صحنه را دیدم ،کلی خندیدم
کسی اون صحنه رو روی تورس دیده؟![]()
صحنه را دیدم ،کلی خندیدم
کسی اون صحنه رو روی تورس دیده؟![]()
سلام
فقط با تفکر پیروزی در بازی امروز عصر
هم تماشاگران . هواداران و بازیکنان باید تفکرشون پیروزی باشه تا پیروز بشیم
ترکیب اومد اما هازارد کلا نیستش حتی رو نیمکت![]()
خوب همین الان ماتا گل اول چلسی رو در دقیقه ی ۸۶ زد. واقعاً چه لذتی داره گل زدن به منچستر!![]()
خیلی حال کردم با گل تبریک به همه
هازارد چرا نبود؟
این شبکه ورزشم عجب سانسوری میکنه کمک داورو
تغریبا CL هم راهش باز شد واسمون![]()
تبریک بابت برد چلسی
قهرمان جزیره رو بردیم که با تمام قوا اومده بود فقط دروازه بانش دومیشون بود
به چیزی که حقمون بود در این بازی رسیدیم
کمک داور زن هم بسیار خوب و دقیق بود
تیم این 1 ماهه اخیر جون گرفته ماشالا
کلن به قول آقای احمدی امروز قرمزا نبود .
خب تو روزی که پرسپولیس گند زد به حالم , برد چلسی حالمو بهتر کرد
بازی رو ندیدم پس هیچ نظری هم درباره بازی نمیتونم بدم .. هنوز گل ماتا رو هم ندیدم
عالی بود نتیجه امروز ... چهارشنبه تاتنهامو ببریم دیگه جزو 4 تای اول حتمآ خواهیم بود
خب، بازی رو تو الترافورد با گلی که به نام جونز ثبت شد بردیم، تبریک میگم
خوب منم این برد رو تبریک میگم. در یک بازی حساس منچستر رو بردیم اونم تو اولدترافورد!
کم کم بنیتس داره قلق چلسی دستش میاد، ولی چقدر دیر! اگه بتونه تو لیگ اروپا چلسی رو قهرمان کنه، این فصل بد رو با یک خاطره خوب تموم میکنیم.
امیدوارم چلسی فصل بعد با مورینیو حداقل یکی دوتا جام بگیره!![]()
خوب تو روز قهرمانی استقلال ، چلسی هم برد و کلا یکی از روزهای فوتبالی خوب من بود
من نیمه دوم را دیدم چلسی عالی بود و معلوم بود برای پیروزی به میدان اومده بنیتز هم نشون داد که انصافا مربی خوبیه و تیم را برده تو اوج خودش
موقعیت گلزنی های زیادی را ازدست دادیم اما گل ماتا یک گل بسیار زیبا از نظر کار تیمی بود و پاسهای بسیار زیبا بین لمپارد و رامیرز و اسکار و در نهایت شون زیبای ماتا تبدیل به گل شد و دفاع کند یونایتد کلا از بازی محو شد
کلا امسال تنها تیمی که یونایتد را خیلی اذیت کرده چلسی بوده و بعد از 2 جامی که ازشون گرفتیم این بازی هم راحت بردیم و بازی رفت هم اگه فاجعه داوری نبود اونم می بردیم
داوری وب هم امروز بیشتر به نفع یونایتد بود دقایق آخر یک توپ به پای فن پرسی خورد رفت تو اوت و به نفع یونایتد گرفت که لوییز خیلی اعتراض کرد و کارت زرد گرفت
اما بعدش لوییز با حرفه ای گری تو یک صحنه باعث اخراج رافائل شد
خیلی جالیه دوربین رفت رو صورت لوییز داشت از اخراج رافائل میخندید و فکر نمیکرد که تصویرش گرفته بشه واقعا صحنه جالبی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)