تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 83 از 328 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد محل : باید جایی باشه که بزارن شما راحت بشینید کلی و حرفاتونو بزنید ... نخواید خیلی هر نیم ساعت یه بار سفارش بدید و محل تاریک نباشه ... جایی نباشه که سطحش پایین باشه یا خیلی گرون و کلاس بالا باشه ! من به نظرم اگه تهران هستید و ساعت ملاقاتتون حدود عصر هست میتونید برید کاخ سعد اباد اول تو محیطش قدم بزنید و بعد برید کافه های اونجا (یه کافی شاپ که اونجا بود نمی دونم هست یا نه از در بالایی که بیاید تو مسیر سمت چپتون میشه )
    کلا چنجور جا هست ، رستوران ، کافی شاپ ، پارک ...
    پارک الان به نظرم خیلی جالب نیست ... رستوران هم خوبه اگه زمانش برید و جای خلوت برید هم غذا می خورید (که دیدن غذا خوردن طرف هم کلی چیز بهتون میگه در مورد اداب طرف) هم کلی صحبت میکنید
    در مورد کادو : به نظر من اصلا که بد نیست هیچ خیلی هم خوبه و کاملا شعور و ادب شما رو می رسونه ... البته چیز لوکس خوب نیست اما چیزهای ساده مثل کتاب عالی هست ... گل حتی به نظرم خیلی جالب نیست الان (به تنهایی) خیلی چیزها براساس نوع علایق خودتون (چون طرف رو نمیشناسید و می خواید با کسی ازدواج کنید که باید علایقش نزدیک شما باشه) و البته موقعیت سنجی که با شناخت اندکتون بدست اوردید می تونید بخرید کلا دست خالی رفتن به نظر من کاملا زشت هست ... مثل اینکه واسه اولین بار میخواید برید خونه یک نفر (تازه نه اولین بار اصولش همیشه هست) باید یه چیز کوچیک تهیه کنید

2. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خیلی جالبه! خدا رو شکر نسلهای گذشته به اندازه ی کافی زاد و ولد کردند./*/ به نظرم اگه همین طور پیش بریم ۱۰۰ سال دبگه نسل ما ایرانی ها منقرض میشه! /*/ توی مسائل سیاسی و ... کلا جمعیت یه فاکتور و وزنه ی سنگین در معادلات جهانی به حساب بیاد، این طور که بوش میاد ۱۰۰ سال دیگه باید داستان آریایی های مهاجر رو توی کتاب تاریخ تکرار کنیم!!!
    نه اينجوريا هم نيست ، من آمار دارم !! همه اونجوري كه ميگن عمل نميكنن !! يه سر به آمار ثبت احوال بزنيد !

4. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا با burberry2 موافقم همون شاخه گلی که میبرین باعث میشه طرفتون بفهمه براش ارزش قائلین ...یا ازینکه باهاش بیرون میرین خوشحالین این فقط بیان حستون و احترام به طرفتون هست

گل ارزش مادی نداره که بگیم چون براش پول خرج کردین انتخابتون کرده
    من نمیدونم شما دختر هستید یا پسر اما فکر میکنم دختر هستید
    چون اکثر دخترا هدیه گرفتن با خرج کردن رو یکی میدونن.
    ببین اصلا بحث سر این نیست که با خریدن یه گل طرف فقیر میشه یا با نخریدنش پولدار میشه.بحث بر سر خرج کردن یا نکردن نیست.ایشون ایشالا بعدا اگه نظر جفتشون نسبت به هم مثبت بود، اصلا یه کامیون گل بخره.اتفاقا بعدا اگه نخره میشه بهش خرده گرفت.ولی الانی که هنوز دارن همدیگرو میشناسن و از روحیات همدیگه قراره خبر دار بشن به نظرم ضرورتی نداره.عین این میمونه که من نه شمارو تاحالا از نزدیک دیدم نه میدونم که کی هستید اما در همون برخورد اول به شما یه شاخه گل سرخ بدم(در اکثر مواقع گل سرخ میدن به هم و این گل سرخ یه نوعی ابراز علاقه به طرفه در صورتی که هنوز هیچ علاقه ایی شکل نگرفته) به نظر شما این کار درسته؟(البته منظورم شمای نوعی بودا.برداشت بد نشه لطفا).یا انگار بری سر کوچتون وایسی و هر دختری که رد شد یه شاخه گل بهش بدی.

دیدم که یه عده گفتن که هدیه دادن تو این شرایط این آقا نشانه شخصیت طرفه.من نظرم اینکه تن آدمی شریف است به جان آدمیت
    یعنی اینکه شخصیت انسان هارو یه چیزایی دیگه ایی میسازه که گل گرفتن(اگه بخواهیم رتبه بندی کنیم) در رتبه هشتم نهم قرار میگیره.عین این میمونه که طرف تربیت اجتماعی نداشته باشه اما با یه گل بخواد این مسائل رو لاپوشونی کنه

به نظر من شما اگرم رفتی باید در مورد اساسی ترین مسائل زندگی (از نگاه خودتون) با ایشون صحبت کنید.اینکه کی هستید؟چیکاره هستید؟چی میخواهید تو زندگی؟چه آینده ایی رو در کنار ایشون تصور میکنید برای خودتون و برای ایشون؟

بعد از حل این مسئل و برای دفعات بعدی(که نظر ایشون مشخص شد که قراره با شما تو ادامه این زندگی بمونن یا نه) حتما گل و بلبل (و حتی سنبل ) با خودتون همراه داشته باشید
    Last edited by sms11; 24-12-2012 at 12:35.

6. 3 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیدم که یه عده گفتن که هدیه دادن تو این شرایط این آقا نشانه شخصیت طرفه.من نظرم اینکه تن آدمی شریف است به جان آدمیت
    یعنی اینکه شخصیت انسان هارو یه چیزایی دیگه ایی میسازه که گل گرفتن(اگه بخواهیم رتبه بندی کنیم) در رتبه هشتم نهم قرار میگیره.عین این میمونه که طرف تربیت اجتماعی نداشته باشه اما با یه گل بخواد این مسائل رو لاپوشونی کنه

به نظر من شما اگرم رفتی باید در مورد اساسی ترین مسائل زندگی (از نگاه خودتون) با ایشون صحبت کنید.اینکه کی هستید؟چیکاره هستید؟چی میخواهید تو زندگی؟چه آینده ایی رو در کنار ایشون تصور میکنید برای خودتون و برای ایشون؟

بعد از حل این مسئل و برای دفعات بعدی(که نظر ایشون مشخص شد که قراره با شما تو ادامه این زندگی بمونن یا نه) حتما گل و بلبل (و حتی سنبل ) با خودتون همراه داشته باشید
    این تفکر به نظرم خیلی ایده آلیستیه ؛ وبا کمال احترام خیلی نمیشه در مناسبات روز مره ی اجتماعی از این تفکر استفاده کرد مگر اینکه طرف مقابلمون هم ایده آلیست باشه .

دوستان اشاره کردند که برخورد اول خیلی مهمه ؛ چیزی که اکثر ماها در برخورد اول با افراد غریبه سعی میکنیم انجامش بدیم تحلیل رفتار متقابل هست ؛ یعنی از روی رفتار ، حرکات ، گفتار و در نهایت کارایی که انجام نمیده طرف مقابل بفهمیم که جزو کدوم دسته از تیپها قرار میگیره .

نکته ی مهم اینه که همراه داشتن یک شاخه گل به مراتب بسیار بهتر از همراه نداشتن یک شاخه گل هست در برخورد اول /

در مورد مکان هم من کافه نادری رو پیشنهاد میکنم ؛ فضایی کلاسیک و فوق العاده .

8. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر مي کنم کم کم دارم از کليه بحث ها به نتيجه هاي خوبي مي رسم. لازم به توضيح هست که بنده و خانم مد نظر بنده از اقوام هستيم (البته نه درجه يک) و يک جورايي همديگه رو مي شناسيم ولي تا بحال با هم بيرون نرفتيم. ايشون هم در جلسه اول صحبت خيلي تاکيد داشتن که خيلي گل دوست دارن و با اين حساب من نظرم اينه که اگر بدون حداقل يک شاخه گل برم شايد ايشون برداشتشون اين باشه که من اصلاً توجهي به حرفاشون در جلسه قبل نداشتم!
    البته باز هم دوستان با تجربه تر اينجا قطعاً تشريف دارن و نظرشون براي بنده قابل احترام هست.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

بله ..این که دو نفر همدیگه رو تا بحال ندیدن و هدیه بخرن شاید عجیب و غیر عادی باشه ولی موقعیت ایشون فرق داره قصدشون الان مشخص شده شاید اولین بار باشه باهم

بیرون میرن ولی هردوشون انتخابشون رو کردن و الان برای آشنایی بیشتر دارن بیرون مبرن یعنی اولین برخوردشون نیست .

کسی که الان همراهشون بیرون میاد داره تو تمام رفتارهای ایشون دقیق میشه شاید از اولین برخورد بیشتر دقیق شده تمام رفتارهای اجتماعی و فردی طرف رو ریز تر نگاه میکنه برای همین میگم هدیه کوچیک حتی

گل هیچ ابهامی از شخصیت طرف تو ذهن درست نمیکنه (مثلا شاید اون خانم اگه ببینه ایشون دست خالی هستن تو ذهنش

اشتباها این شکل بگیره که ایشون بی فکر هستن و برای این موقعیت ارزشی قایل نیستن) برعکس باعث میشه اون آدم فک کنه این آشنایی و بیرون رفتن

براش مهم بوده که تو ریزترین مسایل توجه داشته ...مطمئن باشین یه شاخه گل یا کتاب که logos گفتن تاثیری تو انتخاب نداره شاید خرید جواهر همیچین تصوری تو ذهن ایجاد کنه که مثلا علاقه کسی رو با پول خریده ولی

درباره گل درست نیست . اگه هنوز علاقه ای شکل نگرفته که فک نکنم اینجور باشه میتونن کتاب هدیه بدن که نشان دهنده علاقه نداشته هم نیست .

من به شخصه شاید برام مهم نباشه این چیزا ولی کسایی رو میشناسم که به خاطر همین مسایل تو همین لحظه ها با هم اختلاف پیدا کردن و سو ء تفاهم پیش اومد و باعث شده از هم جدا شن.

11. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکرکنم تا اینجای تاپیک من تنها کاربری هستم که متاهل هستم و نظرم رو میگم
    دوست عزیز خلاصه میگم : یه دسته گل بگیر . هم نشونه علاقه هست و هم احترام به طرف مقابلتون هست ( دوباره بحث راه نندازین که احترام به این نیست و فلان و بهمان و .... )
    کلا خانم ها بعضی مواقع چیزایی که از مرد و طرف مقابل انتظار دارن رو اصلا به زبون نمیارن . مثل همین هدیه گرفتن . موقع آشنایی اولیه که دختر نمیاد به پسر بگه یالا برام هدیه بگیر !
    از من به شما نصیحت این جور هدیه های گوچیک رو فراموش نکن . بعدا موقع مرور خاطرات ابتدای آشنایی واقعا شیرین هست . مخصوصا برا خانم ها .
    ( یه چیز دیگه : وقتی هدیه رو گرفتین یا نگرفتین بگید که تاپیک رو جمعش کنیم بره ! دی )

13. 4 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مصطفي عزيز خيلي ممنون که نظر داديد، شما که متاهل هستيد بالاخره تجربه داريد و حرفتون کاملاً متين هست.
    ايشالا قرار براي روز جمعه هست، حالا تا اون روز از نظرات دوستان بهره مند ميشم و بعدش ايشالا نتيجه رو اعلام مي کنم.
    اميدوارم که ايشالا هر طور که شد بعداً باعث پشيماني نشه.

15. 3 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیر قربان فقط شما نیستین
    استارتر تاپیک هم تا اینجا حداقل دو رای مثبت متاهلین رو داره ( باقی دوستان رو نمیدونم متاهلن یا مجرد )
    من با توجه به حرفای دوستان حدس زدم که مجرد باشن . آخه تو این موارد از صحبت دوستان میشه فهمید مجردند با متاهل . و به هر حال متاهل ها پخته ترند
    آقای استارتر هم به امید خدا به متاهلین به صورت قطعی می پیوندند و هنوز باید لنگه کفش و غذای سوخته بخورن تا متاهلیشون کامل بشه
    ( شوخی کردم ، به دوستان بر نخوره و ناراحت نشن )
    الهی که همه تون متاهل بشید

17. 3 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

وقتی خودشون غیر مستقیم بهتون گفتن که گل دوست دارن بعد اونوقت شما دودلی؟!؟ اگه این شاخه گل باعث خوشحالی طرف میشه پس شک نکن!
    (الان باید سر این بحث کنی که چه گلی بخرین)
    اگه تصمیم به خرید گل گرفتین تو خریدش خیلی دقت کنید
    Last edited by A/|\IR; 24-12-2012 at 19:28.

19. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •