![]()
![]()
![]()
شیردل![]()
![]()
![]()
![]()
شیردل![]()
سلام
مسابقه رو میخام به دو دلیل تعطیل کنم
1- به انحراف کشیده شدن تاپیک
و 2
البته آقا احسان به موضع خوبی اشاره کرد ولی خب اگه سال نامزدی من 81 باشه پس باید حدودا توی سن 12 سالگی نامزد کرده باشم
سن نامزد من هم اگه 21 باشه خب خیلی خوبه ولی هیچ دختری با سن 21 سال نمیاد نامزد من بشه به این دلیل که اینقدر عاقل شده که دیگه بد رو از خوب تشخیص بده و به من جواب رد بده
مدرک گزارش نویسی هم که نصیب آقای نوید خان شده و باشه ارزونی خودش که فکر می کنم چند وقتی هست کارش رو خوب انجام نمیده
من همون مشق هامو بتونم بنویسم بدم معلمم خط بزنه خودش خیلیه
ولی نه ، از شوخی گذشته .
مسابقه رو بذار باشه . هر چند خودم تندروی کردم ، اما بذار یک موضوع برای تفکر داشته باشیم !
در ضمن ، یک راهنمایی خشک و خالی هم بد نیستا . حاظرم قول بدم که اگه کمی راهنمایی کنی ، خود من جوابش رو بهت بدم .
مثلا بگو در چه زمینه ای هست ؟ تو جیب جا میگیره ؟ و ...
سلام
به تمام بچه هایی که دلشون میخاد جواب مسابقه رو بدن
باید بگم فقط یه راهنمایی می تونم بکنم
و به نظر خودم بهترین راهنماییه
البته قبل از این هم راهنمایی کرده بودم گفته بودم فقط مربوط میشه به تاپیک بچه های مشهد
حالا راهنمایی :
باید جواب رو توی همون پست پیدا کنین !!!
جایزه هم جایزه بدی نیست شما بگین ولی خب بچه های مشهد منو دعوا نکنن که چرا موضوع تاپیک رو عوض کردی شاید برای ایام امتجانات بد نباشه چون ما که حالا نمی تونیم بیام سر قرار به جاش سرمون به این مسابقه گرم باشه
در ضمن من فردا شب یعنی 2 شنبه شب دارم میرم بیرجند از 20 امتحاناتم شروع میشن تا 4 بچه های دیگه هم بگن تا کی امتحان دارن
تا بدونیم قرار بعدی کی باشه
خدا نگهدار
Last edited by torgheh; 07-01-2007 at 18:24.
اون 81 امین پست اسپام وارتدر روز 81 ام ورودت در این تاپیک بود
![]()
شیردل![]()
سلام.
اول از همه تاریخ امتحانات من از 25 تا 7 بهمن.
------------------------------------
دوم اینکه امیر میکشمت ! چرا گفتی اونجا عکس من اینجا موجود هان ؟
خب مبیبنم که خیلی ترکوندین اینجا رو من خیلی کم مییام اینور و جدیدامتاسفانه یا خوشبختانه همه ی وقتم به چت کردن بادوستان انجمن یا ... و یا چک کردن ایمیل و پیغام خصوصی ها میگذره وقتم تو دانشگاه هم خیلی گرفته شده و واسه همین کمتر مییام رو نت هم اومدم که این دو موضوع رو بگم بهتون من امتحاناتم از 24 م شروع میشه تا 1 م و از 1 م به بعد 24 ساعته آن هستم و خیلی هم کار دارم چند تا سای بروبچ دارن که باید یه حال اساس بهشون بدم و همچنین کارهای خودم
تا اون موقع بای بای همتون باشه ایشالله![]()
امیر جان نزدیک شدی ولی این هم نیست
81 مین پست اسپم وار یعنی چی یعنی من فقط پست هام اسپم هستن ؟![]()
![]()
سلام دوستان
من شاید تا یک ماه دیگه دسترسی به نت نداشته باشم (امتحانای دانشگاه شروع شده) ؛ البته جسته گریخته احتمالا بیام ولی خیلی کم ؛ پس اگه هرکی منو کار داشت لطفا با همراهم تماس بگیره
با تشکر از همه دوستان گلم ؛ شیردل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)