تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 83 از 136 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

بستگی زه خودت داره من تو منطقه 3 بپدم رفتم تهران حیلی هم راضی هستم ( به غیر از صدا و شلوغی شهر که اصلا عادت ندارم) وگرنه از لحاظ تحصیلی خیلی به نفعته. تو که قرار نیست مدرسه تاپ اصفهان رو بری. یه مدرسه متوسط برو البته بچه هاش خوب باشن اینجوری اونارو میبینی درس بهتر میخونی.

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من برا فیزیک پیش کتابای آموزش فار رو دارم به نظرتون برا تست از فیزیک پیش گاج استفاده کنم یا از کتاب آزمون فار

فار خیلی بهتر از گاج

3. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بیا مشکلی نداره
    اون دوستتون هم اشتباه میکنه
    من خودم اصفهانم اینجا هم درسا تعریفی نداره
    همه جا درس خون و درس نخون داره هیچ فرقی هم دانش اموزا با هم ندارن از کسی هم عقب نمیمونی
    همین جا هم نمره ها میانگینش زیر 10 هست تو مدارس معمولی و متوسط
    اینجا بهترین مدارس ناحیه 3 هست که اگه بری غیر انتفاعیای خوبی داره البته به شدت پولکی
    بستگی زه خودت داره من تو منطقه 3 بپدم رفتم تهران حیلی هم راضی هستم ( به غیر از صدا و شلوغی شهر که اصلا عادت ندارم) وگرنه از لحاظ تحصیلی خیلی به نفعته. تو که قرار نیست مدرسه تاپ اصفهان رو بری. یه مدرسه متوسط برو البته بچه هاش خوب باشن اینجوری اونارو میبینی درس بهتر میخونی.

مرسی
    مدارس عادی(غیر تاپ!)هم تابستون کلاس میذارن؟ میشه فقط واسه تابستون رفت کلاساشون؟ چون خود پیش رو من باید برگردم همینجا، فقط تابستون میتونم اصفهان یا شاید تهران برم.
    در کل میخوام تو کلاسایی شرکت کنم که درسایی مثل زیست، شیمی، فیزیک و ریاضی پیش رو یاد بگیرم اونجا، در کنارش رو پایه هام رو خودم کار کنم. گرچه میدونم میتونه خیلی سنگین بشه ولی خب سعی میکنم این یک سال نهایت تلاشمو بکنم. بعدشم تو دوران تحصیلی وقتی برگشتم هم پایه قوی تری دارم و هم وقت برای تست زدن بیشتر میشه. خوب نیست اینطوری؟
    بعد مثلا آموزشگاهای علوی چطورن؟ کلا چه جاهای مناسبی هست تو تهران یا اصفهان؟
    بازم مرسی و معذرت از همه.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

من اینجا از همه شنیدم علوی اشغاله. چه کلاساش چه ازموناش.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

بچه ها کسی اینجا از دیف 2 گاج نقره ای استفاده میکنه ؟
    مبحث مشتق مراتب بالاتر رو دیدین ؟
    مثلا از روش های آنالیز ترکیبی یه سری سوالا رو حل کرده
    مثلا سوال اینه مشتق 30 ام یه عبارتی رو در بیارین.
    کلا این تیپ سوالا تو دانشگاه آزاد من دیدم میاد تو سراسری به نظرتون احتمال اومدنشون هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی اینجا از دیف 2 گاج نقره ای استفاده میکنه ؟
    مبحث مشتق مراتب بالاتر رو دیدین ؟
    مثلا از روش های آنالیز ترکیبی یه سری سوالا رو حل کرده
    مثلا سوال اینه مشتق 30 ام یه عبارتی رو در بیارین.
    کلا این تیپ سوالا تو دانشگاه آزاد من دیدم میاد تو سراسری به نظرتون احتمال اومدنشون هست ؟

مشتق مراتب بالاتر بیشتر در کنکورهای قدیمی و کنکورهای آزاد معمول بود
    اما در کتاب درسی صراحتا هست و اومدنش غیر ممکن نیست !
    عموما هم دو حالت بیشتر نداره یا ضرب چند تابع مشتق پذیره که از فرمول لایبنیتس (بقول شما آنالیز ترکیبی) پیدا میشه و یا مثلثاتی-نمایی اند که مشتق مراتب بالاتر اونها دچار یک تناوب میشه
    از اونجا که نکات خیلی ساده ای هستن حیفه ازشون بگذرید

8. این کاربر از m-asadabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان. قبلا بچه ها اینجا گفتن کسایی که ریاضی مشکل دارن تشریحی کار کنن و .. من یه کم تشریحی کار کردم ولی هنوزم تو محاسبات اشکال دارم. قوانین کلی رو بلدم ولی تو بعضی جاها تو محاسباتش می مونم بخصوص تو حل معادلاتی که تو فصل اول حسابان هستش. چیکار کنم بنظرتون ؟؟
    + یه سوال دیگه هم داشتم در مورد ضریب امتحانات تو شهریور و دی ماه . میگن ضریب امتحانات نهایی تو شهریور و دی 4 هستش درسته ؟ میشه بگین نمره درس رو تو این موقع ها چطور حساب میکننن.؟اگه ضریبش 4باشه که من بخاطر مستمر پایینم اصلا قبول نمیشم:| ویه سوال دیگه هم دارم شاید یه خورده بچه گانه باشه ها ولی خوب برام مهمه دیگه :-D من یکی از درسام رو اعتراض دادم که اگر نیم نمره به ورقم اضافه میشد حل بود. بعد اعتراض هم نمرم درست شد.. حالا سوالم اینه .. این نمره خود منه و الکی بهم نمره ندادن ؟ امکانش هست که این مواقع خودشون آسون بگیرن و نمره بدن واسه قبولی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. قبلا بچه ها اینجا گفتن کسایی که ریاضی مشکل دارن تشریحی کار کنن و .. من یه کم تشریحی کار کردم ولی هنوزم تو محاسبات اشکال دارم. قوانین کلی رو بلدم ولی تو بعضی جاها تو محاسباتش می مونم بخصوص تو حل معادلاتی که تو فصل اول حسابان هستش. چیکار کنم بنظرتون ؟؟
    + یه سوال دیگه هم داشتم در مورد ضریب امتحانات تو شهریور و دی ماه . میگن ضریب امتحانات نهایی تو شهریور و دی 4 هستش درسته ؟ میشه بگین نمره درس رو تو این موقع ها چطور حساب میکننن.؟اگه ضریبش 4باشه که من بخاطر مستمر پایینم اصلا قبول نمیشم:| ویه سوال دیگه هم دارم شاید یه خورده بچه گانه باشه ها ولی خوب برام مهمه دیگه :-D من یکی از درسام رو اعتراض دادم که اگر نیم نمره به ورقم اضافه میشد حل بود. بعد اعتراض هم نمرم درست شد.. حالا سوالم اینه .. این نمره خود منه و الکی بهم نمره ندادن ؟ امکانش هست که این مواقع خودشون آسون بگیرن و نمره بدن واسه قبولی ؟؟؟
    شاید یه خورده پایه ریاضی ات ضعیف باشه
    با تمرین درست میشه ، البته نه اینکه برگردی ریاضی 1و2 بخونی
    بلکه باید از همین حسابان بازم تمرین های بیشتری حل کنی
    تمرین حسابان که زیاد حل کنی داخل خودش اتحاد و معادله ومثلثات و ... رو هم داره و به مرور پایه ریاضی ات هم درست میشه

11. این کاربر از m-asadabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

البته من تجربی هستم. خیلی سبز ریاضی جامع کنکور اخرش نوشته مقدمان که اومده بیس رو توضیح داده و پایت ای کار کرده چند صفحه هم بیشتر نیست حالا شاید برای حسابان هم داشته باشه.

در مورد اون دوستمون که در مورد نمره گفت. اگه نمره 9 و ایناس احتمالا خودشون میدن. البته لازم به ذکر در مملکت پر از عدالت و اسلامی ایران اتفاقات زیادی میافته بنده افرادی رو مشاهده کردم که نمره 9 شان به 15 و 12 تبدیل شده. و یا حتی لو رفتن سوالات امتحان نهایی. بعدشم مسوولین محترم میخواهند تا چند سال دیگر همینطوری تاثیرات امتحان نهایی را بیشتر کنند. من جمله همین امسال که گفتن 25 درصد قطهیو ما را بدبخت نمودند.

13. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در مورد نمره..بله میدونم خیلی ها هستن آشنا دارن و نمره هاشون راحت اضافه میشه.. سوالم اینجاست من فقط نییم نمره لازم داشتم یعنی اصلا امکان نداره اون نیم نمره ای که اضافه شده نمره خودم باشه ؟ عذاب وجدان دارم آخه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •