نه درست اجرا نشد
ماشاالله به isp تون با این اینترنت درپیتش
سعی کنید با یه سرویس دهنده دیگه وصل بشید و دوباره امتحان کنید
نظر منو بخواهید یکی دو روز صبرکنید فدورای ۹ بیاد توی فروشگاهها بعد اقدام به خرید کنید
خرید بصورت پستی انجام میشه
نه درست اجرا نشد
ماشاالله به isp تون با این اینترنت درپیتش
سعی کنید با یه سرویس دهنده دیگه وصل بشید و دوباره امتحان کنید
نظر منو بخواهید یکی دو روز صبرکنید فدورای ۹ بیاد توی فروشگاهها بعد اقدام به خرید کنید
خرید بصورت پستی انجام میشه
دوستان سلام
من کلی rpm از طریق yum دانلود کردم ولی خوب نمی دونم کجا دانلود شدن میشه بگید این فایل های rpm کجا دانلود می شن آخه با اینترنت درپیت درست نیست دوباره اونا رو دانلود کرد.
ممنون
فدورا ۹ پس از یک هفته ...
بعد از گذشت تقریبا یک هفته از انتشار فدورا ۹ , نظرات و دیدگاههای کاربران در سراسر جهان حاکی از ابراز نارضایتی از این نسخه جدید هست ! خیلی از کاربران این نسخه را ناپایدارترین نسخه منتشر شده از فدورا نامیده اند. دلیل اصلی این نارضایتی, وجود جدیدترین , آزمایشی ترین و ناپایدارترین بسته های نرم افزاری و سیستمی در این توزیع است. در حالی که آخرین نسخه پایدار هسته لینوکس در حال حاضر ۲.۶.۲۵.۴ هست, یکی از ابتدایی ترین نسخه های آن یعنی ۲.۶.۲۵.۱ در فدورا ۹ استفاده شده است. همچنین میزکار KDE 4 در فدورا ۹ نسخه 4,0,3 هست در حالی که از خیلی وقت پیش نسخه 4.0.4 منتشر شده بود. و مهمتر از همه اینها وجود نسخه آزمایشی و شدیدا ناپایدار X.Org 7.4 ( !!!!! ) در فدورا ۹ هست ! همه این موارد باعث شده که خیلی از کاربران در همان ساعات اولیه پس از نصب فدورا ۹ با ناپایداری ها و crash هایی مواجه شوند. هرچند در چند روز اخیر آپدیت های هسته لینوکس ( به نسخه ۲.۶.۲۵.۳ ) و میزکار KDE 4 ( به نسخه ۴.۰.۴ ) برای فدورا ۹ آمده و تا حدودی اوضاع را بهتر کرده است ولی من شخصا به کاربران تازه کار و کسانی که می خواهند یک سیستم پایدار داشته باشند, فدورا ۹ را توصیه نمی کنم !!
مرجع دستورات فدورا(ترجیحا توضیح فارسی) رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
من فدورا و XP رو داشتم XPم خراب شد عوضش کردم حالا فقط xp بوت میشه و خبری ازgrub نیست
چطور میتونم گراب رو بیارم شنیدم وقتی سی دی فدورا رو boot کنی تو قسمت rescue یه دستوری هست که میشه این کارو کرد اون چیه و آیا راه دیگه ای هم هست؟
موقع نصب فدورا من به روت پسوورد دادم و یه کاربر دیگه تعریف کردم ولی به کاربر دیگه پسوورد ندادم و اینتر زدم یه پیغام اومد پیغام رو نخونده yes زدم حالا برای وارد شدن به اون حساب پسوورد میخواد چه کار کنم؟
Last edited by s_paliz; 01-06-2008 at 00:27. دليل: هویجوری
با root برو درستش کن خوبموقع نصب فدورا من به روت پسوورد دادم و یه کاربر دیگه تعریف کردم ولی به کاربر دیگه پسوورد ندادم و اینتر زدم یه پیغام اومد پیغام رو نخونده yes زدم حالا برای وارد شدن به اون حساب پسوورد میخواد چه کار کنم؟
برای دو سوال دیگه به فهرست تاپیک مقالات فارسی مراجعه کن
خوب چه جوری؟؟؟
اونجایی که می خوای لوگین کنی ، یوزر نیم root رو وارد کن و پسوردشم که احتمالا می دونی
بعد وارد محیط لینوکس که شدی یه ترمینالی چیزی باز کن و با دستور passwd username پسورد یوزری که می خوای رو عوض کن
به جای 'username' اسم یوزر نیم خودتو بزار
صبح بخیر
سوال تکراری
بهترین فدورایی که توبازار هست ومی تونم از طریق اینترنت ویا شهر مشهد تهیه کنم چه اسمی ومشخصاتی داره وادرس مکان تهیه اش روهم لطف کنید بدید.
فدورای ۹ در فروشگاه لینوکس (linuxshop.ir) موجوده
فکر کنم یکی از بچه ها می گفت مرکزشم تو مشهده
با توجه به توضیحاتی که Hosein-mec داد ، می تونید نسخه ۸ یا ۹ رو تهیه اکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)