من یه سوال داشتم که این لقب بلوگرانایعنی چی و چرا به بارسا همچین لقبی دادن کهبه نظر برای دوست قبلی و ناظر(مدیر) مربوطه سوءتفاهم شد و پستم پاک شد
حالا یکی از دوستان بارسایی توضیح بده ممنون میشم
رنگ پیراهن که به زبان کاتالان هست
Blaugrana
Blau = Blue
Grana = Deep Red
آبی و قرمز تیره
چه جوون پر افتخاری!
این هم از صحنه های جالب مراسم دیشب بود.
کاسیاس در جمع بارسایی ها و در حال شوخی با پیکه.
![]()
تبریک به تمام هوادارن بارسلونا
مسی با شایستگی تمام توپ طلا را گرفت وامیدوارم بازم بتونه توپ طلا بگیره![]()
مسی پیراهن امضا شدش رو به گرد مولر فرستاد
تقدیم به گرد مولر ، همراه با احترام و آغوشی گرم
![]()
نیمار به گواردیولا: آقا، حالتان چطور است؟ نیمار: مسی الگوی من است
نیمار، ستاره برزیلی دنیای فوتبال که احتمالا تا چندی دیگر و در تابستان سال آینده پیراهن بارسلونا را بر تن خواهد کرد. او یکی از سه نامزد دریافت جایزه بهترین گل سال 2012 بود؛
سایت گل- در جریان مراسم روز دوشنبه در سالن فیفا در شهر زوریخ، اکثر تمرکز ها روی مسی متمرکز بود و سوژه های بعدی هم اینیستا، رونالدو و گواردیولا بودند ولی افراد دیگری هم در این سالن حضور داشتند که طبق گمانه زنی ها در سالهای آتی، اوست که توپ های طلا را یکی پس از دیگری درو می کند.
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2013/1/9
ساندرو راسل: «افتخار می کنم که در بارسلونا هستم»
رئیس باشگاه بارسلونا اظهار داشت که من به علت داشتن چنین تیم و چنین بازیکنانی به خود میبالم، و در ادامه عنوان کرد که مسی به علاوه فوتبال منحصر به فرد شخصیت بسیار جذابی نیز دارد.
ساندرو راسل و آندونی زوبی زارتا در محل برگزاری اجلاس دیروز فیفا در مصاحبه خبری اظهار خوشحالی نسبت به تمام بازیکنان حال حاضر بارسلونا داشتند او گفت: «ما محصولی که کاشته بودیم را امروز برداشت کردیم، و من خسته نباشید به تمام کسانی میگویم که در این مدت به سختی در آنجا زحمت کشیدند».
او همچنين افزود: «در اوج ماندن در فوتبال در دنیای امروز کار آسانی نیست، اما ما با تلاشِ زیاد این مطلب را به اذهان عمومی اثبات کردیم، ما یک تیم کامل هستیم این افتخار تنها برای مسی نیست بلکه برای تک تک کسانی است که در باشگاه زحمت می کشند».
مسی شماره ۱
زمانی که در مورد مسی از راسل سوال شد او با صراحت تمام گفت: «او حیرت انگیز بازی می کند و چهارمین توپ طلای مسی عیار او را به همه دوباره اثبات کرد». او افزود: «علاوه بر بازی فوق العاده او شخصیت جذابی نیز دارد، و واقعیت اینکه ما بسیار خوش شانسیم که مسی را در کنار خودمان داریم و به نظر من مسی برندهٔ توپ طلای سال بعد نیز خواهد شد». آندونی زوبیزرتا در مورد مسی گفت: «بزرگترین افتخار مسی بهترین بودن و بهترین ماندن، و شاد کردن مردم است».
تشکر از حضور پپ گواردیولا
در آخر روسل از حضور گواردیولا در مراسم توپ طلای ۲۰۱۲ تشکر کرد و گفت: «او عظمت و شجاعت خودش را بار دیگر نشان داد در حالی که شایعات حاکی بر این بود که دلبوسکه برندهٔ بهترین مربیگری سال ۲۰۱۲ خواهد شد. می خواهم از پپ تشکر کنم و به دلبوسکه تبریک بگویم».
منبع: سایت رسمي باشگاه
مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir
بارسلونا، باشگاهی با 10 توپ طلا.
بعد از چهارمین توپ طلای مسی، در حال حاضر بازیکنان بارسا موفق شدهاند 10 بار این جایزه را کسب کنند. میلان و یوونتوس با 8 بار در رده دوم قرار دارند.
مسی موفق شد چهارمین توپ طلای خودش را بدست بياورد. چیزی که تا حالا هیچ کس موفق به انجامش نشده بود. هنگامی که او به اين عنوان رسيد، انگار که بارسا به موفقيتی رسيده است. از این پس باشگاه بارسلونا میتواند افتخار کند که بازیکنان این تیم توانسته اند 10 بار این جایزه را از آن خود کنند. در حالی که میلان و یوونتوس هشت بار موفق به دریافت این جایزه شده اند . در حال حاضر پادشاهی مسی و بارسا بر فوتبال جهان هنوز ادامه دارد.
سوارز، اولین نفر
لوئیس سوارز اولین نفری بود که از باشگاه بارسا توانست در سال 1960موفق به کسب این جایزه شود. بعد از سوارز، یوهان کرایوف دو بار در سالهای 1973 و 1974، و در سال 1994 نيز هریستو ستویچکف موفق به دریافت این جایزه شدند. پنج سال بعد یعنی درسال 1999 ریوالدو ستاره برزیلی بارسا موفق شد که پنجمین توپ طلا را برای بارسا به ارمغان بیاورد و بعد از آن در سال 2005 یک برزیلی دیگر به نام رونالدینیهو توانست این افتخار را کسب کند .
رکورد مسی
مسی که اولین گل خودش را برای بارسا در سال 2004 برابر الباسته به ثمر رساند، توانست روز به روز بهتر و بهتر بشود. اول زیر نظر فرانک رایکارد و بعد پپ گواردیولا لئو مسی توانست به یکی از بهترین بازیکنانی که جهان به خودش دیده تبدیل شود. او اولین توپ طلای خود را در سال 2009 کسب کرد موفق شد که سه بار دیگر نیز به طور متوالی به این عنوان دست پیدا کند طوری که تا قبل از این هیچکس موفق به این کار نشده بود.
منبع: سایت رسمی باشگاه
تمرین کوئنکا به همراه تیم
روز سه شنبه، تیتو ویلانوا در دومین جلسه تمرینی هفته تمام بازیکنان تیم اصلی خود به اضافه سرجی روبرتو از تیم ب را در اختیار داشت . آیزاک کوئنکا هم نیز به زمین برگشت و به همراه گروه تمرین کرد در حالی که آدریانو جدا از گروه در زمین به تمرین پرداخت .
پس از یک دوشنبه عاطفی، لئو مسی برای تمرین سه شنبه به هم تیمی های خود پیوست. برنده توپ طلای 2012 از تمام اعضای تیم و کادر فنی به خاطر این جایزه تبریکات را دریافت کرد. همه اعضای تیم قبل از شروع جلسه به خاطر این افتخار او را تشویق کردند.
در تمرین روز سه شنبه مربی دروازه بان های تیم اصلی، خوزه رامون دلا فونته، به دلیل مشکلات عضلانی غایب بود و به جای وی کارلس بوسکتس مربی دروازه بان های تیم ب در تمرین حضور داشت.
منبع: سایت توتال بارسا
پدرو: «گلزنی دوباره برای اعتماد به نفسم بسیار مهم بود».
مهاجم اهل جزایر قناری در کنفرانس خبری خود گفت: «تیتو اعتماد فراوانی به من دارد اما من برای خودم جایگاه ثابتی در یازده نفر اول نمی بینم». همچینین او در مورد لئو مسی گفت: «او بهترین بازیکن تاریخ است و از اینکه با او تمرین می کند بسیار خوشحال است».
پدرو که چهارماه برای بارسا گلزنی نکرده بود در بازی با اسپانیول موفق شد 2 بار دروازه حریف خود رو باز کند . پدرو در کنفرانس خبری خود گفت که «من سعی می کردم که با بازی خوب به تیمم کمک کنم اما موفق به گلزنی نمی شدم و قطعا این یک نکته منفی برای من بود و گلزنی دوباره برای اینکه من اعتماد به نفسم را دوباره به دست بیاورم بسیار مهم بود. در حال حاضر احساس آرامش دارم و امیدوارم که همه چیز همین طور پیش برود».
او همچنین از اعتمادی که تیتو ویلانووا به او داشته بسیار سپاسگزار است و می گوید: «هیچ وقت برای خود جایگاهی تضمین شده در خط حمله تصور نمی کردم. در اینجا بازیکنهایی زیادی وجود دارند که می توانند در خط حمله بازی کنند و حالا من بسیار خوش شانس هستم که توانسته ام یکی از این بازیکنان باشم، اما همیشه باید بدانیم که این مربی است که تصمیم آخر را می گیرد. ما این فصل را به خوبی شروع کرده ایم؛ بازی خوب به همراه ایجاد موقعیت های زیاد گلزنی باعث شده که ما بتوانیم گل های زیادی به ثمر برسانیم».
بهترین در تاریخ
لئو مسی چهارمین توپ طلای خود را در روز دوشنبه به دست آورد و پدرو رودریگز درباره حس بازی کنار ستاره آرژانتینی می گوید: «او احتمالا بهترین بازیکن تاریخ خواهد بود. موقعی که تحت فشار قرار می گیرید، می توانید روی او حساب کنید. همچینین همراهی با او یعنی فینال های بیشتر و جام های بیشتر». علاوه بر این پدرو گفت: «او عنوان بسیار بزرگی را بدست آورده و من به خاطر این جایزه که او بدست آورده خیلی خوشحال هستم».
همچنین پدرو درباره اینکه دوست دارد روزی خودش این عنوان را به دست آورد افزود: «هر کسی دوست دارد توپ طلا را بدست آورد، ولی انجام این کار بسیار مشکل است». او درباره انتخاب مربی سال هم گفت: «دل بوسکه یک شخص بسیار محترم است. او ارزش های خودش را نشان داده است. او لیاقت دریافت چنین جایزه ای را داشت».
منبع: سایت رسمی باشگاه
تبريك ميگم به دوستان گل بارسائي موفقيت بزرگ ديگه براي خانواده fcb
اميدوارم امسال هم سالي سرشار از جام باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)