به صلاحدید و مشورت تیم مدیریت هر انجمن انتخاب کاربر فعال صورت میگیره.
به صلاحدید و مشورت تیم مدیریت هر انجمن انتخاب کاربر فعال صورت میگیره.
سلام،
در بخش « نوشته های من » آخرین پست های من نمایش داده نمیشن و آخرین پست نمایش داده شده برمیگرده به چندین روز قبل، درحالی که در این اواخر من تعداد زیادی پست دادم که هیچکدوم در صفحه ی آخرین پست ها به نمایش در نمیان.
مشکل چیه؟
سلام
جستجوی پیشرفته را بزنید و در قسمت Additional Options هر تاریخ را به زمانهای قدیمی تر تغییر دهید.
در قسمت نام کاربری هم نام کاربری خود را بنویسید.
موفق باشید.
![]()
سلام دوستان
یه کمکی به من هم بکنید
من چطور وقتی یه تاپیک زدم میخوام تازش کنم تا بیاد بالای مطالب و دوستان ببینن...
اخه واسه اینکار مجبور به پست زدن پشت سرهم هستم...
و اینجوری اسپم حساب میشه![]()
مشکل من این نیست که بخوام دنبال پستی بگردم، مشکلم اینه که چرا اینطوری شده، چون به تازگی اتفاق افتاده.
هر پست جدیدی که میدم تو قسمت « آخرین پست ها » ثبت نمیشه. این چند روزه اصلا تنظیماتی رو هم تغییر ندادم.
سلام علی عزیز برای من هم همینطوره
ولی چون اولین بار نیست که اتفاق افتاده جدی تلقی نکردم
بعد از چند روز خود به خود درست میشه![]()
سلام
منظور شما مهم کردن (استیکی کردن) تاپیک هست؟ مثل چهار تاپیک اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
اگر منظورتون این هست، این امکان در اختیار تیم مدیـریت انجمن قرار داره و تیم هـر
انجمن تاپیک های مهم و مفید رو استیکی میکنن، این امکان خارج از حیطه اختیارات
کاربران عزیز هست....
همین طوره، ظاهرا مثل چند وقت پیش به باگ فنی ریز پیش اومده.
پیگیری میکنم برای رفع این مشکل
ویرایش: مشکل حل شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
سلام دوستان
میخوام تغییری بدم که هرکس چه دوست چه بقیه کاربران وقتی به پروفایلم میان اینکه "من آنلاین هستم" و" آخرین باری که فعالیت کردم" براش شون معلوم نباشه....
باید چه کرد.؟؟؟
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه Invisible Mode رو فعال (on) کنید.
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت Invisible Mode رو on کنید، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تنظیمات مورد نظرتون برا پروفایل رو اعمال کنید.
-- ویرایش: پست تو پست شد، دوستان اگر لازم میدونند حذف کنند. --
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)