تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 301 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بچه ها یه فلش بک بزنیم به 2 سال پیش بازی استقلال و سپاهان که ما 4 3 اون بازی رو بردیم .

میخوام یکی از زیباترین گل های تاریخ لیگ برتر رو براتون بذارم که واقعا محشره . زمانی که فرهاد مجیدی با زدن این گل غوغا کرد .

یه گل انفرادی تکنیکی و خارق العاده زد که دیدنش بارها و بارها لذت بخشه . مطمئنا همه یادتون هست اما اونایی که ندیدن حتما نگاه کنن . من هرروز این گل رو میبینم !

فرهاد مجیدی مثل همین حاتمی میره تو دل 5 نفر و ... دونه دونه این بازیکنا رو کنار میزنه : عقیلی . بیک زاده . بنگر . حاج سفی و در آخر رحمتی هم که اون زمان سپاهان بود مغلوب قدرت فرهاد میشه .

جالب اینه تمام بازیکنا هم فیکس تیم ملی بودن ! و تمام این دریبلها در فضایی کمتر از 2 3 متر صورت میگیره !!! یعنی 1 نفره دفاع تیم ملی ایران که یکی از بهترین های آسیاس رو میریزه پایین !!! حتما نگاه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Secret

پيش فرض

مصدوميت بازيکن استقلال جدي نيست

به نقل از سايت گل، مصدوميت عباس محمدرضايي و خروج او از ترکيب استقلال در بازي مقابل ابومسلم، يکي از مهم‌ترين نگراني‌ آبي‌پوشان در اين روزهاست. اما به نظر مي‌رسد اين مصدوميت شدت زيادي نداشته و به زودي مي‌توان شاهد بازگشت بازيکن چپ‌پاي استقلال بود.

معاينات پزشکي از پاي مصدوم محمدرضايي نشان مي‌دهد رباط صليبي و مينيسک اين بازيکن آسيب نديده و مصدوميت او شدت زيادي ندارد. تاريخ بازگشت او به ميدان هنوز دقيقا مشخص نشده اما دوري طولاني‌مدت اين بازيکن از ميادين منتفي است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برهاني:
    تلاش مي‌کنم در بازي‌هاي بعدي استقلال گل بزنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: در اين بازي تمام تلاشم را کردم اما اميدوارم در بازي‌هاي بعدي بتوانم گل بزنم.

آرش برهاني مهاجم تيم استقلال پس از پايان بازي استقلال و ابومسلم اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. تيم خيلي خوب بود و به شرايط خوبي رسيده‌ايم. استحقاق زدن 5 گل را داشتيم.

به گزارش فارس،وي در پاسخ به اين سؤال که آرش برهاني در اين بازي گل نزد،‌گفت: تمام تلاشم را کردم و اميدوارم در بازي‌هاي آينده گل بزنم.

مهاجم تيم استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا مشکلات مالي استقلال حل شد، گفت: راجع به مشکلات مالي استقلال صحبت نمي‌کنم چون فايده‌اي ندارد.

عمران‌زاده:
    نيمکت‌نشيني در استقلال برايم مهم نيست

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: نيمکت‌نشيني در استقلال حتي تا آخر فصل هم براي من اهميتي ندارد.

حنيف عمران‌زاده پس از پيروزي پرگل استقلال مقابل ابومسلم در جام حذفي فوتبال درباره نيمکت‌نشيني‌اش گفت: صلاحديد قلعه‌نويي است و اعتراضي هم ندارم،‌ خوشبختانه تيم هم نتايج خوبي مي‌گيرد.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: به هر حال نظر مربي مهم است که نيمکت‌نشين باشم و کاري به اين صحبت‌ها ندارم. خوشبختانه امسال سال بدون حاشيه‌اي را پشت سر مي‌گذارم و مي‌خواهم با همين شرايط فصل را به پايان برسانم.

عمران‌زاده در پاسخ به اين سؤال که حتي اگر تا پايان فصل هم نيمکت‌نشين باشد مهم نيست عنوان کرد: نيمکت‌نشيني در استقلال برايم مهم نيست و تنها به موفقيت تيم فکر مي‌کنم.

بازيکن استقلال درباره آزمايش دوپينگ از او در پايان اين ديدار گفت: اگر قرعه‌کشي ماشين باشد چرخش هم به من نمي‌رسد؛ اما در زمان تست دوپينگ هميشه نوبت من است.

عمران‌زاده درباره مشکلات مالي استقلال و اينکه پيش از اين ديدار بازيکنان اين تيم را به هتل راه ندادند گفت: به علت مشکلات مالي با وساطت قلعه‌نويي وارد هتل شديم. متأسفانه مشکلات مالي زياد است، 13 بازي را برده‌ايم؛ اما پاداشي نگرفته‌ايم.

3. 7 کاربر از Farzamabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جونم نکونام ...

5. 14 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بازیکنای ما از این کارا زیاد میکنن . کلا تمام بازیکنا از این کارا میکنن اما متاسفانه دوربین همه جا نیست و کسی نمیبینه . دوربین فقط پیش اشخاص معدودیه که ... بیخیال

7. 11 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ماجدي: AFC به ناظرينش خيلي اهميت مي‌دهد

سرپرست تيم استقلال در خصوص کلاس‌هاي آموزشي AFC گفت: آنها به ناظرين خود خيلي اهميت داده و آئين‌نامه‌ها را ماده به ماده به نمايندگان باشگاه‌ها توضيح مي‌دهند.

ميرشاد ماجدي که هم‌اکنون در کشور مالزي به سر مي‌برد در گفت‌وگو با فارس در خصوص حضورش به همراه نمايندگان استقلال در کلاس‌هاي آموزشي AFC اظهار داشت: اين مراسم به دو قسمت تقسيم شده است که روز پنجشنبه کلاس‌هايي در رابطه با نحوه برگزاري و گرفتن امتياز براي حاضرين انجام شد.

وي افزود: در خصوص استاديوم‌ها و اينکه ورزشگاه‌هاي ما بايد چه شرطي داشته باشند نکات لازم گوشزد شد و قرار است امروز در خصوص بازيکنان و رجيستر‌ کردن آنها نيز صحبت شود البته در مورد آئين‌نامه‌ها ماده به ماده صحبت شده و نکات لازم را براي تيم‌هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا آموزش مي‌دهند.

سرپرست تيم استقلال در خصوص اينکه آيا ورزشگاه‌هاي ما شرايط برگزاري مسابقات را دارند يا خير گفت: آنها به ناظرين خود خيلي اهميت مي دهند و به طور مثال حتي روي ورزشگاه قم هم نظر دارند. سال گذشته نيز روي البسه بازيکنان شعار بازي جوانمردانه حک شده بود اما امسال قرار است شعار ديگري روي لباس‌ها به چاپ برسد.

ماجدي در پايان تاکيد کرد: قوانين AFC آنقدر سخت است که آنها معتقدند حداقل نفرات روي نيمکت بنشينند اما 3 نفر حتما بايد روي نيمکت حضور داشته باشند. سرمربي، سرپرست و مدير رسانه‌اي حتما بايد روي نيمکت بنشينند و اين يکي از قوانين مهم براي برگزاري ليگ قهرمانان آسيا است.

منبع : ورزش 3

9. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

براي استقلال نام حريفان نبايد مهم باشد

هافبک تيم استقلال گفت: براي تيمي مثل استقلال که مي‌خواهد قهرمان شود نام حريفان نبايد مهم باشد.

عباس محمد‌رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص آسيب‌ديدگي‌اي که در ديدار مقابل ابومسلم با آن مواجه شد گفت: در جريان بازي ضربه‌اي به زانويم اصابت کرد و دو روز است که فيزيوتراپي مي‌کنم و عکس هم گرفته‌ام.

وي افزود: خوشبختانه رباط صليبي و مينيسک پايم آسيب نديده فقط از ناحيه بيروني زانويم کمي احساس درد کردم البته قرار است دکتر نوروزي در خصوص تستي که از من گرفته نظر نهايي خود را اعلام کند.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا به ديدار روز دوشنبه مقابل مس مي‌رسد يا خير گفت: تمام تلاش کادر پزشکي همين موضوع است اما اين به نظر کادر فني و پزشکي بستگي دارد.

محمد‌رضايي در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال و پيروزي پرگل مقابل ابومسلم گفت: خوشبختانه تمامي بازيکنان و کادر فني خوب کار مي‌کنند و نقاط ضعف و قوت تيم شناسايي شده و اميدوار هستيم که در آينده نتايج بهتري هم بگيريم.

وي در خصوص حريف آينده استقلال در جام حذفي که سپاهان است گفت: درست است که حريف ما يکي از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است اما براي تيمي که مي‌خواهد قهرمان شود نام حريفان نبايد مهم باشد و ما بايد به اهداف خود دست پيدا کنيم.

عمران‌زاده:نيمکت‌نشيني براي من هم سوال است

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: براي من هم سوال است که چرا نيمکت نشين شدم و چرا اين اتفاقات مي افتد اما عروسي به کوچه ما هم مي‌آيد.

حنيف عمران زاده در خصوص عکسي که از وي در حال نشستن روي تابلوهاي تبليغاتي منتشر شده است اظهار داشت: فقط يک دقيقه روي تابلوها نشسته بودم و بلافاصله پايين آمدم و به گرم کردن ادامه دادم.

به گزارش فارس،وي افزود: حواسم کاملا به جريان بازي بود و هيچ عمدي و لجبازي در اين کار وجود نداشت.

مدافع تيم استقلال در خصوص دلايل نيمکت نشيني خود گفت: براي خود من هم اين موضوع سوال است که چرا نيمکت نشين شدم و چنين اتفاقاتي مي افتد اما به اين موضوع رسيده ام که عده اي مي خواستند من را مقابل کادر فني قرار بدهند و ظاهرا به هدفشان رسيدند.

عمران زاده با انتقاد از مطلب يکي از روزنامه ها تاکيد کرد: آقايان با اهداف خود نقشه کشيدند که من مقابل قلعه نويي باشم اما به خوبي اين افراد را مي شناسم و به زودي آنها را معرفي مي کنم تا مردم هم آنها را بشناسند.

وي در ادامه صحبت هايش گفت: ايرادي ندارد، برخي با اهدافشان من را را به حاشيه بردند در حالي که امسال يکي از بي حاشيه ترين دوران فوتبالي ام را پشت سر گذاشتم اما مطمئن باشيد عروسي به کوچه ما هم مي‌آيد.

مدافع تيم استقلال تاکيد کرد: امير قلعه نويي نه از کسي مي ترسد و نه با اين صحبت ها به بازيکني بازي مي دهد. نظر مربي اين است که يک بازيکن ديگر بازي کند و من هم اين موضوع را پذيرفته ام و مي بينيد که کوچکترين اعتراضي هم در اين مدت نداشتم. مربي يک بازيکن را بيشتر از ديگري قبول دارد و بايد به نظر او احترام گذاشت.

وي در خصوص ديدار مقابل مس کرمان گفت: متاسفانه در اين ديدار سه اخطاره هستم و نمي توانم در فهرست باشم اما مطمئن هستم بازيکنان استقلال در اين ديدار فقط به برد فکر مي کنند.

اطلاعيه باشگاه ذوب‌آهن درموردبازي بااستقلال

باشگاه ذوب‌آهن در خصوص حواشي بازي با استقلال اطلاعيه‌اي صادر کرده است.

به نقل از سايت باشگاه ذوب آهن، اين باشگاه اطلاعيه اي را در مورد حواشي بازي مقابل استقلال که با نتيجه صفر بر صفر به پايان رسيد، به شرح زير صادر کرده است:

« رقابت در ميادين ورزشي هميشه و در همه جاي جهان با حواشي ريز و درشتي درگير بوده و هست و به اذعان طرفداران اين رشته، حاشيه هاي خارج از مستطيل سبز بر جذابيت هاي فوتبال بيش از پيش افزوده است. آنچه مشخص است، در خارج از فضاي رقابتي، به ويژه در فرهنگ اصيل ايراني-اسلامي؛ دوستي ها و منش هاي اخلاقي حرف نخست را در تمامي جنبه هاي زندگي ما مي زند و از اين رو بر همه ما واجب است تا تکريم مقام انساني را سر لوحه تمامي برخوردها و کارهاي خود قرار دهيم.

از اين رهگذر آنچه در روي سکوهاي ورزشگاه اختصاصي ذوب آهن در فولاد شهر در جريان ديدار تيم هاي استقلال و ذوب آهن رخ داد و تعدادي از تماشاگران تيم استقلال که همگي جزء خانواده بزرگ ورزش محسوب مي شوند بازي را از روي چمن هاي ورزشگاه مشاهده کردند، که اين امر به دور از خواسته هيئت مديره، مديرعامل و مجموعه بزرگ ذوب آهن بوده و اميد آن مي رود که دلخوري هاي کوچک اين چنيني به محلي براي حاشيه سازي هايي که برخي با تمسک به آن، به دنبال جو سازي براي باشگاه هميشه بي حاشيه ذوب آهن هستند، تبديل نشود.

واقعيت امر آن است که باشگاه ذوب آهن با حسن نيت خود و علي رغم آنکه نيمي از قسمت جايگاه VIP خود را در اختيار هواداران استقلال گذاشته بود، تعداد تماشاگران اين تيم بيش از 10 درصد مورد اعلام قانون بود که در اين ارتباط، مجموعه باشگاه ذوب آهن به دليل احترام به اين هواداران اجازه ورود به ورزشگاه را براي ايشان صادر کرد و از سوي ديگر همانگونه که در گزارش برنامه تلويزيوني 90 ديده شد، هواداران استقلال با بليت هاي ذوب آهن وارد ورزشگاه شدند و با توجه به مسائل امنيتي که امکان نشستن اين عزيزان در کنار تماشاگران تيم ذوب آهن وجود نداشت، خود ترجيح دادند چمن هاي ورزشگاه را براي استقرار انتخاب نمايند.به هر حال مجموعه باشگاه فرهنگي ورزشي ذوب آهن در طول نزديک به نيم قرن سابقه خود، هميشه اخلاق مداري را در دستور کار خود قرار داده و در سايه الطاف الهي هميشه بر اين اصل استوار باقي خواهد ماند.

و هو القاهر فوق عباده

رئيس هيات مديره، اعضاء هيئت مديره

مدير عامل و مجموعه بزرگ ورزش ذوب آهن»
    منبع : ورزش3

11. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بچه ها توی محبوب ترین بازیکن جهان سید سوم شد !مهدویکیا هم دوم شد ... و باید بگیم فرهاد جان کجایی؟

اینجاست که جای خالی فرهاد حس میشه . بازیکنی که کلا توی نظر سنجیا مکان دوم براش معنا نداره !

همین سال 2010 رو کسی یادش نمیره که فرهاد هم محبوبترین آسیا شد هم تو این نظر سنجی محبوب ترین جهان . و فعلا به عنوان تنها نماینده ی ایران در این نظر سنجی مقام اول رو کسب کرده :

امیدوارم توی سال 2013 توی این نظر سنجیا شرکت داشته باشه تا باز هم مقام اول رو نزد یک ایرانی ببینیمالبته نظر سنجی زیاد مهمی نیست شما فکرشو بکنید مسی و رونالدو که مقام نیارن دیگه ... اما به هر حال یه چیزیه که رسانه ای میشه و ما ایرانیا توی اینترنت همیشه شرکت کردیم توی این نظر سنجیا و برای تیممون هم که شده مهمه بازیکنمون بیشترین رای رو بیاره

13. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

می گن دو شنبه بازی می کنه ؟

محمدرضایی هم که مصدومه و به بازی مس نمی رسه و فرصت خوبیه برا آرزه .

نرم افزار جامع استقلال ( آبیته ) برای اندروید

سایت آبیته دات کام از جدید ترین سرویس خود رو نمایی میکند.

تیم قدرتمند آبیته دات کام پس از کتاب جاوای آبیته یک سورپرایز جدید برای هواداران تیم استقلال دارد.

نرم افزار جامع استقلال ( آبیته ) مخصوص گوشی ها و تبلت های اندرویدی از امروز قابل دسترس است.

این نرم افزار بر روی تمامی گوشی ها و تبلت هایی که از سیستم عامل اندروید استفاده میکنند قابل اجرا و استفاده است.

این نرم افزار شامل:
    خبر خوان استقلال
    مقالات اختصاصی آبیته دات کام
    روزنامه امروز استقلال (کیوسک)
    گالری عکس بازیکنان استقلال
    پیامک های استقلالی
    نود درصد استقلالی

و … می باشد.

از ویژگی های این نرم افزار حجم بسیار پایین (حدود ۱ مگ) و استفاده ی بسیار کم حجمی از اینترنت می باشد.

لازم به ذکر است که این اولین نرم افزار اختصاصی استقلال برای سیستم عامل اندروید می باشد.

شما میتونید علاوه بر لینک زیر این نرم افزار رو از طریق مارکت ایرانی بازار مستقیما روی دستگاه خودتون دانلود و نصب کنید.

انتقادات یا پیشنهادات خود رو به ۳۰۰۰۹۹۰۰۰۰۰۴۴۴ پیامک کنید.

دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    a b i e t e h.com
    Last edited by king of the kings; 12-01-2013 at 15:14.

15. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلعه‌نویی: نام مجیدی برای بازی با مس در لیست ۱۸ نفره قرار می‌گیرد

17. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

به بههههه اسم داش فرهاد توی لیست 18 نفره هستتتتتتتتتت

هوراااااااااااااااا

بلاخره فرهاد رو توی آزادی میبینیم دوربین اون رو نشون میدههرچند کنار زمین اما حضور داره

حاتمي:مي‌خواهم به تيم ملي برسم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اگر 20 درصد از موفقيت‌هاي دايي را کسب کنم نيز، به آن افتخار مي‌کنم.

به گزارش فارس، فرزاد حاتمي در پايان تمرين امروز استقلال در مورد شرايط اين تيم، گفت: شرايط کلي تيم بسيار خوب و مناسب است، از هر لحاظ آماده هستيم تا به ديدار مقابل مس کرمان برويم، مي‌خواهيم در اين ديدار حريف‌مان را شکست دهيم و 3 امتياز بازي را بدست بياوريم.

وي در مورد اينکه گفته مي‌شود، سبک بازي او شبيه به علي دايي است، عنوان کرد: من اگر بتوانم 20 درصد موفقيت‌هاي علي دايي را بدست بياورم اتفاق بسيار خوبي است و به آن افتخار مي‌کنم. تلاش مي‌کنم تا به تيم ملي هم دعوت شوم و براي مردم ايران به ميدان بروم.

حاتمي در مورد بازي کردن کنار فرهاد مجيدي، خاطرنشان کرد: باعث افتخار است کنار فرهاد مجيدي بازي کنم. تمرين کردن کنار مجيدي نيز باعث افتخار است. نوع بازي‌اش به گونه‌اي است که براي بازيکنان کناري موقعيت‌سازي مي‌کند. اين مسئله براي کل تيم بسيار مفيد است. در کل موفقيت تيم اهميت زيادي دارد و شخص مهم نيست.

واکنش استقلال به شعارها عليه رويانيان

باشگاه استقلال از هواداران خود خواست همانند هميشه با حفظ حرمت‌ها ياور تيم خود باشند و احترام به حريفان را در دستور کار خود قرار دهند.

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال مديران باشگاهي و بزرگان فوتبال را "خط قرمز" شعارها و کري‌خواني‌ها در ورزشگاه‌ها خواند و بر حفظ حرمت و جايگاه آنها تاکيد کرد.

محمد سررشته‌داري با اشاره به شعارهاي اخير برخي از هواداران استقلال و پرسپوليس عليه مديرعامل باشگاه رقيب گفت: "چنانچه از روز نخست جلوي برخي شيطنت‌ها گرفته مي‌شد، کار به اينجا نمي‌کشيد که مديران دو باشگاه با چنين رفتار و شعارهايي روبه‌رو شوند؛ مديراني که در طول تاريخ همواره خط قرمز شعارها بوده و حرمت‌شان همواره حفظ مي‌شد. اين دست رخدادها براي همه ما تجربه‌اي است تا مراقب اعمال و رفتارمان باشيم."

او رفتار هواداران استقلال را "واکنش" دانست و افزود: "علي فتح‌الله‌زاده و محمد رويانيان و همه مديران باشگاه‌ها با توجه به شرايط موجود روزهاي سختي را سپري مي‌کنند و از همين رو شايسته شنيدن شعارهاي منفي نيستند بلکه بايد از آنها تقدير کرد. همانند همکاران‌مان در باشگاه پرسپوليس از هواداران‌ فهيم باشگاه استقلال با قدمت 65 ساله‌اش مي‌خواهيم، مانند هميشه ياور تيم خود بوده، به حريفان احترام گذاشته و کري‌خواني‌هاي خود را از جوانمردي جدا نکنند."

سررشته‌داري ذات ورزش و فوتبال را "پاک" خواند و عنوان کرد، بايد ورزش و فوتبال را همچنان پاک نگه داشت.

او در پايان با تاکيد بر رعايت جايگاه و حرمت‌ها يادآور شد: "نگه داشتن حرمت بزرگان ورزش و فوتبال به معناي نگه داشتن حرمت همه اعضاي خانواده ورزش و فوتبال از جمله هواداران خواهد بود."

منبع : ورزش3
    Last edited by MohammadT15; 12-01-2013 at 21:44.

19. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •