اینو بازی کن بعد Xbox رو بفروش!![]()
اینو بازی کن بعد Xbox رو بفروش!![]()
نمیخواد بگیری کرایه کن من یه جا طرفای ملاصدرا میشناسم کرایه میده البته ازت بد جور تضمین میگیره.
نسل بعد داره میاد
احتمالا فروختنش یکم سخت باشه
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
آقا من هر چی این جا میگم درموردش بحث میشه،اون از Watchd Dogs(املای درستش یادم نیست!) این از این
من فقط گفتم کاش نگفتم که بازی بدیه،فقط نظرمو گفتم این جا هم همه نظراتشونو میگن،اصلا خدا کنه برا PC بیاد من همه ریسکارو به جون میخرم() ولی شمام اگه شرایط منو داشتین اینارو نمی گفتین...
اصلا بی خیال دو تا سوال دارم من از سریای قبلی فقط San Adress (املای درستش یادم نیست)رو یه بخشاییش رو(همه بهش می گفتن GTA5)و یکی که قبل از اون بودو بازی کردم(همه بهش می گفتن GTA 4)
توی اون که بهش می گفتن GTA 4 خونه های قشنگی بود،یه خونه هم بود که مال یه نفر بود که اسمش دیاز بود اگه اشتباه نکنم بعد اونو که می کشتیم خونشو میداد به ما،خیلی خونه بزرگی بود،یه بخش بزرگی از یه جزیره مال اون خونه بود یه سرش هم توی دریا بود و قایق داشت،San Andries رو من زیاد بازی نکردم ولی ا اون جایی که من رفتم خونه هاش به اون قشنگی نبودن،توی سری های بعدی هم خونه هست؟ توی این سری هم هست؟ مثل اون خونه مجلل و بزرگ دیاز چی؟
یه چیزی هم توی San Andries بود میرفتیم باشگاه رزمی فن یاد می گرفتیم توی سری های بعد هم هست؟ پیشرفته تر هم شده؟
ببخشید شاید این سوالام برای GTA بازها خنده دار به نظر بیاد !
Last edited by a.g g.a; 23-08-2013 at 22:58.
سلام؛
خونه که در همهی نسخههای بعد از San Andreas هست. مثلاً تو GTA IV اگر Playboy X رو میکشتید، خونهی اون مال شما میشد که میشه گفت مجلل بود!!
تو این نسخه هم باید خونههای مجلل وجود داشته باشن؛ مثلاً خونهی مایکل!!
اون باشگاه بدنسازی هم از بعد San Andreas دیگه در نسخههای GTA وجود نداشته؛ در این نسخه هم فعلاً صحبتی در موردش نشده...
یکی از دوستان دنبال تراکتور بود ، اینم عکس رسمی از بازی :
![]()
تصاویر جدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اسم مغازه و جاش رو برا من پ.خ کنید؟ کرایه اش چنده؟ واسه ضمانت چی میخاد؟
ما که PS3 نداریم ولی شما برید حال کنیئ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور همچین چیزی ممکن است هنوز 22 روز مونده به انتشار بازی![]()
Last edited by neon_91; 24-08-2013 at 20:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)