سلام
من D5200 دارم. خیلیم ازش راضیم
واسه شروع با لنز 105-18 کار کنید. یه لنز همه کاره س
سلام
من D5200 دارم. خیلیم ازش راضیم
واسه شروع با لنز 105-18 کار کنید. یه لنز همه کاره س
از نظر بودجه نمیتونم d5200 با این لنز تهیه کنم.الان میخوام با لنز کیت خود دوربین شروع کنم و در ادامه لنز تهیه کنم
واقعا گیج شدم.از یه طرف پردازشگر d3300 Expeed 4 هست و d5200 Expeed 3 از یه طرف فوکوس 59 نقطه ای d5200 در مقابل 11 نقطه ای d3300.
از یه طرف حذف فیلتر low pass در d3300 و از یه طرف نورسنجی بهتر در d5200. از یه طرف جمع و جور بودن d3300 و از طرفی صفحه چرخان d5200.
دوربین شما تو وضعیت نوری متوسط( مثلا نور اتاق ) از نظر نویزی چه وضعیتی داره؟
خودتون 2*2 تا 4تا کنید
نورسنجی + نقاط فوکوس بیشتر (39)+ قیمت متعال = D5200
من توی اتاق با وضعیت نوری متوسط باهاش عکس گرفتم. نمیگم نویز نداره. ولی در اون ح نیس که تابلو باشه
با فعال کردن نویز ریداکشن نویز رو به حداقل ممکن میرسونید
نمونه عکساشم اینجا میتونید ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by x_enrique_1818; 27-02-2015 at 23:54.
دوستان جهت خرید فول فریم با لنز واید تا نرمال و یه لنز نرمال پرایم 85 میلیمتری
بودجه تا 4م چه پیشنهادی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دست دوم تمیز هم باشه موردی نداره
کراپدار چی؟ حتماً با امکانات و گستره ایزوی بالا میخوام باشه
و کییفیت خروجی از همه چیز مهمتر
نیکون دی 7100 بهترین بادی کراپ هستش
فول فریم چی پیشنهاد میکنید , دست دوم هم باشه موردی نداره
والا با این بودجه که شما مد نظرتونه ، اگه Nikon D610 گیرتون بیاد عالیه
این دور دوربین به لحاظ وضعیت نویز با هم تفاوتهایی دارند که عمدتا به چیپ تصویرشون بر می گرده چیپ 5200 ساخت توشیباست و 3300 ساخت سونی. نویز 5200 از نوع رنگیه و با وجودی که به طور جزیی هم کمتر ولی بیشتر به چشم می یاد
یکی از ایراد هایی که به 3300 می شه گرفت عمکرد فیلم برداریش تو ایزوههای بالاست( 1600) تا ایزو 800 عملکرد خیلی خوبی داره ولی بالاتر از اون افت پیدا می کنه هر چند شاید توی استفاده روزمره هم کمتر به این ایزو تو فیلم برداری نیاز بشه. در ضمن اگر برای استفاده افراد خانواده بخوایید شاید سوای این اختلافات جزیی بهتر باشه توجه کنید کدوم دوربین در حالت لاو ویو (حین استفاده از نمایشگر) علمکرد روون تر و بهتری داره درست اختلاف کیفیت 4 تا 5 درصدی در عکسها هم مهمه ولی سهولت استفاده از اون ابزار مخصوصا وقتی خانواده در نظر گرفته می شه می تونه مهم باشه شاید بهتر باشه یه نیم نگاهی هم به دوربینها برند های دیگه مثل کانن هم بندازید مثلا SL1 یا کانن 100D که صفحه نمایش تاچ داره.
Last edited by naamre; 28-02-2015 at 11:37.
به نظرم d5300 بدون لنز بگیر. بعدا یه لنز بخر و استفاده کن. D5200 هم خیلی خوبه اما قاعدتا Expeed 3 و low pass filter روی خروجی تاثیر منفی داره.
اتفاقا بر عکس
شما به جای اینکه هزینه ی سنگینی بابت D5300 بپردازید که آنچنان فرقی با 5200 نداره، میتونید همون پول اضافی رو بدین یه لنز خوب برای 5200 بخرید!
لینک مقایسه رو میذارم، میبینید که 5200 بیشترین امتیازو گرفته. پس Low Pass و Expeed 3 نه تنها منفی نبوده، بله یه سیستم هماهنگو تشکیل داده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)