سلام دوستان
اگه میشه یه چندتا انیمه توپ تاپ که ارزش دانلود داشته باشه معرفی کنید.
حقیقتش به دلایل وقت گیری زیاد و اعتیاد به سریال دوست دارم چند سری انیمه شاهکار ببینم تا وقتی انیمه ای جدیدی دیدیم دیگه باهاش حال نکنم و یه جورایی به بن بست برسم و ادامه ندم!

(فعلا که اعتیاد به انیمه بیچارمون کرده

)
خوب اما واسه پیشنهاد انیمه
بنده از Bleach با اینکه خیلی قسمت های بی ربط داشت ولی از داستان اصلیش بسیار خوشم اومد / مبارزه هاش شاهکار بود

/ فن سرویسش در حد متعادل بود و به خود انیمه ضربه نمیزد(کلا با فن سرویس که داستان رو منحرف میکنه از هر نوعش حال نمیکنم!

)
death note و steins gate داستانشون شاهکار بود و خیلی خوشم اومد ولی کمی هیجانش واسم کم بود بالاخص steins gate.
one piece زده جاده خاکی اوایل خیلی واسم جذاب بود. ناروتو هم به همین شکل.
gintama انگیزه لازم واسه ادامه دادنش رو بهم نداد! شاید اگه قبل از بلیچ دیده بودم دوست داشتم ولی حالا نه!
no game no life و sword art online رو دیدم و زیاد خوشم نیومد
fullmetal alchemist برادری / وسطاشم به نظرم خیلی جالبه یعنی معیارهام رو واقعا داره
fate zero و code geass و hunter x hunter و claymore در حال دانلودم و به خاطر امتیازاشون امیدوارم سرایالای خوبی باشن/ فقط اگه بگین کدوم به نظرتون جذاب تره تا اول اون رو ببینم
حالا دوستان چندتا انیمه کمرشکن معرفی کنن که دیگه وقتی انیمه مشابشون رو دیدم به هیچ عنوان جذبم نکنه / در واقع میخوام در نوع خودش بهترین باشه
P.S از نوع انیمه های ecchi نباشه . در کل پوششون جوری خیلی ناجور نباشه. مثلا انیمه جدیدی بود به اسم هفت گناه نمیدونم چیچی

خیلی جالب بود ولی مغز شخصیت اصلی بیش اندازه pervert بود و نمیشد ادامه داد.
راستی kuroke no basket و Tokyo ghoul و parasyte رو دارم میبینم و جالبن/ خوبی اینا اینه که مجبورم هفته یه قسمت ببینم چون جدید هستش
خلاصه بگم به دیدن انیمه وابسه شدم و در عین حال اصلا دوست ندارم این وضعیت ادامه پیدا کنه که دلایل خاص خودم رو دارم به فریادم برسید