asus p5b
اقایون نظرتون در مورد کارت گرافیگ Ddr2 چیه؟
براي اينكه كارت گرافيك بتونه كارايي قابل قبولي داشته باشه حداقل DDR2 كه اكثر اين كارت ها 128bit هستند و DDR3 براي بهترين كيفيت و سرعت و با صرفه تر, كه بسته به پردازنده گرافيكي تعيين ميشه كه كاملآ هماهنگ باشن.
سلام بر و بچ عزیز. یه سوال دارم. کارت گرافیک geforce با قیمت بین 70 تا 80 هزار تومان pci express و 256mb مموری چی پیشنهاد میکنین؟
سلام بر و بچ عزیز. یه سوال دارم. کارت گرافیک geforce با قیمت بین 70 تا 80 هزار تومان pci express و 256mb مموری چی پیشنهاد میکنین؟
سلام بر و بچ عزیز. یه سوال دارم. کارت گرافیک geforce با قیمت بین 70 تا 80 هزار تومان pci express و 256mb مموری چی پیشنهاد میکنین؟ میدونم چیز خوبی گیر نمیاد. ولی بتونه بازیهای الان بازار رو به صورت متوسط اجرا کنه
10 تومن ديگه بزار روش بشه T 90000 و ميتوني Albatron NVIDIA GeForce 7300 GT رو بگيري ولي با 70000 تومن فقط 7300GS ميتونيد بگيريد كه زياد جالب نيست و بيشتر اين كارت ها share ميكنه(از رم سيستم استفاده ميكنه) ولي با Albatron حالا حالا ها ميتوني بازي ها رو با كيفيت قابل قبولي بازي كني.
دوست عزيز با يك پست هم شما رو راهنمايي ميكرديم لازم نبود سه تا پست بزنيد!
از مدير اين قسمت تقاضا ميشود پست هاي تكراري را حذف نمايند
با تشكر.
Last edited by musa; 25-05-2007 at 10:28.
سلام دوستان عزیز .2 تا سوال دارم. Ati radeon x1300 pro کارش بهتره یا Albatron NVIDIA GeForce 7300 GT
در ضمن میخوام روی مادربورد َASUS-5P5AD2Eنصب بشه. اگه میدونید روی این مادربورد چه کارت خوبی با نهایت قیمت 90000تومان گیر میاد منو راهنمایی کنید(کمک فوری)
سلام دوستان عزیز .2 تا سوال دارم. Ati radeon x1300 pro کارش بهتره یا Albatron NVIDIA GeForce 7300 GT
در ضمن میخوام روی مادربورد َASUS-P5AD2Eنصب بشه. اگه میدونید روی این مادربورد چه کارت خوبی با نهایت قیمت 90000تومان گیر میاد منو راهنمایی کنید(کمک فوری)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)