تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 103 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

اگر مانگا ها رو دم دست داری که همشونُ یه چند چپتری بخون خوشت اومد ادامه بده

پیشنهادات مرتضی +اینا فعلـا به ذهنم میرسه
      محتوای مخفی: .. 
    Lone Wolf and Cub
    House of Five Leaves
    Great Teacher Onizuka
    Level E
    xxxHOLiC
    Apocalypse no Toride
    The Empty Box and the Zeroth Maria
    Akagi
    Vinland Saga
    Akatsuki no Yona
    Strawberry Marshmallow
    Hidamari Sketch
    Kimi ni Todoke
    Donten ni Warau
    A Silent Voice
    Puella Magi Madoka Magica
    Nichijou
    Yotsuba&!
    Steel Ball Run
    One Outs
    Kids on the Slope
    Chobits
    Kingdom
    Ajin
    Toriko
    Assassination Classroom
    All You Need Is Kill
    Pandora Hearts
    Tokyo ghoul
    Shingeki no kyojin

مانگاهای بلند و قدیمی قبل 2000 - 2002 رو چندی بیش نیاوردم چون حدس میزنم نداشته باشی

*اگر لیست مانگاها رو بدی بهتر میشه راهنمایی کرد
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 17-12-2014 at 21:57. دليل: * updated

2. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

مانگاهای خوب رو دوستان معرفی کردن.
    در این بین، سعی کن چنتا مانگای وان شات (تک چپتری) هم بخونی، هم کوتاهن و هم اینکه یه سریاشون خیلی قشنگن. مثلاً الان مانگای Pom The Panda به ذهنم میرسه که موضوع جالبی داشت...

4. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سرچ از انیمه-پلنت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ova و سریالی زیاد هست اما مووی خیلی کم تگ خورده

به جاش انیمه‌دی‌بی نتایج بهتری داد:
    همشونو ببین بعد بیا

نگفتی که چیا هستن! کلی پیشنهاد میشه داد
    پیشنهاد من از بین مانگاهایی که هنوز هیچ اقتباسی ندارن :
    مثل مانگای Vagabond
    و منهوا (سبک کره‌ای) هم Noblesse و Tower Of God
    سلام

aniddb خوب چیزایی آورده ولی پیدا کردن خیلی هاش سخته باشن هم حجم بالاشون هست

با گاست این شل هم والا حال نکردم خیلی
    یه جوریه
    حرف زیاد میزنن توش
    دوبله انگلیسیش رو گرفتم ولی کلمات قلمبه سلمبه زیاد داره زیر نویس مچ هم پیدا نکردم

خیلی راضی نبودم خلاصه دو سه قسمت بیشتر ندیدم

+++++++++++++++++

میگم دوستان کسی سایت ftp یا دانلود مستقیم خوب و کامل برای دانلود انیمه داشت مارو بی بهره نزاره

چیزایی که پیدامیکنم بعضا تو تورنت هستن ولی حجماشون خیلی بالاست به گرفتنشون نمیارزه

این fan sub ها خودشون لینک دانلود نمیدن؟
    Last edited by DaRiOuShJh; 18-12-2014 at 12:10.

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

سلام

aniddb خوب چیزایی آورده ولی پیدا کردن خیلی هاش سخته باشن هم حجم بالاشون هست

با گاست این شل هم والا حال نکردم خیلی
    یه جوریه
    حرف زیاد میزنن توش
    دوبله انگلیسیش رو گرفتم ولی کلمات قلمبه سلمبه زیاد داره زیر نویس مچ هم پیدا نکردم

خیلی راضی نبودم خلاصه دو سه قسمت بیشتر ندیدم

+++++++++++++++++

میگم دوستان کسی سایت ftp یا دانلود مستقیم خوب و کامل برای دانلود انیمه داشت مارو بی بهره نزاره

چیزایی که پیدامیکنم بعضا تو تورنت هستن ولی حجماشون خیلی بالاست به گرفتنشون نمیارزه

این fan sub ها خودشون لینک دانلود نمیدن؟
    Ghost in the Shell اول باید فیلمش رو ببینی، انیمه اش ضعیفتر از فیلمشه. ترتیب دیدنش به این صورته، اول باید فیلم 1995 اش رو ببینی که شاهکاره انیمه های سینماییه (سال 2008 همین نسخه رو re-master کردن و با کیفیت بهتر ریلیز کردن، نسخه 2008 رو ببین بجای 1995) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +

تو ftp انیمه کم حجم خیلی پیدا نمیکنی. اگه خواستی تو ftp سرچ کنی، از این سرچ انجین استفاده کن، انیمه های زیادی میتونی توش پیدا کنی :

+

فن ساب ها انیمه هاشون رو تو تورنت آپلود میکنن، اول از همه میذارن تو Nyaa بعدشم سایتای دیگه. میتونی بری سایت Animetosho که خودش کنار تورنت، چنتا لینک میرور از هر تورنت هم میذاره، اینجوری راحتتر میتونی دانلود کنی.

انیمه کم حجم خواستی، برو تو سایت Hi10anime ثبت نام کن، همه اش کم حجم با کیفیت خوب میذاره، لینکاشم مستقیمه و از سرور خودش هستن.

7. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

9. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

Ghost in the Shell اول باید فیلمش رو ببینی، انیمه اش ضعیفتر از فیلمشه. ترتیب دیدنش به این صورته، اول باید فیلم 1995 اش رو ببینی که شاهکاره انیمه های سینماییه (سال 2008 همین نسخه رو re-master کردن و با کیفیت بهتر ریلیز کردن، نسخه 2008 رو ببین بجای 1995) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +

تو ftp انیمه کم حجم خیلی پیدا نمیکنی. اگه خواستی تو ftp سرچ کنی، از این سرچ انجین استفاده کن، انیمه های زیادی میتونی توش پیدا کنی :

+

فن ساب ها انیمه هاشون رو تو تورنت آپلود میکنن، اول از همه میذارن تو Nyaa بعدشم سایتای دیگه. میتونی بری سایت Animetosho که خودش کنار تورنت، چنتا لینک میرور از هر تورنت هم میذاره، اینجوری راحتتر میتونی دانلود کنی.

انیمه کم حجم خواستی، برو تو سایت Hi10anime ثبت نام کن، همه اش کم حجم با کیفیت خوب میذاره، لینکاشم مستقیمه و از سرور خودش هستن.
    دستت درد نکنه برادر
    مثل همیشه perfect

ی چکی میکنمشون حتما در اولین فرصت

11. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چقدر اینجا سوت و کور شده

همه کمرنگ شدن یا موضوع باسه بحث نیست؟

فکر کنم اینجا نیاز به یک تکان دادر...

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

اگه میشه یه چندتا انیمه توپ تاپ که ارزش دانلود داشته باشه معرفی کنید.

حقیقتش به دلایل وقت گیری زیاد و اعتیاد به سریال دوست دارم چند سری انیمه شاهکار ببینم تا وقتی انیمه ای جدیدی دیدیم دیگه باهاش حال نکنم و یه جورایی به بن بست برسم و ادامه ندم!(فعلا که اعتیاد به انیمه بیچارمون کرده)

خوب اما واسه پیشنهاد انیمه

بنده از Bleach با اینکه خیلی قسمت های بی ربط داشت ولی از داستان اصلیش بسیار خوشم اومد / مبارزه هاش شاهکار بود/ فن سرویسش در حد متعادل بود و به خود انیمه ضربه نمیزد(کلا با فن سرویس که داستان رو منحرف میکنه از هر نوعش حال نمیکنم!)

death note و steins gate داستانشون شاهکار بود و خیلی خوشم اومد ولی کمی هیجانش واسم کم بود بالاخص steins gate.

one piece زده جاده خاکی اوایل خیلی واسم جذاب بود. ناروتو هم به همین شکل.

gintama انگیزه لازم واسه ادامه دادنش رو بهم نداد! شاید اگه قبل از بلیچ دیده بودم دوست داشتم ولی حالا نه!

no game no life و sword art online رو دیدم و زیاد خوشم نیومد

fullmetal alchemist برادری / وسطاشم به نظرم خیلی جالبه یعنی معیارهام رو واقعا داره

fate zero و code geass و hunter x hunter و claymore در حال دانلودم و به خاطر امتیازاشون امیدوارم سرایالای خوبی باشن/ فقط اگه بگین کدوم به نظرتون جذاب تره تا اول اون رو ببینم

حالا دوستان چندتا انیمه کمرشکن معرفی کنن که دیگه وقتی انیمه مشابشون رو دیدم به هیچ عنوان جذبم نکنه / در واقع میخوام در نوع خودش بهترین باشه

P.S از نوع انیمه های ecchi نباشه . در کل پوششون جوری خیلی ناجور نباشه. مثلا انیمه جدیدی بود به اسم هفت گناه نمیدونم چیچی خیلی جالب بود ولی مغز شخصیت اصلی بیش اندازه pervert بود و نمیشد ادامه داد.

راستی kuroke no basket و Tokyo ghoul و parasyte رو دارم میبینم و جالبن/ خوبی اینا اینه که مجبورم هفته یه قسمت ببینم چون جدید هستش

خلاصه بگم به دیدن انیمه وابسه شدم و در عین حال اصلا دوست ندارم این وضعیت ادامه پیدا کنه که دلایل خاص خودم رو دارم به فریادم برسید
    Last edited by Y@var; 26-02-2015 at 13:35.

14. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام دوستان

حقیقتش به دلایل وقت گیری زیاد و اعتیاد به سریال دوست دارم چند سری انیمه شاهکار ببینم تا وقتی انیمه ای جدیدی دیدیم دیگه باهاش حال نکنم و یه جورایی به بن بست برسم و ادامه ندم!(فعلا که اعتیاد به انیمه بیچارمون کرده)

بنده از Bleach با اینکه خیلی قسمت های بی ربط داشت ولی از داستان اصلیش بسیار خوشم اومد / مبارزه هاش شاهکار بود/ فن سرویسش در حد متعادل بود و به خود انیمه ضربه نمیزد(کلا با فن سرویس که داستان رو منحرف میکنه از هر نوعش حال نمیکنم!)

death note و steins gate داستانشون شاهکار بود و خیلی خوشم اومد ولی کمی هیجانش واسم کم بود بالاخص steins gate.

gintama انگیزه لازم واسه ادامه دادنش رو بهم نداد! شاید اگه قبل از بلیچ دیده بودم دوست داشتم ولی حالا نه!

fullmetal alchemist برادری / وسطاشم به نظرم خیلی جالبه یعنی معیارهام رو واقعا داره

fate zero و code geass و hunter x hunter و claymore در حال دانلودم و به خاطر امتیازاشون امیدوارم سرایالای خوبی باشن/ فقط اگه بگین کدوم به نظرتون جذاب تره تا اول اون رو ببینم

حالا دوستان چندتا انیمه کمرشکن معرفی کنن که دیگه وقتی انیمه مشابشون رو دیدم به هیچ عنوان جذبم نکنه / در واقع میخوام در نوع خودش بهترین باشه

P.S از نوع انیمه های ecchi نباشه . در کل پوششون جوری خیلی ناجور نباشه. مثلا انیمه جدیدی بود به اسم هفت گناه نمیدونم چیچی خیلی جالب بود ولی مغز شخصیت اصلی بیش اندازه pervert بود و نمیشد ادامه داد.

راستی kuroke no basket و Tokyo ghoul و parasyte رو دارم میبینم و جالبن/ خوبی اینا اینه که مجبورم هفته یه قسمت ببینم چون جدید هستش

خلاصه بگم به دیدن انیمه وابسه شدم و در عین حال اصلا دوست ندارم این وضعیت ادامه پیدا کنه که دلایل خاص خودم رو دارم به فریادم برسید
    یک کلام :
    Monster .
    شاهکاریه واسه خودش و مطمئن باش پشیمون نمیشی از دیدنش .
    بین اونایی که گفتین هم Code Geass رو من بیشتر از بقیه دوست داشتم . به خصوص فصل دومش که بی نظیر بود .

16. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

راستش سبکت خیلی خاصه، نمی دونم تو سبک های دیگر هم می خوای یا نه
    می ترسم من پیشنهاد بدم بیشتر شما رو از هدف اصلی دور می کنم تا نزدیک

+

من هنوز باسه فصل بعد یکم گیر کردم چی انتخاب کنم( البته یک بخشیش بخاطر این هست که مانگا زیاد امسال نتونستم بخونم)

چارت فصل جدید بهار 2015

کسی پیشنهادی داره؟ من فعلا دو تا رو برداشتم ولی هنوز باسه بقیه شک دارم.......

18. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •