خوب همونطور که گفتم اگه قطعاتش پیدا بشه میشه درست کرد. فقط باید بگید که میخاید توسط یکی از پورتهای کامپیوتر(مثلا سریال) و با نرم افزار اطلاعات رو بفرستید یا غیر از اینه.
خوب همونطور که گفتم اگه قطعاتش پیدا بشه میشه درست کرد. فقط باید بگید که میخاید توسط یکی از پورتهای کامپیوتر(مثلا سریال) و با نرم افزار اطلاعات رو بفرستید یا غیر از اینه.
سلام
خسته نباشید من مدار آداپتور 1.5 تا 25 ولت و 3 آمپری با آی سی رو میخوام امتحان دارم بلد نیستم مدارو طراحی کنم
اگه ممکنه بهم کمک کنین![]()
این یه مدار تا 5 آمپر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي ميگم ميشه چيزي طراحي كرد كه يك دونه تك سيم رو تست اتصال كرد
بستگی داره تک سیم به کجا وصل باشه.
دنبال مداری میگردم که با زنگ خوردن به آیفون تصویری یه رله رو راه بندازه که باهاش یه زنگ کارگاهی رو فعال کنم.
خودم یه رله بین سیمهای 2 و 3 گذاشتم. با زنگ خوردن فعال میشه اما تا وقتی مانیتور روشنه رله هم فعاله. بجز گذاشتن تایمر راه دیگه ای هم داره؟
به هيچي و يا به هر چي كه شما بگين
با سلام خدمت تمامي دوستان
من دنبال يه مداري هستم كه داراي حد اقل 6 كانال باشه و در هر كانال يك ورودي تصوير با فيش R.C.A داشته باشه و به 4 فيش R.C.A ديگه در كانال خودش خروجي بده
يعني در هر كانال بتونيم يك تصوير ويديويي رو براي مثلا 4 تلويزيون بدون افت كيفيت تقسيم كنيم و هر 6 كانال هم بطور همزمان و مستقل كار كنه
نسبتا مهم و فوريه
با تشكر از همه![]()
سلام - سوالی برام پیش اومد ، میخواستم از دیدو شاتکی b1645 استفاده کنم که توی بازار نبود اما دیود شاتکی stps3045cw
هست ،
توی دیتا شیت نگاه میکنم یکی را نوشته shottky barrier diod , و اون یکی را نوشته POWER SCHOTTKY RECTIFIER
این دو با هم فرق دارند ؟ یا میتونم استفاد کنم ؟ ممنون میشم زود جواب بدین مرسی
برای آیفون تصویری هم نه راه دیگه ایی جز گذاشتن تایمر نیست تا وقتی گوش فعال هست به سیم 2 و 3 تغذیه میرسه گوشی را که بزارند یا تصویر قطع بشه تغذیه را گوشی قطع میکنه ؛ یکی از ایرادهای این کار هم این هست که اگه از خود گوشی کلید تصویر را یزنند که تصویر بیرون را ببینند باز هم رله شما فعال میشه !! از خود پنل درب از صفحه کلید برای هر واحد یک سیم رفته که وقتی کلید را فشاربدهند به اون سیم زنگ ولتاژ وصال میشه که میتنی از اون سیم استفاده کنی و به تایمر بدین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)