تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 88 اولاول ... 3373798081828384858687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

قسمت آخرش اصلا روش کار نشده بود، چی میشد به جای 26 قسمت، 28 قسمت باشه ولی بیننده رو راضی کنه؟!
    ربطی به قسمت نداره . کلا بد تمومش کردن . مثلا میشد نشون بده همه رو دستگیر کردن و کامران هم مرده و اثری ازش نیست . ولی یهو زنده نشونش بده و پایان فصل 2 .

کلا تعجبه واسم که برخلاف فصل یک بد موقع فصل تموم شد . معمولا همه سریالها واسه پایان فصل یا یه جمع بندی میکنن که هر کی چی شد عاقبتش یا اینکه یه اتفاق میفته و به نظر همه چی تموم میشه اما یهو یه اتفاقی میفته که پیش زمینه فصل بعده .
    اینجا اومد ارپی چی زد و فصل تموم شد . قسمت هم اینطوری تموم نمیشه والا چه برسه به فصل .

فصل یک که تموم شد همه تو کف بودن که چرا کامران به این راحتی دستگیر شد که دلیلش رو توی فصل دو دیدیم .
    Last edited by Gregar; 01-07-2013 at 21:50.

2. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خوب این مجموعه هم تموم شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی چیرو یه قایق دیگست؟ خودش نشون داد تو شلیک اول ! D: :پی

در ضمن دوستمون گفته بود پشت صحنه دو قسمت داریم پس چرا زیرنویس نکرد؟!
    من ندیدم دقیقا نشون بده اونی که زدن همون قایقه..مطمئنی درست دیدی ؟؟ دوستان دیگه نظرشون چیه ؟؟

به نظرتون اون قایق یه قایق دیگه نبود ؟؟

به نظر من اون یه قایق دیگه بود و قایق اصلی یه جایی خارج از اون محدوده بود نه جایی که پلیسا اومدن.

5. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کامران زنده هست و تو یه صحرا سخت داره کار می کنه تا انتقام بگیره:

7. 10 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سکانس نهایی داستان شروع نشده تموم شد
    نظر من آخر کار به این خاطر ماست بندی شد که وسط پروژه تصمیم گرفتن (یعنی دستور اومده!) سریال یه فصل دیگه داشته باشه
    وگرنه دسگیری 10-20 نفر رو قایق ساحلی کاری نداره که
    اون وقت سرگرد ما 7-8 تا پلیس برداشته تو قایق موتوری میره باندی رو دستگیر کنه که کل خاورمیانه رو ساپورت تروریستی میکنن!!
    تازه به قول دوستمون زیاد راه دوری نمیرفت که این فینال داستان یه دقیقه بیشتر ادامه پیدا میکرد و مثلا 4 نفر رو دستگیر میکردن 4تاچسد پیدا میکردن و با پیدا نشدن کامران میفهمیدیم زنده مونده

9. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Azot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اخر فیلم نوشت ادامه دارد دیگه.باز شما هنوز تو این که قسمت 3 رو میسازن شک دارین؟؟؟؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
    واقعا نوشت؟ من فقط و... رو دیدم. البته شایدم دقت نکردم...
    ضمنا تو مصاحبه هایی که تو این تاپیک گذاشتن صحبتش بود که سریال ادامه نخواهد داشت، به خاطر اون شک داریم...

1:کاملا مطمئنم که سریال به هر صورتی تموم میشد باز یه عده غر میزدن.......

2: تا حالا تو سریال های متعدد ایرانی که دیدن این طور پایانی ندیدم...عالی به دور از تکرار و بی نقص
    دوست عزیز اسمشو غر زدن نذاریم! با توجه به اینکه اگر حتی قسمت سومی از این سریال وجود داشته باشه، بدون شک زودتر از سال آینده پخش نمیشه، مطمئنم اکثر بیننده های این سریال انتظار دارن پرونده ی کاراکتر ها به شکل بهتری بسته شه!
    شما دقت کنید سریال چجوری شروع میشه و چجوری تموم میشه! حدود 10 اپیزود از این مجموعه تو زندان و کاملا با ریتم آروم جلو رفت و واقعا به نظر من قشنگ بود، اما آخر سریال یهو تو 2-3 قسمت خواستن سر و ته سریال رو به هم برسونن و از نظر من ماسمالی شد!
    البته من نظر شخصیمو عرض میکنم و به نظر شما هم احترام میذارم...

من ندیدم دقیقا نشون بده اونی که زدن همون قایقه..مطمئنی درست دیدی ؟؟ دوستان دیگه نظرشون چیه ؟؟

به نظرتون اون قایق یه قایق دیگه نبود ؟؟

به نظر من اون یه قایق دیگه بود و قایق اصلی یه جایی خارج از اون محدوده بود نه جایی که پلیسا اومدن.
    نظر من اینه که همچین اتفاقی دور از ذهنه! یعنی پلیس بیاد یه قایق دیگه رو که احتمالا افراد بی گناه هم توش هستن منهدم کنه؟! فکر نمی کنم...

11. 3 کاربر از Azot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر من اینه که همچین اتفاقی دور از ذهنه! یعنی پلیس بیاد یه قایق دیگه رو که احتمالا افراد بی گناه هم توش هستن منهدم کنه؟! فکر نمی کنم...
    اخه اون قایق دقیقا در مختصاتی بوده که اینا دنبالش بودن و شکی نداشتن که همون قایقه...اما امکان داره جای ملاقات تغییر کرده و پلیسا هم متوجه نشدن.

به نظر من این دور از ذهنه که کامران پریده باشه بیرون .... دیگه هر کاریم بخواد بکنه اونا داشتن میومدن و بالاخره میگرفتنش.

البته چیزی که منو به شک انداخت اینه که سرهنگ با دوربین نگاه کرد.
    Last edited by majid322; 01-07-2013 at 23:05.

13. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

قایق که درست بود چون وقتی آر پی چی اول افتاد نزدیک قایق یه لحظه قایق رو نشون داد و همه جیغ زدن........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان اینکه به بهانه سری سوم فاجعه های این سریال که بی حد وحصر بودن رو درنظر نگیریم اولا به شعور خود توهین می کنیم مشکل اینه که نویسنده با بینش عمیق نداریم فردا با این نویسنده هم سری 3 و 4 و 5 و 6 هم ساخته بشه که چی ... نویسنده هایی که از بیننده خیلی عقبترن بدرد نمی خورند فقط وقت ملتو تلف می کنن...اصل این سریال سفارشی سازی صد در صد با رنگ لعاب تکنولوزی و -- و سایبری مبتدیانه بود اگر اینجور می پذیری پس حرفی نیست

16. 2 کاربر از ghassam2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

به مسخره ترین شکل ممکن داستان تموم شد
    ولی خیلی ناراحت شدم که دوست کامران اونجوری مرد. آخه اون ماله این حرفا نبود. اصولا هکر ها و مخ های شبکه برای این جور کارها ساخته نشدن

در ظمن" و ..." و رو آخر قرار دادن که ملت تو دو راهی باشن. اگه کارگردان حوصله داشت میسازه اگر هم نداشت نمیسازه.

میتونستن مثله دارک نایت بسازن که آخرش ماشین "بت من" منفجر میشه ولی خودش زنده میمونه. در ظمن نمیدونستیم پلیس های ایران اینقدر باهوش هستن و مخ توشون پیدا می شه که فهمیدیم.

آخه کجای تاریخ، ایران تونسته از یه حمله تروریستی که جهان رو تحدید می کنه پرده برداری کنه و جهان رو نجات بده که تو این فیلم دوومی بود

18. 5 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •