آقا من یه مشکلی که با کومودو دارم اینه که وقتی میخوام یه برنامه رو تو محیط کیوسک یا به صورت سند باکس نصب کنم این پیغام زیر رو میده! سند باکس هم چندین بار ریست کردم ولی بازم فرقی نکرد، اگه میشه راهنمایی کنید ((:
![]()
آقا من یه مشکلی که با کومودو دارم اینه که وقتی میخوام یه برنامه رو تو محیط کیوسک یا به صورت سند باکس نصب کنم این پیغام زیر رو میده! سند باکس هم چندین بار ریست کردم ولی بازم فرقی نکرد، اگه میشه راهنمایی کنید ((:
![]()
روش آپدیت دیتابیس رو میدونم
خود برنامه آپدیت شده چون من از همین روش هر دو فایل رو بهش معرفی کرده بودم و آخرین آپ رو هم گفته بود 5 دقیقه قبل
ولی بعد چند ساعت 60 مگ دانلود کرد و اجازه نصب گرفت و بعد نصب گفت باید restart بشه!!!!
دنبال اون فایل هستم!!!
منظورم اینه:::::
37kb
![]()
دوستان گرامی در ویرایش تازه ی دیوارآتش کومودو چگونه می توان تنظیمان و پروانه (اجازه) ها به برنامه ها و ... راه اندازی دوباره کرد؟ به گونه ای که انگار تازه نرم افزار رو نصب کردیم
چگونه زبان نرم افزار را به پارسی برگردونیم؟
همچنین چه تنظیماتی نیاز هست که امنیت بهتری داشته باشیم؟
با سپاس
سلام
میتونه به دلیل این باشه که برخی فایلها نمیتونند به درستی توی محیط مجازی اجرا بشوند و دچار محدودیت میشن. البته نباید برای همه برنامه ها این اتفاق بیفته. حالا اگر برنامه خاصی مد نظرتون هست اعلام کنید، تا من تست کنم و ببینم میتونم در محیط کیوسک نصبش کنم. یا اینکه نه کلا برای اون برنامه مشکل وجود داره.
در مورد آپدیت نرم افزار دقیقاً مشخص نیست چه قسمتهایی بروزرسانی میشه و بهبود پیدا میکنه. در واقع ارتقاء میتونه قسمتها/فایلهای مختلف کومودو را شامل بشه، بنابراین نمیشه از آپدیت برنامه بکاپ گرفت.
1-از قسمت تنظیمات پیشرفته وارد بخش پیکربندی بشوید و ابتدا روی پیکربندی که فعال نیست کلیک کنید و بعد ازقسمت پایین پنجره روی فعال کردن کیک کنید، پیغامی بهتون نشون داده میشه که خیر را انتخاب کنید
بعد دوباره روی همون پیکربندی قبلی کلیک کنید و فعالش کنید.(نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه، ولی امیدوارم متوجه شده باشد، سادش اینه که: یکبار پیکربندی را عوض کنید و بعد برگردید به همان پیکربندی قبلی، پاسخ اون سوال هم خیر باشه)
عکس :
2- برای تغییر زبان هم از این مسیر:
تنظیمات پیشرفته -> تنظیمات عمومی -> رابط کاربری -> زبان
3- دارم یک کتاب مینویسم در این مورد، که انشالله سعی میکنم تا پایان هفته تمومش میکنم.
Last edited by Jadda; 21-02-2013 at 19:06.
با درود
دوستان گرامی از زمانی که ویرایش تازه ی دیوارآتش کومودو رو نصب کردم در اجرا برنامه های ف **ل***ت** شکن مانند تور، فری گیت، و ... دچار دشواری شدم. امروز یک گزینه رو در تنظیمات پیدا کردم که در عکس زیر می بینید. آیا اگر این تیک رو برداریم امنیت و رازداری ما دچار مشکل می شه؟
در کل چه کارهایی نیاز هست که حالت پیش فرض دشوارآتش کومودو نداره و و باید برای امنیت و رازداری رایانه ی خود انجام بدیم؟
با سپاس
با سلام
میشه لطف کنید آپدیت جدید COMODO Internet Security رو بزارید.
ممنون میشم
سلام
جواب سوال یک و دو را با هم میدم چون با هم مرتبط هستند!!
البته به طور پیشفرض فایروال کومودو اختلالی در کار "اون ابزارها" ایجاد نمیکنه، مگر اینکه پیغامی بده و توسط کاربر "مسدود" انتخاب بشه. هر چند میشه قوانینی ساخت که عملکرد این ابزارها را کاملا از کار انداخت!
به هر حال من فکر میکنم یک ارتباطی توسط فایروال مسدود شده که شما دچار مشکل شدید....
اون قسمتی که شما در فایروال مشخص کردید یعنی"ترافیک Loopback را نظارت و فیلتر کن"؛؛ اگر فعال باشه اونوقت فایروال میاد این ارتباط را میبینه. بعد به شما پیغام میده. اگر هم این قسمت فعال نباشه، دیگه فایروال این ارتباط را نمیبینه و کاری بهش نداره. فعال بودن اون قسمت دلیل بر مسدود کردنش نیست. در واقع کلمه فیلتر معنی مسدود نمیده. <مهم
خب، حالا شما دوست دارید این ارتباط دیده/نظارت بشه یا نه؟ من توصیه میکنم فعالش بکنید.
همینطور که گفتم فعال بودن اون قسمت دلیل مسدود کردن این ارتباط نیست. مگر اینکه خودمون این ارتباط را مسدود کنیم. راههایی وجود داره که این یک نمونه اش این است:
که البته بعید بدونم شما یک همچین قانونی را تعریف کرده باشید، بنابراین وارد بخش قوانین برنامه ها در فایروال بشوید و ببینید دسترسی "اون ابزاها" برای ارتباط loopback آزاد/مجاز تعریف شده باشه (قانونی که برای اون ابزارها ساخته شده را بررسی کنید). کما اینکه اگر مسدود شده باشه، دیگه "اون ابزارها" کار نمیکنند. ارتباط سوال اول و دوم که عرض کردم همین بود. (قابل توجه اون دوستی که در صفحه قبل سوال پرسید که چطور میشه این ابزارها را از کار انداخت، باید بگم که این یکی از کارهایی است که باید انجام بدهید. یعنی در صورت عدم تمایل برای استفاده از این ابزاها توسط سایر کاربران یک سیستم (سایر اعضای خانواده) باید یک قانون بسازید و ارتباط loopback را مسدود کنید و بعد روی کومودو هم پسورد بزارید، در قسمت تنظیمات هم گزینه" ترافیک loopback را نظارت و فیلتر کن" را هم فعال کنید. اگر هم دوست دارید از این ابزارها استفاده کنید که باید هواستون باشه این مورد مسدود نشه........ خیلی هم اجازه نداریم در این باره حرف بزنیم. فکر کنم خلاف قوانین باشه.
loopback در واقع یک رابط مجازی روی سیستم شماست، شبیه رابط شبکه (همون کارت شبکه شما) با این تفاوت که هر ارتباط loopback دوباره با همان آدرس loopback دریافت میشه. بر خلاف رابط شبکه. و برخی پروسه/فایل/برنامه ها برای ارتباط داخی با خودشون یا سایر سرویس/فرآیند/برنامه ها از این ارتباط بهره میبرند.
Connection --->Network interface ---> Internet
-------- <---Connection ---> Loopback interface
---------------------^
3- فعلا علی الحساب کومودو را بزارید روی پرواکتیو تا بعد، ضمن اینکه تنظیم خاصی نیازی نیست.
==========
آپدیت را هم من صفحه قبل قرار دادم.
Last edited by Jadda; 22-02-2013 at 16:22.
لینکی که گذاشتید پاک شده ، میشه لطف کنید دوباره آپ کنید
سلام
چرا که نه! بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دانلود منیجر فایل را دریافت کنید، و طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کومودو را آپدیت آفلاین بکنید
با سپاس از پاسخ فراگیر شما دوست گرامی
من برای اینکه از درست بودن کارها دلاستوار (مطمئن) بشم این کارها رو انجاک دادم:
1- پیکربندی دوباره ی دیوارآتش کومودو
2- اجرای دوباره ی برنامه ی مورد نظر و دادن اجازه ی دسترسی
ولی باز هم با آزمایش کردن متوجه شدم تا زمانی که این گزینه تیک خورده باشه این نرم افزار کار نمی کنه و متصل نمی شه. ولی اگر تیک رو برداریم این نرم افزار به خوبی کار می کنه
این هم نگاره ای از بخش "قوانین برنامه ها در دیوارآتش کومودو که همان گونه که می بینیم به برنامه دسترسی داده شده است:
از دید شما این دشواری دلیلیش چیه و چگونه می شه هم این 127.0.0.1 را مورد نظارت قرار داد و هم از برنامه بهره برد؟
با سپاس دوباره
Last edited by pashangparsi6; 24-02-2013 at 01:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)