دوست عزيز
من چند روز پيش در همين تاپيك چند تا پست گذاشتم و مشكلي كه براي V3x ام پيش اومده بود رو مطرح كردم كه جناب gsm خيلي لطف كرد و كمكم كرد اما با اين وجود هيچ كدوم از راه ها جواب نداد و يك در ميان خوب تر و بدتر ميشد ! بالاخره در روز يازدهم خريد موبايل به اين نتيجه رسيدم كه بايد دست به كار فلش بشم و بالاخره موفق شدم كه اين كارو انجام بدم و چقدر خوب شدكه انجام دادم چون الان هم sms فارسي دارو و هم به آخريم ورژن موجود رسيدم 85.9B.E5! و هم مشكلاتم حل شد !! اما اون چيزي كه واسه فلش كردن مهمه :
1- دقت در انتخاب Monster Pack يا فلش يا فلكس مناسب !
2- دقت و خواندن زياد مطالبي كه به خصوص در فرومهاي انگليسي هست چون خيلي كاملتر هستند و هر كدام در جايي از فروم يك قسمت تهيه كردن كه در اون جا ورژن هاي مختلف نرم افزار رو گذاشتند و شماميتونيد با حق انتخاب و تحقيق و تفحص اين كارو بكنيد.
3- صبر و طاقت
4- اراده![]()
5-فهميدن دقيق مباني گوشي هاي موتورولا (در حد خانگي) ! اينو جدي ميگم چون تا نفهميد كه فرق فلش فلكس مونستر پك و ... چيه همه چي رو خراب ميكنيد !
6- داشتن ويندوز XP با سرويس پك 2
7- نصب درايورهاي P2k 2.9
8- دانلود نرم افزارهاي مناسب اينكار از جمله : RSD Lite و P2k Tools
9- حتما و حتما گوشي با شارژ كامل
10- قبل از رسيدن كار به مونستر پك بهتر است كه از ريفلش استفاده كنيد تا در صورت حل مشكل بيخود ريسك كار را بالا نبرده باشيد!
11- درآوردن سيم كارت و كارت حافظه قبلا از انجام اينكار
12- چون رفتن برق برابر با رفتن گوشي به خواب طولاني استدر نتيجه در صورت امكان كامپيوتر به منبع برق مطمئن مثل UPS وصل باشد اما اگر جور نشد هم ريسك رفتن برق كم هست و بايد خيلي بد شانس باشي كه اين اتفاق درست در بدترين زمان ممكن بيوفته !
13- انجام دقيق مراحل كار طبق دستور نرم افزار مورداستفاده !
14- قطع نكردن ارتباط بين كامپيوتر و گوشي تا زمان پايان كار كه معمولا با Finish يا Susccess همراه است( حتي در صورتي كه ديديد براي دقايقي درصد نرم افزار ثابت مانده است ارتباط را قطع نكنيد چون اين اتفاق امري طبيعي است)
15- خاموش كردن گوشي و قطع ارتياط آن و گذاشتن سيم كارت و حافظه و تحويل گوشي جديد!![]()
توصيه هاي قبل از خراب شدن گوشي:
براي كساني كه اطلاعات با ارزشي مثل Phone book يا هر چيز ديگه اي كه روي كارت حافظه نگهداري نميشه گرفتن پشتيبان از موارد فوق به شدت توصيه ميشه !
كساني كه گوشي نو ميخرند پيشنهاد ميكنم كه قبل از انجام هر تغيير از كل فايلهاي روي Phone توسط نرم
افزارهايي مثل P2k بك آپ بگيرند تادر صورت لزوم با جابجا كردن فايلهاي خراب شده با فايلهاي اصلي مشكلشون بر طرف بشه !
تا نياز به تغيير جدي نشده بيخود دستگاه را بخاطر ورژن جديد يا داشتن امكانات فانتزي جديد زير تيغ جراحي نبريد ! (قابل توجه ليلا خانوم!)
با تمام اين وجود هيچ كسي مسئوليت خراب شدن گوشي شما رو به عهده نميگيره نه من نه سايتي كه فايل فلش رو ميگذاره و نه شركت موتورولا و نه گارانتي هاي صد من يه غاز ايراني!
براي اطلاع دوستان در خارج از كشور: با انجام فلش بر روي گوشي ها خود Warranty را از دست خواهيد داد !
توي ايران هم كه مهم نيست چون اگر گوشي رو از قوطي در بياريد و كار نكنه جواب شركت هاي گارانتي كننده معمولا معلومه (يا ضربه خورده يا گوشي در آبهاي نيلگون اقيانوس ارام افتاده و يا توسط تعمير كار غير مجاز تعمير شده و يا... )
اگر چيزي ديگه هم يادم اومد بعدا پست رو اديت ميكنم !
در ضمن از تمام كساني كه يد طولايي در زمينه فلش كردن دارند عذر ميخوام كه تازه كاري مثل من (كه اولين موتورولاي عمرش رو 11 روز پيش خريده) اومده و توي اين فروم تكيه بر جاي بزرگان ميزنه !
خواهشي كه از دوستان وارد دارم اينه كه اگر متوجه اشكالي در توصيه هاي بالا شدن حتما و حتما منو در جريان بگذارن تا هم خودم تصحيح بشم و هم ديگران كه اينو ميخونند گيج نشند !
ولي انصافا عجب گوشي هست اين V3x ! خيلي كيف كردم باهاش!فقط خطرناك هست چون به راحتي اجازه تغيير ميده و اين واسه تازه كارا ي فضول مثل من سممممه !
![]()