آقایون بانه هم فکر کنم گرون شده!!!
قیمت 1350000 گرفتم!! این بانه ایها هم کیسه دوختند!!
آقایون بانه هم فکر کنم گرون شده!!!
قیمت 1350000 گرفتم!! این بانه ایها هم کیسه دوختند!!
سلام به دوستان
دوستانی که V20 دارن میشه لطف کنن و دقیقا بگن که این مدل که تو ایران ارائه میشه دقیقا چه پورتهایی رو داره .فکر کنم که اقای آلوکارد دارن .
ممنون میشم
4 عدد پورت HDMI که یکی از آنها Arc دارد.
4 سری پورت AV که دو سری پورت کامپوننت و یک S Video هم به آن اضافه می شود
2 عدد پورت USB
1 عدد خروجی Optical Audio Out
1 عدد ورودی آنتن
1 سری خروجی مونیتور شامل صدا و تصویر
1 عدد پورت PC
ممنون دوست عزیز
یعنی همه پورتهای موجود همینه؟؟؟
میشه بگید که این Arc و پورت AV و کامپوننت و S Video و خروجی Optical Audio Out کارشون چیه؟؟ اگه کمی توضیح بددی ممنون میشم.
خروجی مونیتور کارش چیه؟؟؟
ممنون
قابلیتی در بعضی از ادوات صوتی و تصویری وجود داره به اسم Audio Return Channel که با کمک اون میشه بازگشت صدا رو از طریق پورت و کابل HDMI بین دستگاه پخش کننده مثل سینمای خانگی و پنل با یک کابل واحد داشته باشین و نیازی به کابل کشی اضافه به خصوص از پورتهای اپتیکال وجود نداره (یعنی همون کابل HDMI که باهاش صدا و تصویر رو به پنل میفرستین قابلیت انتقال صدارو از پنل به دستگاه پخش کننده شما داره ) برای اینکار باید از پورتی که قابلیت ARC ( مخفف همون Audio Return Channel ) داشته باشه استفاده کنید و البته دستگاههای شما هم همگی باید قابلیت Audio Return Channel داشته باشن.
نحوه اتصال بدون داشتن قابلیت ARC:
با قابلیت ARC:
خیلی ساده اگه بخوام بگم پورت AV کارش انتقال صدا و تصویر به صورت مجزا هست این پورتهای AV دو دسته هستن نوع کامپوزیت که شامل خروجی صدا جدا (که البته در حال حاضر تقریبا همگی استریو هستن و دو کانال مختلف برای صدا دارن ) و تصویر هم جدا میشن و دیگری نوع کامپوننت که نوع پیشرفته تر پورتهای AV کامپوزیت هستن و خیلی هم عمومیت دارن و چون پورتهای بیشتری رو برای انتقال اطلاعات تصویری به صورت مجزا دارن باعث میشه کیفیت ویدئویی بالاتری داشته باشن و Svideo هم نوعی دیگه ای از این پورتها هستن که کیفیتی معادل کامپوننت دارن ولی شکل پورت متفاوت هست! که دلیلش مجتمع بودن شکل ظاهری این پورت هست که روی ادوات صوتی و تصویری کوچک مثل دوربینهای فیلمبرداری و ... بیشتر استفاده میشن .
خروجی اپتیکال صدا هم برای گرفتن صدای دیجیتال از پنل و متصل کردن پنل به سینمای خانگی هست زمانی که سورسهای دیجیتال پخش میکنه ( که البته اگر از قابلیت ARC استفاده کنید دیگه نیازی بهش نیست)
خروجی هم برای گرفتن صدا و تصویر به صورت آنالوگ از TV هست مثلا برای زمانی که شما بخواین برنامه های TV رو کپچر کنید یا روی فیلم VHS و DVD رکوردر ضبط کنید کاربرد خوبی داره.
Last edited by *Alucard*; 30-11-2010 at 17:23.
سلام دوست عزیز
مبارک باشه ایشاله مدتهای زیاد پنلش براتون بدرخشه
درمورد رنگ قابش چون دیشب از نزدیک دیدم به نظرمن چیز زیباییه رنگ دورتا دور قابش یه چیزی شبیه نوار پایینی قاب EX500 سونیه ولی زیباتر؛خاکستری زیبا با نما و ظاهر فلزی بعلاوه بالا و پایین قابشم دو نوار باریک و خوشگلی تو مایه های استیل داره که ترکیبش با کل قاب یه چیز دوست داشتنی ازش ساخته
میشه لطف کنی شماره فروشنده رو پ.خ کنی شاید ماهم مستفیض شدیم و دعاگو؟
سلام
در مورد arc سئوال برام پیش اومده
این قابلیت قابلیت بزرگیه ولی فکر کنم ( تا اونجا که متوجه شدم ) برا ما که سورس تلویزیون انتن هواییه وجود یا عدم وجود این قابلیت تفاوتی نکنه
چون صدای سینمای خانگی که خودش از بلندگو -بلندگوها - پخش میشه
صدایی هم که از سینمای خانگی نگذره صدای شبکه های داخلی هست که همه مونو هستند و برگشتشون فایده ای نداره
درسته ؟
با تشکر
سلام
قابلیت ARC زمانی ماهیت مهم خود را نمایش می دهد که شما چندین دستگاه مانند ----- ، مدیا پلیر ، کنسول بازی و ... را به تلویزیون متصل کرده باشید و بخواهید صدای پخش شده از این دستگاها هم به غیر از خود تلویزیون در سینمای خانگی بدون اتصال اضافی پخش شود یعنی اگر شما سینمای خانگی خود را از طریق کابل HDMI به پورت HDMI ARC ( در V20 پورت دوم از بالا ) تلویزیون متصل کرده باشید صدای تمامی دستگاها متصل شده به تلویزیون را خواهید داشت و دیگر نیازی به اتصالات اضافی برای پخش صداهای متفرقه در سینماخانگی ندارید. فقط در نظر داشته باشید که این امکان زمانی ممکن خواهد بود که به غیر از تلویزیون سینمای خانگی هم قابلیت ARC داشته باشد همچنین این قابلیت فقط با کابل HDMI ورژن 1.4 امکان پذیر است.
دوستان مدل 50 اینچ تو بانه موجوده؟ میشه لطف کنین شماره یه فروشنده معتبر رو تو بانه pm کنید
ممنون
سلام
درسته
این حالت رو در نظر نگرفته بودم
تو حسابهام سینمای خانگی رو مثل av-receiver در نظر گرفته بودم که چندین ورودی داره و میشه همه ورودی ها رو به اون وصل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)