کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟!!!
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟!!!
مارک a4tech تا جائیکه من شنیدم کیفیت خیلی جالبی نداره. این راهنمایی پائینی کاملا مناسب شماست
[/QUOTE][/CODE]اقا یه مدل اسپرت میخوام که در حین ورزش ازش استفاده کنم البته به جر لاجیتک.
کریتیو یه مدل ep150 داره ... چطوره ؟ کیفیت؟
این نایک ه خوبه کیفیتش یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سقف قیمت تا 50 تومن.
یه سوال:
پراولر جان یادته یه بحثی در مردو وصل کردن هدفون(PX100) به موبایل داشتبم.
الان هدفونم به خر خر افتاده یعنی اویل که به موبایل زدمش خیلی خوب بود ولی این اواخر بد شده بود و بیس خوبی نمیداد و به جاب بیس میگه: تخ ... تخ .... تخ تخ !
الانم به پلیر وطصلش کردم کیفیتش اصلا خوب نبود و ep630 خودش هم بیس بهتری داره هم کیفیت بالاتر.
مطمئنم این مسئله به in ear و on ear بودن ربطی نداره.
ایا ممکن به دلیل وصل کردن هدفون به موبایل کیفیت هدوفون تو این 8/9 ماه اموده باشه پایین؟
Last edited by mamad gonzo; 08-01-2010 at 18:45.
دوست عزیز این مارک به درد نمیخوره
شما با 50 تومن میتونید یه ep830 creative یا ep630 یا ex35 سونی بگیرید
ولی به نظره من ep830 حرف نداره![]()
سلام
هدفونهای Ultimate Ears توی ایران گیر میاد. اگر نماینده یا مغازه ای رو میشناسید که از این مارک داشته باشه ممنون میشم آدرس و تلفنش رو پ.خ کنید.
متاسفانه تا حالا دیده نشده .. اصولاً مارک های معتبر هدفون در بازار ایران وجود ندارن، یا حضور بسیار ضعیفی دارند ...
* البته تابستون سال پیش، لاجیتک Ultimate Ears رو خرید... کارای لاجیتک تهران پیدا میشه (پاساژ ایران فرضاً نمایندگی داره)، میتونی اونجاها رو چک کنی... اما اساساً کارای با سایز بزرگتر رو دارند .. بهرحال بی ضرره.
البته سوال از من پرسیده نشده و ببخشید اگه دخالت می کنم، اما من همچین چیزی نشنیدم که مثلاً موبایل باعث افت کیفیت هدفون بشه ... کما اینکه تجربه اش یه همچین استفاده ای رو خودم هم داشته ام.
سلام به مدیر انجمن و بقیه دوستان!
یه سوال دارم با این که میدونم تکراریه ولی من خودم الان کریتو مدل ep-630 رو دارم میخوام برم سراق مدلهای بالاترش
موندم بین Live و Dj کدوم یکی بهتره؟
اینطور که من تا الان صفحات قبل رو خوندم فهمیدم Live بهتره !
درسته؟
نه محمد جان من اشاره ای داشتم به بحث خودم و پراولر ولی سوالم جدا بود و درخواست جوابم فقط از پراولر نبود.
پس اینجور که شما میگی به مرور زمان تو این 8/9 ماه خودش کیفیتش اومده پایین؟
من که دلیل خاصی به ذهنم نمیرسه.
راستی اون هدفون ورزشیو راهنماییم میکنی؟
ep 150 یزی راجب بهش میدونی یعنی خوب روی گوش کیپ میشه و مهکم وامیسته؟
فروشنده نمیزاره هدفوناشو تست کنم!!!
- ( راستی پراولر از 24 ساعت گذشت
..... مارو دست کم نگیر ...
)
Last edited by mamad gonzo; 09-01-2010 at 22:53.
سلام دوستان
اگه میشه کمک کنید یه ایرفون خوب در حد 20-30 تومن با صدای بلند و بیس قوی.کاربر حرفه ای نیستم و برای مصارف عمومی مثل فیلم و موزیک و بازی و اینا می خوام
بهم ex32lp سونی رو پیشنهاد کردن ولی 2 مشکل داره : زمان عرضش قدیمیه و اینکه in-ear هست که زیاد راحت نیستم با این مدل ها.
ممنون
سلام
از این که حضور پررنگی نداشتم این چند روز صمیمانه پوزش می طلبم
ببین اینی که میگی به نظر من فقط دو تا دلیل می تونه داشته باشه. یا این که بیس رو از روی موبایل یا پلیرت زیاد کردی (چون از یه حدی که بیشتر کنی به خر خر می افته. من خودم هدفونمو روزای اول که گرفته بودم و burn in نشده بود بیس که ازش میگرفتم خر خر میکرد. مجبور می شدم بیس رو کم کنم. الان خیلی خوب شده)
یه دلیل دیگه هم این که شاید به چیزی وصل کردی که باعث شده به هدفون فشار بیاد (البته مسلما منظورم موبایل نیست. میگم شاید ولوم زیاد گرفتی ازش). هر چند این هم به نظر من منتفی میاد. چون یه بار تو هواپیما هدفون خودم رو وصل کردم به تلویزیونش. اونقدر صداش زیاد بود که با این که هدفون رو گوشم نبود کر شدم. گفتم فاتحه ش خونده شد. ولی هیچیش نشد. خلاصه این که سنهایزر سگ جون تر از این حرفاس که به این راحتی خراب شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)