تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 139 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

فرگوسن: هنوز روزهای خوب کاگاوا را ندیده ایم؛سه شنبه هر دو تیم گل می زنند.

سرمربی باتجربه یونایتد در صحبت هایی اعلام کرده که تیمش به بازیهایی مثل بازی با رئال عادت کرده است.

سایت گل- سرالکس فرگوسن در پایان بازی شنبه شب تیمش مقابل نوروویچ که با برد قاطعانه شیاطین سرخ به پایان رسید به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخته و البته نیم نگاهی هم به بازی سه شنبه شب تیمش مقابل رئال مادرید داشت.
    فرگوسن بعد از اتمام این بازی به خبرنگاران گفت:« یونایتد به این تیپ بازی ها، مثل بازی ای که مقابل رئال مادرید خواهیم داشت، عادت کرده. توقعات زیادی از این بازی می رود. بازی سه شنبه شب بازی فوق العاده ای خواهد بود. شما راجع به دو تا از بزرگترین باشگاه های دنیا صحبت می کنید. اگر بتوانیم دروازه مان را بسته نگه داریم، به دور بعد می رسیم ولی فکر می کنم که هر دو تیم گلزنی خواهند کرد»
    در اینجا می توانید ادامه صحبت های فرگوسن را مطالعه کنید:

*گلباران کردن نورویچ: از اینکه توانستیم نورویچ را ببریم و فاصله مان را در صدر جدول حفظ کنیم راضی و خوشحالم. ما امتیازات زیادی کسب کرده ایم ولی مهمترین نکته این است که بدانیم که تا زمانی که به پیروزی می رسیم، می توانیم این فاصله را حفظ کنیم. من مطمئنم که سیتی روز استون ویلا را شکست خواهد داد. ما در بازی شنبه روحیه، عزم راسخ و توانمان را نشان دادیم و در جریان بازی تلاش زیادی انجام دادیم. ما قبل از بازی به فکر بازی سه شنبه نبودیم و می دانستیم که اول باید نوروویچ را شکست دهیم.

*بازی فوق العاده کاگاوا: او بعد از مصدومیتی که گریبانگیرش شد، روزهای سختی را برای بازگشت به ترکیب تیم سپری کرد ولی تدریجا به روزهای اوجش بازگشته و فکر می کنم که فصل بعد به مراتب بهتر از اینها خواهد بود. عملکرد او در نیمه دوم بازی خیلی هوشیارانه بود و روی گل سوم فوق العاده کار کرد. او قطعا آماده بازی سه شنبه شب است. مطمئنم.

*گیگز: بدون شک مقابل رئال بازی خواهد کرد. آن بازی برای او لحظه بزرگی خواهد بود.گیگز الگوی بزرگی برای تمام بازیکنان جوان است

*بازیابی و بهبودی رونی: رونی به این نیاز داشت که در یک بازی کامل برای تیم بازی کند و حالا یک گل هم زده، اتفاقی که همیشه برای یک مهاجم مهم است. گلزنی به او اعتماد به نفس خواهد داد. فان پرسی، اورا و ولبک هم در شرایط خوبی هستند.

=====================================

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس در حال ارزيابي عملکرد شينجي کاگاوا بازيکن ژاپني خود براي فصل بعد است.

هافبک ژاپني منچستر يونايتد در پيروزي چهار بر صفر اين تيم مقابل نورويچ سيتي هت تريک کرد ، نتيجه اي که سبب شد اختلاف امتياز منچستر يونايتد در صدر جدول با تيم دوم - منچستر سيتي - به پانزده امتياز برسد.

کاگاواي بيست و سه ساله همچنين به نخستين بازيکن اسيايي تبديل شد که که براي منچستر يوناتيد هت تريک کرده است.

کاگاوا قبل از اين هت تريک از زمان انتقال از بوروسيا دورتموند آلمان به منچستر يونايتد تنها دو گل براي منچستر يونايتد به ثمر رسانده بود. کاگاوا با قرارداد هجده ميليون دلاري به اين تيم انگليسي منتقل شده بود.

هت تريک او مقابل نورويچ تأييدي بر اظهارات فرگوسن بود مبني بر اين که کاگاوا قبل از رسيدن به آمادگي کامل بايد يک فصل در فوتبال انگليس بازي کند.

فرگوسن درباره کاگاوا گفت:« او تمام کننده خوبي است. گل دوم و سوم او عالي بودند.»

فرگوسن افزود:« گل دوم او نشان دهنده هوش و اعتماد به نفس او بود و گل سومش نيز نمايشي عالي بود. او به تدريج در حال رسيدن به فرم مناسب است زيرا به سبب مصدوميت در ماه اکتبر و نوامبر کمي از فوتبال دور شد.»

سرمربي شياطين سرخ افزود:« فکر مي کنم ما سال آينده شاهد بازيکني بزرگ خواهيم بود بازيکني بسيار بسيار بهتر.»

فرگوسن همچنين اذعان کرد تصميم او در تغيير پست بازي کاگاوا از جناح به يک هافبک مرکزي سبب شد کاگاوا بهتر بتواند در زمين ايفاي نقش کند.

کاگاوا نيز پس از هت تريک خود در گفتگو با خبرنگاران گفت همانند بسياري از هواداران فوتبال در اروپا ، هواداران ژاپني به بازي منچستر يوناتيد مقابل رئال مادريد در روز سه شنبه در چارچوب دور برگشت مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا چشم دوخته اند .

به گزارش خبرگزاري فرانسه از منچستر ، او گفت:« مي خواهم خود را آماده کنم تا در آن بازي کامل باشم و بتوانم به پيروزي تيمم کمک کنم. کارهاي بسياري وجود دارند که بايد براي کمک به تيمم انجام دهم.»

=====================================

محتوای مخفی: گزارش تصويری:منچستر يونايتد 4 - نوريچ سيتی 0 
    Last edited by M E S S I; 03-03-2013 at 11:37.

2. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خلاصه مصاحبه مطبوعاتی فرگوسن

فرگوسن تایید کرد جونز به بازی فردا شب نمی رسه متاسفانه اما گفت ما گزینه هایی دیگه ای هم داریم

فرگوسن : فکر می کنم فردا شب گل خواهیم دید ما باید باور داشته باشیم می تونیم بیشتر از اونا گل بزنیم

گیگز در لیگ بازی نکرد چون می خوایم برای این بازی ازش استفاده کنیم البته هنوز تصمیم نگرفتم از ابتدا تو ترکیب باشه یا نه

رافائل در بازی فردا شب همون وظیفه ای رو داره که در بازی رفت داشت امیدوارم از تجربه های اون مسابقه درس گرفته باشه

6. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض ردپای منچستر 98 در سال 2013

تقابل منچستر و رئال مادرید در مرحله یك هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اوج هیجان در این رقابت‌هاست، تقابلی كه نمایانگر جولان ستاره‌ها خواهد بود. در سوی دیگر ماجرا مربیان این دو تیم قرار دارند كه بر هیجان این دیدار افزوده‌اند.

مورینیو و فرگوسن هر دو با اندیشه‌هایی ویژه یك هدف مشترك دارند؛ پیروزی. فرگوسن در اولدترافورد آرامش خاطر بیشتری را تجربه خواهد كرد و شانس بیشتری برای پیروزی خواهد داشت.

در حالی كه بازنشستگی این مربی هر سال به تعویق می‌افتد، او در اندیشه تصاحب یك جام اروپایی دیگر است و برای رسیدن به این هدف اصلا به این اهمیت نمی‌دهد كه سه‌شنبه شب قرار است در اولدترافورد مقابل تیمی قرار بگیرد كه پرافتخارترین تیم اروپاست. او در گفت‌وگو با گاردین از حساس‌ترین بازی مرحله یك هشتم نهایی می‌گوید.

در دیدار با رئال مادرید چقدر به تساوی یك ـ یك دور رفت فكر می‌كنید؟

فكر كردن بیش از اندازه به این موضوع چه اهمیتی دارد. ما اكنون در شرایط بسیار حساسی قرار داریم كه این شرایط ما را از گذشته جدا می‌كند. ما فقط باید به چیزی كه پیش رویمان است فكر كنیم. البته كتمان این‌كه تا چه اندازه نگران هستیم درست نیست، چون این یك واقعیت است.

جنگ قدرت را كدام تیم می‌برد؟

دیداری كه در اولدترافورد برگزار می‌شود، جنگ قدرت نیست. شرایط رئال و منچستر حساس‌تر از آن است كه به فكر نشان دادن قدرتشان باشند. ما قدرتمند هستیم و این نیازی به ثابت كردن ندارد. قدرت ما در طول این دیدار به بهترین شكل به چشم می‌آید. هم رئال و هم منچستر قدرت خاص خود را دارند و در این میان تیمی كه برنده باشد نمی‌تواند مدعی شود نسبت به دیگری قدرت بیشتری دارد. با وجود این‌كه می‌دانیم قدرت قابل ملاحظه‌ای برای رویارویی با رئال داریم؛ اما نگرانی‌های ما هر روز بیشتر می‌شود و این نگرانی كاملا طبیعی است.

در مورد خودتان چه چیزی بیشتر از همه شما را نگران می‌كند؛ رونالدو؟

رونالدو بخشی از رئال مادرید است اما همه آن نیست. او در بهترین دوران فوتبالی خود به سر می‌برد. وقتی او منچستر را ترك كرد خیلی جوان بود و اصلا فكر نمی‌كردم بتواند در اسپانیا گل‌های زیادی را به ثمر برساند. باور این‌كه او در 179 بازی 182 گل برای این تیم زده خیلی سخت است. من به او افتخار می‌كنم چون احساسم این است كه او هنوز شاگرد من است. فكر نمی‌كنم هیچ بازیكن دیگری در دنیا بتواند مثل او باشد، البته در این میان مسی یك استثناست.

پس از پایان دیدار رفت درباره افزایش قدرت منچستر گفتید. منچستر كنونی را با ابتدای فصل 13-2012 مقایسه كردید و به این نتیجه رسیدید؟

خیر، بازه زمانی كه در نظر گرفتم طولانی‌تر از این بود. منچستر شباهت‌های زیادی با منچستر سال 1998 دارد و این یعنی ما در اوج قدرت هستیم. ما دسامبر مقابل میدلزبورو متحمل شكست شدیم، اما با نادیده گرفتن آن شكست باید بگویم منچستر در اوج قدرت خود در فصل 13-2012 قرار دارد.

این خیلی خوب است كه نگاهی به گذشته بیندازیم و ارزیابی درستی از چیزی كه قبلا اتفاق افتاده داشته باشیم. قدرت و آمادگی بازیكنان منچستر نسبت به چند ماه قبل افزایش یافته و اصلا با ابتدای فصل قابل مقایسه نیست. منچستر هم اكنون در لیگ برتر نیز فاصله خود را با سایر تیم‌ها بیشتر می‌كند كه نشانگر رد پای منچستر فصل 99-98 است.

مانچینی (سرمربی منچسترسیتی ) نظر دیگری دارد. او معتقد است كه منچستر با شانس بسیار بزرگی كه آن فصل به بهترین شكل از آن استفاده كرد، اكنون 12 امتیاز با تیم دوم جدول فاصله دارد؟

این نظر اوست و من نمی‌توانم درباره این نظر چیزی بگویم. تنها عكس‌العمل من می‌تواند این باشد كه بخندم.

درخشش دوباره «ولبك» در اولدترافورد برای شما قابل انتظار است؟

بله، او در بازی نخست بخوبی همه چیز را كنترل كرد. او خیلی جوان است و می‌تواند باز هم پیشرفت كند. در مورد ولبك باید به نكته‌ای اشاره كنم. او بسیار اسرارآمیز است، اما اشكال كارش این است كه خیلی زود خسته می‌شود. ولبك باید سختكوش‌تر از این حرف‌ها باشد و زود خسته نشود. گلی كه به رئال زد دومین گل فصل او بود و به همین دلیل من بیشتر از اینها از او انتظار دارم. كنترل و مهار ولبك توسط بازیكنان حریف از سخت‌ترین وظایف ممكن در فوتبال است. او تمام فصل در حال پیشرفت است و من بسیار از او راضی هستم.

طی روزهای اخیر باز هم بحث‌هایی بین شما و مورینیو شكل گرفت. اختلاف شما فقط به خاطر حساسیت‌های دیدار رئال و منچستر نیست، درست است؟

نه، این تفكر كه ما دو نفر با هم دشمن هستیم اصلا درست نیست. باید به این فكر كنید كه مورینیو رفتار ثابتی دارد و من تنها كسی نیستم كه او دوست دارد سر به سرش بگذارد. این كشمكش‌ها نمی‌تواند بر توانایی ما تاثیر بگذارد. همه این مسائل به خاطر فوتبال است. مطمئن باشید در زندگی عادی، من و مورینیو می‌توانستیم دوستان خوبی برای یكدیگر باشیم، اما الان اوضاع فرق می‌كند. مورینیو از هر فرصتی برای برهم زدن تمركز ما استفاده می‌كند.

حملات برخی از مطبوعات اسپانیایی به وین رونی چه دلیلی دارد؟

این هم بخشی از برنامه‌ها برای برهم زدن تمركز ماست. نمی‌توان از این اتفاق‌ها جلوگیری كرد بخصوص وقتی پای تیم‌هایی همچون رئال مادرید و منچستر یونایتد در میان باشد. البته این نكته را هم نباید فراموش كرد كه در دیدار منچستر و رئال در لیگ قهرمانان اروپا این منچستری‌ها بودند كه خویشتنداری بیشتری از خود نشان دادند. ما بیهوده تمركزمان را به هم نمی‌زنیم.

منچستری كه شبیه منچستر فصل 99-98 است، باید همانند آن تیم، قهرمانی غیرمنتظره‌ای در لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.

فكر كردن به گذشته هیچ ارزشی ندارد. چیزی كه در گذشته اتفاق افتاده دیگر تمام شده و لزوما قرار نیست در آینده هم تكرار شود. من فقط از شباهت‌های منچستر این فصل با سال 98 گفتم. قدرت ما اكنون برای خودمان مشخص است، فقط باید به درستی از این قدرت استفاده كنیم تا به تیم پرافتخارتری در اروپا تبدیل شویم.

8. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یونایتد شنبه توانست انتقام اخرین باختش در لیگ برتر ، که در برابر نورویچ و در ماه نوامبر رقم خورد، با پیروزی 4-0 بگیرد و خود را برای رویارویی با رئال مادرید گرم کند. وضعیت تیم در اروپا چندان خوب نبود، البته باخت در برابر گالاتاسرای و کلوژ زمانی بدست امد که صعود یونایتد قطعی شده بود. رئال مادرید نیز با بدست اوردن دو پیروزی پیاپی در برابر بارسلونا در جام حذفی و لیگ اسپانیا با روحیه ای مضاعف پا به این بازی می گذارد.

حضور فیل جونز در این بازی مشخص نیست و ریو فردیناند هم سرماخورده است. پل اسکولز نیز بخاطر مصدومیت زانو مدتی است که غایب بوده ، به جز این موارد بقیه بازیکنان یونایتد اماده بازی هستند. با اینکه رئال مادرید ایکر کاسیاس را در لیست نفرات خود جای داده ولی این دروازه بان هنوز اماده بازی کردن نیست؛ بنابراین دیگو لوپز همچنان بعنوان انتخاب شماره یک مطرح است. په په شنبه بعنوان یک هافبک بازی کرد و خود را برای حضور از ابتدا اماده میکند.

نتیجه تساوی در برنابئو حاصل یک بازی زیبا بود. ابتدا دنی ولبک با یک ضربه سر هواداران میزبان را ساکت کرد اما کریستیانو رونالدو با یک ضربه سر فوق العاده کار را به تساوی کشاند. هردو تیم موقعیت های زیادی داشتند؛ مخصوصا رابین ون پرسی که چندین فرصت را از دست داد. همچنین داوید دگیا در ان بازی بسیار عالی ظاهر شد.

یونایتد در رقابت های اروپایی فقط یک بار با استفاده از قانون گل زده در خانه حریف به مرحله بعدی راه یافته است، انهم درجام برندگان جام اروپا در فصل 84/1983 و در برابر دوکلاپراگ بود.

خوزه مورینیو نیاز به معرفی ندارد زیرا بعنوان یکی از بهترین مربیان حاضر شناخته می شد. او با تیم های چلسی و پورتو در برابر یونایتد به موفقیت هایی رسیده و رابطه خوبی با سرالکس دارد. با اینکه صحبت های زیادی مبنی بر ماندن و یا نماندن مورینیو در اسپانیا بگوش میرسد، اما سرالکس معتقد است که این مربی پرتغالی به کارش در رئال مادرید ادامه خواهد داد.

کریستیانو رونالدو ستاره کهکشانی های مادرید است. او هچنان از محبوبترین بازیکنان نزد هواداران یونایتد است اما هواداران یونایتد او را بعنوان جدی ترین خطر برای تیمشان می شناسند.

سرالکس در حالی به مصاف خوزه مورینیو می رود که رئال مادرید بخاطر فاصله زیادی که با بارسلونا دارد بسیار زیاد تحت فشار برای بدست اوردن عنوانی در این فصل است. با توجه به اینکه بازی فینال در ومبلی برگزار میشود، شیاطین سرخ امیدوارند با رفتن به مراحل بعد بتوانند فینال را در کشور خود برگزار کنند. بازگشت رونالدو به الدترافورد یکی از حواشی این بازی است البته اگر رایان گیگز در این بازی حضور یابد، 1000مین بازی را تجربه خواهد کرد.

چونای شاکر (Cuneyt Cakir) قضاوت این بازی را برعهده دارد. داور 37 ساله ترک تبار فصل قبل در نیمه نهایی قضاوت بازی چلسی – بارسلونا را برعهده داشت.

Last edited by M E S S I; 05-03-2013 at 09:57.

10. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازيکن 39 ساله منچستريونايتد در آستانه حضور در هزارمين مسابقه دوران فوتبالش فاش کرد هرگز فکر نمي‌کرده اين تعداد بازي انجام دهد.

سر الکس فرگوسن امروز تأييد کرد که رايان گيگز فردا شب هزارمين بازي خود را جشن خواهد گرفت و در ترکيب منچستر براي بازي مقابل رئال مادريد در دور برگشت مرحله يک‌ هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا حاضر خواهد شد.

گيگز اين هفته به سايت يوفا گفته بود: اين‌ها بازي‌هايي هستند که وقتي دوران فوتبالم به سر برسد، دلم برايشان بسيار تنگ خواهد شد. فقط مي‌خواهم مطمئن شوم که کاملا از آنها لذت مي‌برم. اکنون باتجربه‌تر هستم و مي‌توانم اين کار را انجام بدهم.

حضور گيگز در نشست خبري امشب همراه با فرگوسن تصادفي نبود. وي در اين نشست خاطرنشان کرد: هميشه تلاش کرده‌ام فصل به فصل بهتر شوم و هنوز هم براي انجام اينکار سعي مي‌‌کنم.

اسطوره منچستر که اخيرا قراردادش را يک سال ديگر تا 2014 با شياطين سرخ تمديد کرده است ادامه داد: احساس غرور مي‌کنم که در اين تعداد بازي به ميدان رفته‌ام. هيچ‌وقت فکرش را هم نمي‌کردم که در هزار بازي به ميدان بروم. رسيدن به اين تعداد بازي نيازمند سخت‌ کوشي است و من به اندازه کافي خوش‌شانس بودم که در تيم بزرگي همراه با بازيکنان فوق‌العاده اين سال‌ها را گذرانده‌ ام.

وي خاطرنشان کرد: با گذر سال‌ها مي‌توانيد بيشتر از اين لحظات لذت ببريد. وقتي جوان‌تر بودم تا اين حد از اين مسابقات لذت نمي‌بردم. براي مثال طعم کسب دومين جام در ليگ قهرمانان در مسکو شيرين‌تر از اولين قهرماني مقابل بايرن مونيخ بود. تجربه به شما فرصت قدرداني بيشتر از اين چيزها را مي‌دهد زيرا اين افتخارات را به گونه ديگري مي‌بينيد.

////////////////////////////////////////

نويسنده: مهدي زعيم زاده

ديدار رفت رئال و منچستر را مي توان زيباترين بازي دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا دانست، بي دليل نيست که ميليون ها بيننده تلويزيوني چشم به ورزشگاه اولدترافورد دارند که يک فوتبال هجومي و تماشايي ببينند. اما يک دليل ديگر باعث شده که از بازي امشب انتظار يک نمايش رويايي داشت. بايد به 10 سال قبل برگشت، آخرين ملاقات منچستر و رئال در اولدترافورد. دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در فصل 2003-2002 بود.

شياطين سرخ در بازي رفت 3 بر يک برابر تيم کهکشاني رئال با ستارگانش؛ زيدان، فيگو، رائول، رونالدو و روبرتو کارلوس شکست خورده بودند. منچستر در آن زمان تيم منسجمي بود و رئال هم که فصل قبل با گل تاريخي زيدان نهمين قهرماني اش در اروپا را جشن گرفته بود، در انتظار قهرماني دهم بود. يونايتدي ها با اميد فراوان پاي به بازي رفت و ورزشگاه «سانتياگو برنابئو» گذاشتند، اما نمايش عالي زيدان و رائول خيلي زود آنها را تسليم کرد. ابتدا در دقيقه دوازدهم گل فيگو رئال را پيش انداخت، رائول در دقايق 28 و 49 دو گل ديگر وارد دروازه «فابين بارتز» نگونبخت کرد تا کار براي فرگوسن تمام شده به نظر برسد، اما گل دقيقه 52 رود فن نيستلروي اميدها را براي شياطين زنده نگه داشت. فرگوسن هم نتيجه را از دست داد و هم مغز متفکر تيمش، پل اسکولز را.

در بيست و سوم آوريل 2003 «تئاتر روياها» ميزبان بازي برگشت بود. فرگوسن و بازيکنانش اميدوار بودند با يک برد 2 بر صفر ناکامي بازي رفت را جبران کنند. «خوان ورون» آرژانتيني جانشين اسکولز محروم شده بود. در آن سو هم در ترکيب تيم «ويسنته دل بوسکه» خبري از رائول نبود. منچستري ها خيلي زود فهميدند که کسب برد 2 بر صفر يک خيال باطل بوده، گل دقيقه 12 رونالدو کار ميزبان را سخت تر کرد. آنهايي که بازي را مي ديدند متوجه گذر زمان نمي شدند. دقيقه اي نبود که موقعيت گل خلق نشود به ويژه براي منچستر. خلق اين مقدار موقعيت در ديداري در اين سطح باورنکردني به نظر مي رسيد. نمايش دو تيم فرازميني بود. نيستلروي که در آن روزها هيچ مسابقه اي را بدون گل زده ترک نمي کرد نيمه اول را يک - يک کرد تا منچستر به زدن دو گل در نيمه دوم و کشاندن بازي به وقت اضافي اميدوار شود. اما بازهم پديده بلاي جان يونايتد شد. در دقيقه 50 رونالدو يک بار ديگر بارتز را مغلوب کرد تا از اين دروازه بان فرانسوي انتقام فينال جام جهاني 1998 را بگيرد. اين بار گل تساوي خيلي سريع به ثمر رسيد. گل به خودي ايوان الگرا، مدافع رئال نتيجه را 2-2 کرد. شب، شب رونالدو بود.

آقاي گل جام جهاني 2002 در دقيقه 59 سومين گلش را در اولدترافورد به ثمر رساند. نتيجه بازي 3 بر 2 به نفع ميهمان شد. منچستر براي صعود به چهار گل ديگر نياز داشت و جالب اينکه براي رسيدن به اين کار در ظاهر محال تلاش کرد. اتفاق عجيب بازي در دقيقه 67 رقم خورد؛ زماني که رونالدو تعويض شد. تماشاگران يونايتد در شرايطي که تيمشان 3 بر 2 عقب بود و هيچ اميدي به صعود نداشتند بلند شدند و بازيکني که سه گل به تيم شان زده بود را تشويق کردند. ديويد بکام در خاطراتش نوشته در آن لحظه به منچستري بودنش افتخار کرده است. خود بکام هم سال ها بعد وقتي به اولدترافورد برگشت با استقبال باشکوهي روبه رو شد و احتمالاامشب کريستيانو رونالدو هم چنين تجربه اي خواهد داشت. با اين حال داستان رونالدوي برزيلي متفاوت بود. او تنها به دليل بازي خوبش تشويق شد دقيقا مثل روزي که رئالي ها در سانتياگو برنابئو رونالدينيو را پس از گل زدن به رئال تشويق کردند. فرگوسن نمي خواست تسليم شود، به دنبال معجزه بود و تعويض هايش را شروع کرد.

در آن مقطع رابطه بکام و فرگي چندان دوستانه نبود. مربي اسکاتلندي در آن بازي «اولگنار سولسشير» را به بکام ترجيح داده بود با اين حال او را در نيم ساعت پاياني به زمين فرستاد و جالب اينکه بکام که آتشفشان انرژي و انگيزه بود دو گل زد. او چند ماه بعد با پيراهن حريف ضربات آزادش را به گل تبديل کرد. بازي 4 بر 3 شد، منچستر براي دو گل ديگر تنها شش دقيقه وقت داشت و البته به آب و آتش هم زد. با اين حال ديگر گلي خلق نشد تا در مجموع رئال 6 بر 5 به برتري برسد. خيلي ها آن بازي را زيباترين ديدار تاريخ ليگ قهرمانان مي دانند؛ ديداري که هفت گل داشت و اگر درخشش ايکر کاسياس نبود، شايد شمار گل هايش دورقمي مي شد. آنچه آن بازي را به يک نمايش استثنايي تبديل کرد روحيه تسليم نشدني منچستر بود؛ تيمي که مي خواست شش گل به رئال بزند!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

////////////////////////////////////////

نويسنده: عادل فردوسي پور

درست است که با توجه به نتيجه بازي رفت، يک صفر-صفر مي تواند منچستر را به مرحله بعد برساند اما بازي امشب ديدار خطرناکي براي يونايتد خواهد بود. رئال با نتيجه اي که هفته گذشته در نيوکمپ گرفت و با توجه به اينکه اين تيم در خارج از خانه تيم خطرناکي است، منچستر کار راحتي در خانه نخواهد داشت. بازي رفت دو تيم ديداري تماشايي از آب درآمد، به نظرم بازي امشب هم خوب مي شود اما نه به آن کيفيت بازي رفت. منچستر تيمي نيست که براي گرفتن صفر- صفر وارد زمين شود اما ترس از حذف موجب مي شود که دو تيم نتوانند مثل بازي رفت بازي کنند. رونالدو و رابين فن پرسي مهره هاي تعيين کننده اين بازي اند. من شخصا خيلي علاقه مندم واکنش طرفداران منچستر را نسبت به رونالدو ببينم. پيش بيني ام اين است خيلي تحويلش نمي گيرند اما هويش هم نمي کنند و در مجموع برخوردي معمولي با او خواهند داشت. در سوي ديگر هم اگر فن پرسي بازي کند مي تواند مهم ترين بازيکن يونايتد باشد. در بازي رفت داويد دخئا ستاره زمين بود، اين دروازه بان نسبت به گذشته خيلي بهتر شده و ديگر پرنوسان نيست اما باز هم نمي توان او را يک دروازه بان کامل دانست و من مطمئنم فصل بعد منچستر «بگوويچ» دروازه بان «استوک» را مي خرد. با اينکه اين دو تيم تيم هاي موردعلاقه من نيستند اما منچستر را به رئال ترجيح مي دهم و بين فرگوسن و مورينيو که هيچ يک مربي محبوبم نيستند، فرگوسن را انتخاب مي کنم. خيلي ها اعتقاد دارند برنده اين بازي قهرمان اروپا مي شود، اما من چنين نظري ندارم و بايد گفت ليگ قهرمانان اين فصل مدعيان زيادي دارد.
    Last edited by M E S S I; 05-03-2013 at 10:22.

12. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

RED DEVILS! a

This is where we hold them! a
    This is where we fight! a
    THIS IS WHERE THEY DIE! a

Last edited by Yi Yi; 05-03-2013 at 14:30.

14. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

1 : يه حسي بهم ميگه گيگز تو باز با رئال يا پاس گل ميده يا گل ميزنه البته گل زدنش پر رنگ تره.....

2: به جز فرگوسن هر مربي ديگه اي بود يا به رافائل بازي نميداد يا جاشو عوض ميكرد..... و خدا ميدونه كه چه نكاتي رو فرگي به رافائل گوشزد كرده و فكر كنم امشب كولاك كنه......

3 : مهار رونالدو براي مربي مثل فرگوسن كاري نداره ولي آزادش ميذاره و بازي رو تو مادريد مساوي ميكنه پس امشب هم بايد منتظر همچين خلاقيت هايي از طرف فرگوسن باشيم......

4: سوال رئال بايد در چه ورزشگاهي در انگليس تمرين ميكرد؟؟؟؟؟
    Last edited by h-blade; 05-03-2013 at 13:12.

16. 5 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هنوز دارم افسوس گلی که فان پرسی تک به تک نزد و موقعیتی که گیگزی خراب کرد و میخورم. وای اگه 2-1 برده بودیم الان چقدر خیالمون راحت بود

18. 7 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تقریبا 1 ساعت به بازی مونده.خیلی استرس دارم اما شانس بیشتری داریم.بازی تو ورزشگاه خودمون هست تماشاگران همه به حمایت از تیم میپردازن که خیلی برامون مفیده.تیمی که گل اول رو بزنه کار براش خیلی راحت میشه چون دو تیم رو ضد حملات خیلی خوب کار میکنن.به نظرم تو این بای منچستر هجومی تر کار میکنه نسبت به بازی رفت.امیدوارم فن پرسی سنگ تموم بزاره.گیگز هم تجربش خیلی بهمون کمک میکنه مخصوصا اگه جلو بیفتیم گیگز خیلی میتونه در میانه زمین برای حفظ نتیجه کمکمون کنه.ایشالا با حذف رئال هم قدرتمون رو نشون میدیم هم به فینال میرسیم.

استرس شدید شده

20. 2 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •