تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 141 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

10 فلش كردن Motorola V3X

تورو خدا اگه می تونی کمکم کنی تا گوشیم راه بیفته کمکم کن چون خیلی کارم گیره gsm.
    دوست عزيز
    من چند روز پيش در همين تاپيك چند تا پست گذاشتم و مشكلي كه براي V3x ام پيش اومده بود رو مطرح كردم كه جناب gsm خيلي لطف كرد و كمكم كرد اما با اين وجود هيچ كدوم از راه ها جواب نداد و يك در ميان خوب تر و بدتر ميشد ! بالاخره در روز يازدهم خريد موبايل به اين نتيجه رسيدم كه بايد دست به كار فلش بشم و بالاخره موفق شدم كه اين كارو انجام بدم و چقدر خوب شدكه انجام دادم چون الان هم sms فارسي دارو و هم به آخريم ورژن موجود رسيدم 85.9B.E5! و هم مشكلاتم حل شد !! اما اون چيزي كه واسه فلش كردن مهمه :
    1- دقت در انتخاب Monster Pack يا فلش يا فلكس مناسب !
    2- دقت و خواندن زياد مطالبي كه به خصوص در فرومهاي انگليسي هست چون خيلي كاملتر هستند و هر كدام در جايي از فروم يك قسمت تهيه كردن كه در اون جا ورژن هاي مختلف نرم افزار رو گذاشتند و شماميتونيد با حق انتخاب و تحقيق و تفحص اين كارو بكنيد.
    3- صبر و طاقت
    4- اراده
    5-فهميدن دقيق مباني گوشي هاي موتورولا (در حد خانگي) ! اينو جدي ميگم چون تا نفهميد كه فرق فلش فلكس مونستر پك و ... چيه همه چي رو خراب ميكنيد !
    6- داشتن ويندوز XP با سرويس پك 2
    7- نصب درايورهاي P2k 2.9
    8- دانلود نرم افزارهاي مناسب اينكار از جمله : RSD Lite و P2k Tools
    9- حتما و حتما گوشي با شارژ كامل
    10- قبل از رسيدن كار به مونستر پك بهتر است كه از ريفلش استفاده كنيد تا در صورت حل مشكل بيخود ريسك كار را بالا نبرده باشيد!
    11- درآوردن سيم كارت و كارت حافظه قبلا از انجام اينكار
    12- چون رفتن برق برابر با رفتن گوشي به خواب طولاني است در نتيجه در صورت امكان كامپيوتر به منبع برق مطمئن مثل UPS وصل باشد اما اگر جور نشد هم ريسك رفتن برق كم هست و بايد خيلي بد شانس باشي كه اين اتفاق درست در بدترين زمان ممكن بيوفته !
    13- انجام دقيق مراحل كار طبق دستور نرم افزار مورداستفاده !
    14- قطع نكردن ارتباط بين كامپيوتر و گوشي تا زمان پايان كار كه معمولا با Finish يا Susccess همراه است( حتي در صورتي كه ديديد براي دقايقي درصد نرم افزار ثابت مانده است ارتباط را قطع نكنيد چون اين اتفاق امري طبيعي است)
    15- خاموش كردن گوشي و قطع ارتياط آن و گذاشتن سيم كارت و حافظه و تحويل گوشي جديد!

توصيه هاي قبل از خراب شدن گوشي:

براي كساني كه اطلاعات با ارزشي مثل Phone book يا هر چيز ديگه اي كه روي كارت حافظه نگهداري نميشه گرفتن پشتيبان از موارد فوق به شدت توصيه ميشه !

كساني كه گوشي نو ميخرند پيشنهاد ميكنم كه قبل از انجام هر تغيير از كل فايلهاي روي Phone توسط نرم
    افزارهايي مثل P2k بك آپ بگيرند تادر صورت لزوم با جابجا كردن فايلهاي خراب شده با فايلهاي اصلي مشكلشون بر طرف بشه !

تا نياز به تغيير جدي نشده بيخود دستگاه را بخاطر ورژن جديد يا داشتن امكانات فانتزي جديد زير تيغ جراحي نبريد ! (قابل توجه ليلا خانوم!)

با تمام اين وجود هيچ كسي مسئوليت خراب شدن گوشي شما رو به عهده نميگيره نه من نه سايتي كه فايل فلش رو ميگذاره و نه شركت موتورولا و نه گارانتي هاي صد من يه غاز ايراني!

براي اطلاع دوستان در خارج از كشور: با انجام فلش بر روي گوشي ها خود Warranty را از دست خواهيد داد !
    توي ايران هم كه مهم نيست چون اگر گوشي رو از قوطي در بياريد و كار نكنه جواب شركت هاي گارانتي كننده معمولا معلومه (يا ضربه خورده يا گوشي در آبهاي نيلگون اقيانوس ارام افتاده و يا توسط تعمير كار غير مجاز تعمير شده و يا... )
    اگر چيزي ديگه هم يادم اومد بعدا پست رو اديت ميكنم !

در ضمن از تمام كساني كه يد طولايي در زمينه فلش كردن دارند عذر ميخوام كه تازه كاري مثل من (كه اولين موتورولاي عمرش رو 11 روز پيش خريده) اومده و توي اين فروم تكيه بر جاي بزرگان ميزنه !

خواهشي كه از دوستان وارد دارم اينه كه اگر متوجه اشكالي در توصيه هاي بالا شدن حتما و حتما منو در جريان بگذارن تا هم خودم تصحيح بشم و هم ديگران كه اينو ميخونند گيج نشند !

ولي انصافا عجب گوشي هست اين V3x ! خيلي كيف كردم باهاش! فقط خطرناك هست چون به راحتي اجازه تغيير ميده و اين واسه تازه كارا ي فضول مثل من سممممه !
    Last edited by mehran1598; 07-02-2007 at 02:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

10

سلام برای من عدد 2 نوشته در ضمن دوست عزیز تو قسمت پیکچر فقط عکس میشه اورد من منظورم چیز دیگریست مثلا شما وقتی sms میخوای بنویسی برای نشون دادن حالتتون از یه سری شکلک که تو گوشیتون هست مگه استفاده نمیکنید درست مثل شکلکهای یاهو مسنجر مال من مال بقیه را که شکلک میفرستند دریافت میکنه ولی مال خودم نمیدونم کجاست تا برای بقیه من هم بتونم بفرستم در ضمن گزینه رینیم داره پیداش کردم ممنون
    من متوجه منظورتون شدم اما اول يك مورد رو در نظر بگيريد
    هر مدل گوشي هاي موتورولا مثل V3x ورژن هاي مختلفي داره و شكل و شمايل منوها و بعضي چيز هاي ديگه اي مثل قابليت هاي مهم و خاص (ميزان زوم دوربين و يا كيفيت فيلم برداري) ميتونه متفاوت باشه !
    بعضا قابليت هاي نرم افزاري هر گوشي بسته به منطقهاي كه اون گوشي براي فروش ميره متفاوت تنظيم ميشه! (مثل زبان)
    در نتيجه اصلا نبايد تعجب كنيد كه گوشي دوستتون با شما متفاوت هست چون در ايران از همه ورژن هاي V3xوارد شده و بعضا حتي در قيافه ظاهري هم متفاوتند! (همون هايي كه يك 3 روش نوشته شده !)
    اما اصل قضيه اينجاست كه شما قاعدتا بايد بتونيد به راحتي با فلش كردن گوشيتون به تنظيمات ديگري برسيد ! ولي خيلي از كارها جزئي هست و نيازي به فلش كردن نداره !
    مثلا در مورد عكسهايي كه در گوشي دوستتون هست حدس اوليه اي كه ميشه زد اينه كه در صورتي كه دوستتون با Insert Picture اون عكسهارو وارد sms هاش ميكنه شما هم دقيقا با نرم افزاري كه همراه با گوشي به شما دادند عكسها رو از موبايل دوستتون برداريد و دقيقا همون جا در موبايل خودتون كپي كنيد! (شايد كمي وارد بودن رو نياز داشته باشيد!) و شما هم Insert Picture كنيد و ببينيد كه جواب ميده ؟
    اما در مجموع بعد از فرستادن 20 تا از اين sms ها خودتون خسته ميشيد و بيخيال شكلك ها ميشيد !
    موفق باشيد

داره خودمونی میشه mksarv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببین من اون راه رو بت پیشنهاد میکنم !! که فلش کنی!!!!
    اما یه پیشنهاد بهتر و سازنده تر دارم!!!
    ببین تو این سایت که من همیشه میدم واقعا افراد حرفه ای زیاد داره!!!
    شما وقت بزار مشکلت رو اینجا بگو!!!! مطمئنم راه های زیادی رو جلوت میبینی!!!
    در ضمن خونسرد باش تا راحت تر کارت درست بشه!!!
    برو اینجا تو قسمت گوشی خودت , مشکلت رو بگو!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا علی
    ببین عزیزم من فارسی بلد نیستم چطور می خوام انگلیسی مشکلم رو بگم؟؟؟
    اگه می تونی خودت همینجا کمکم کن gsm جان...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل اصلیه من اینه که گوشیم توسط درایوراش شناسائی نمیشه...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام gsm می تونی منو راهنمائی کنی؟؟؟
    میگن باید واسه فلش زدن گوشی رو در حالت programing قرار بدی...
    یعنی قبل از روشن کردن کلید های ستاره و مربع رو با هم نگهداری بعد گوشی رو روشن کنی...
    درسته؟؟؟

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین عزیزم من فارسی بلد نیستم چطور می خوام انگلیسی مشکلم رو بگم؟؟؟
    اگه می تونی خودت همینجا کمکم کن gsm جان...
    ببین دوست عزیز مشکل اینکه گوشی از طریق درایور خودش شناسایی نمیشه!!! چیزی نیست که به گوشی مربوط بشه!!! این امر به کامپیوتر شما مربوطه!! شما باید راه ایی رو امتحان کنید که همشون بر میگرده به کامپیوتر!!
    شاید تا حالا 15 20 نفر این مشکل رو داشتن و هرکدوم از یک راه مشکل رو حل کردن!!
    1- عوض کردن ویندوز با سرویس پک های مختلف که معمولا سرویس پک 2 جواب میده!!!
    2- پاک کردن تمام برنامه های که قبلا نصب کردین در مورد گوشی!! وشناختن مجدد گوشی از طریق درایور
    مورد 2 همیشه !!! بیشتر !!!
    3- عوض کردن درایور یا دان لود مجدد اون!!!
    حالا شما این کار هارو کن تا بشناسه بعد من با کمک دوستان بیشتر کمکت میکنیم!!!
    شما اگه میخواین فلش کنید باید از مهران هم کمک بگیرید چون به تازه گی این کار رو کرده!!! و میتونه زیاد کمک کنه!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببین gsm جان من با همون ویندوزی که قبلاً گوشیم رو متصل کردم و فایل صدا رو ریختم توی گوشی حالا با همون ویندوز راه همی افته...
    البته می خوام روی سیستم یکی از دوستام تست کنم باز خبرش رو بهتون میدم.
    بازم ممنونم از کمکت.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزيز
    من چند روز پيش در همين تاپيك چند تا پست گذاشتم و مشكلي كه براي V3x ام پيش اومده بود رو مطرح كردم كه جناب gsm خيلي لطف كرد و كمكم كرد اما با اين وجود هيچ كدوم از راه ها جواب نداد و يك در ميان خوب تر و بدتر ميشد !
    در ضمن از تمام كساني كه يد طولايي در زمينه فلش كردن دارند عذر ميخوام كه تازه كاري مثل من (كه اولين موتورولاي عمرش رو 11 روز پيش خريده) اومده و توي اين فروم تكيه بر جاي بزرگان ميزنه !
    ولي انصافا عجب گوشي هست اين V3x ! خيلي كيف كردم باهاش! فقط خطرناك هست چون به راحتي اجازه تغيير ميده و اين واسه تازه كارا ي فضول مثل من سممممه !
    مهران جان سلام!!! خوشحالم گوشیت درست شده!!
    مهران جان یه زحمت برات دارم!!! اگه ممکنه از اول تا آخر کارهایی که کردی رو بنویس و این جا قرار بده تا بچه هایی که مشکل تورو دارن به این مشکل دیگه بر نخورن!!!
    من چند جا آموزش فلش دادم!!! اما بهتره شما هم که انجان دادی بگی!!! شرمنده من دارم یه کار دیگه میکنم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام gsm می تونی منو راهنمائی کنی؟؟؟
    میگن باید واسه فلش زدن گوشی رو در حالت programing قرار بدی...
    یعنی قبل از روشن کردن کلید های ستاره و مربع رو با هم نگهداری بعد گوشی رو روشن کنی...
    درسته؟؟؟
    سلام عزیزم!!!
    آره منم شنیدم!! اما چون گوشیم تا حالا مشکلی نداشته!! فلش نکردم!!!
    اگه مهران جان آموزش رو نزاشت !! خودم تا شب از دوباره آموزش رو با تصویر برات میزارم!!!!
    Last edited by GsM; 07-02-2007 at 12:32.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بزودي يه سايت معرفي ميكنم بهتون در مورد v3x كه البته اگه اينكار رو بكنم بايد در اينجا رو تخته كنم چون ديگه عملا هيچ سوالي باقي نميمونه... هر چيزي كه در مورد وي تري ايكس ممكنه تو اين سايت هست البته واسه اينكه تاپيكمون همينجوري رو به راه بمونه خودم به مرور مطالب جالبش رو ترجمه ميكنم و اينجا ميزارم. سوالاتتون رو بپرسيد در خدمتم از اين تاريخ به بعد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •