دربی لندن - برتری 4 بر صفر - کلین شیت چک - اختلاف زیاد با تیم دوم و 9 امتیازی با سیتی![]()
دربی لندن - برتری 4 بر صفر - کلین شیت چک - اختلاف زیاد با تیم دوم و 9 امتیازی با سیتی![]()
سلام دوستان ... تبریک بابت پیروزی و و بازی خوب در نیمه دوم ... ماتیچ خیلی خوب و موثر بازی کرد ... به قول دوستان علاوه بر بازی های مهم و سخت با آرسنال و لیورپول بازی های سختی هم مقابل استوک و ساندرلند داریم ... خیلی چغرن ...
همین که تیم مقابل رو وادار به اشتباه میکنی یعنی خوب بودی ... تحت فشار و پرس حریفو که وادار به اشتباه میکنی...
مورينيو: تاتنهام تلاشي براي گلزني نميکرد
سرمربي چلسي پس از پيروزي پر گل مقابل تاتنهام تاکيد کرد حريف تلاشي براي رسيدن به دروازه آنها نميکرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Share
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در هفته بيست و هفتم رقابتهاي ليگ برتر انگليس موفق شد با نتيجه پر گل چهار بر صفر مقابل تاتنهام به برتري برسد.
ساموئل اتوئو 56، ادن هازارد 60 (پنالتي) و دمبا با 88 و 90 براي چلسي گلزني کردند تا تيمشان را با 66 امتياز همچنان در صدر جدول ردهبندي نگه دارند. از سوي ديگر تاتنهام نيز با همان 53 امتياز در رده پنجم قرار گرفته است.
ژوزه مورينيو در مورد اين ديدار گفت: ما خودمان را براي رويارويي با يک حريف سخت آماده کرده بوديم. به همين خاطر در نيمه نخست آرام بوده و در حال بررسي همه چيز بوديم. بدون هيچ ترس، فشار و هيچگونه استرسي ميدانستيم که تاتنهام تيمي است که ميتواند به زمين خانگي ما بيايد و فوتبالي که دوست دارد را ارائه کند. واقعيت اين بود که ما کنترل بازي را در دست داشتيم و تاتنهام هم هيچ تلاشي براي رسيدن به دروازه ما نميکرد. اگر آنها ميخواستند حملهاي را هم به سمت دروازه ما ترتيب دهند به اندازهاي نبود که ما را بترساند زيرا ما با آرامش کامل بازي ميکرديم.
مورينيو در ادامه گفت: شرايط را تحت امر خودمان درآورده بوديم و منتظر زماني بوديم که بتوانيم خودمان را به گلزني نزديک کنيم. براي نيمه دوم ساختار تيمي را تا حدودي تغيير دادم. ميخواستم فاصله بين مهاجمان و هافبکهاي تيمم را کم کنم. از اسکار براي انجام اين کار استفاده کردم. همه برنامههايم جواب داد تا به اين پيروزي برسيم.
varzesh 3
این آزارد چه بد میزنه پنالتی هاشو. نه قدرت داره ضربه هاش نه زاویه داره فقط شانس میاره دروازه بان اشتباه میره جهتو. ولی تو یه بازی مهم با یه دروازه بان خوب که پنالتی خراب کنه، حالیش میشه که باید محکم و زاویه دار پنالتی بزنه نه اینکه مثل ماست بزنه. یه ذره بره فیلم پنالتی زدن کریس رونالدو رو ببینه، بفهمه پنالتی زدن یعنی چی.
گووووود اتوئو، گووود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط خوبه و الان توی دور برد افتادیم
اگه این چند هفته هم خوب امتیاز جمع کنیم به قهرمانی خیلی نزدیک میشیم
یه جورایی توی کاغذ بازی های ما نسبت به سیتی راحتره چون تنها بازی خارج از خونه خیلی سختمون با لیورپوله ولی سیتی با لیورپول ، آرسنال و منچستر خارج از خونه بازی داره اونم توی چند هفته پشت سر هم و به خاطر همین می تونه خیلی امتیاز از دست بده ولی خب توی لیگ برتر هیج بازیی آسون نیست
حیف واقعا از ماتیچ نمیشه توی لیگ قهرمانان استفاده کرد. این چند تا بازی که ازش دیدم اصلا قابل مقایسه با هافبک دفاعی هایی مثل میکل نیست. خیلی باکلاس بازی می کنه یعنی توی کارای دفاعی و توپ گیری حرف نداره توی حمله هم نسبتا خوبه. می تونه در آینده حتی جزو بهترین بازیکنای پست خودش بشه...
از اونور شورله هم کم کم داره توی تیم جا می افته و توانایی های خودشو توی این چند تا بازی بیشتر نشون داده یعنی یه وینگریه که از همه لحاظ در حد خیلی خوبیه و نسبت به ویلیان هم به نظرم پرتلاش تر و مفیدتره یعنی شاید بهتره باشه شورله بیشتر بازی ها فیکس باشه به جاش اسکار و ویلیان یکیشون نیمکت باشن که به خصوص اسکار یکمی افت کرده
الان 9 تا بازی سرنوشت باقی مونده
از این 9 بازی 20 امتیاز بگیریم که میشه گفت قهرمانیم یعنی مثلا 6 برد و 2 مساوی و 1 باخت
4 تا بازی رو میزبانیم که حتما همه رو باید ببریم 5 تا هم میهمان
بازی هایی که میهمانیم بیشترش مقابل تیم های ته جدولی مثل کریستال پالاس و کاردیف و سوانسی هستش که این هم می تونه خوب باشه هم بد
در کل به قول امیر قلعه نویی توی لیگ 9 تا فینال برامون باقی مونده![]()
واکنش جالب آقاي خاص به اظهارات يحيي توره
سرمربي پرتغالي چلسي از خود برابر اتهامي که هافبک دفاعي تيم فوتبال منچسترسيتي به او نسبت داده بود دفاع کرد.
2 روز پيش يحيي توره، ستاره ساحل عاجي تيم فوتبال منچسترسيتي در گفتوگو با يکي از رسانههاي اروپايي از ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي تيم چلسي انتقاد و او را به بياحترامي نسبت به رقبايش متهم کرد. توره پس از شکست تيمش برابر بارسلونا در بازي برگشت 2 تيم در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا و حذف آن از گردونه رقابتها، گفت: مورينيو شخصي پرحرف است که ميخواهد در مورد هر فرد و هر چيزي اظهارنظر کند، آن هم به شيوهاي نامناسب. به همين خاطر بود که رئال مادريد تحت هدايت او هميشه به بارسلونا ميباخت! مورينيو بايد براي بقيه احترام بيشتري قائل باشد.
همانطور که انتظار ميرفت و البته زودتر از چيزي که تصور ميشد، آقاي خاص پاسخ ستاره پيشين بارسلونا را داد. مورينيو گفت: اگر اظهارات من پيش از بازي مونيخ (بايرن مونيخ - آرسنال) و نيوکمپ (بارسلونا - منچسترسيتي) که در آنها گفتم هنوز چيزي تمام نشده است و آرسنال و سيتي ميتوانند صعود کنند و ورق را برگردانند و اگر حمايتم از تيمهاي کشوري که در آنها کار ميکنم بياحترامي است، اشکالي ندارد، شما ميتوانيد آن را بياحترامي تلقي کنيد. اينطور که پيداست يحيي توره درک عجيبي از مفهوم بياحترامي دارد.
مورينيو افزود: من در هر 2 موردي که درباره تيمهاي انگليس حرف زدم سعي کردم در نهايت احترام درباره اين تيمها صحبت کنم و حالا درباره منچستريونايتد هم ميخواهم همان چيزها را بگويم. به نظر من منچستريونايتد از المپياکوس (يونان) تيم بهتري است و فکر ميکنم که ميتواند به دور بعد صعود کند، در واقع اميدوارم که اين کار را انجام دهد. اگر وين روني، فنپرسي، کريک يا فرديناند هم بگويند مورينيو بياحترامي ميکند، ميگويم آنها هم در اشتباه هستند، چون من حامي تيمهاي انگليسي هستم و هرگز از شکست و ناکامي تيمهاي انگليسي در ليگ قهرمانان اروپا خوشحال نشدهام.
varzesh3
درک عجیبیم از برد و باخت داره!به همين خاطر بود که رئال مادريد تحت هدايت او هميشه به بارسلونا ميباخت![]()
یحیی توره ساکت باشه سنگین تره !!!!به همين خاطر بود که رئال مادريد تحت هدايت او هميشه به بارسلونا ميباخت!
عجب جوک قشنگی !!
بدجوری از حضور مورینیو تو لیگ انگلیس داره میسوزه !!!
Last edited by wooooow; 15-03-2014 at 15:44.
درود بر یحیی توره، حرف حق رو باید از زبون همین فوتبالیسیتها شنید که مجبورن با امثال مورینیو روبرو بشن. راست میگه دیگه، این مورینیو راجع به همه چی اظهار نظر میکنه، جالبیشم اینه که هیچ کس حرفاشو جدی نمیگیره. دوباره هم اومده راجع به برنامه ریزی لیگ حرف زده که هیچ کس کوچکترین توجهی هم به حرفاش نکرده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)