تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 95 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا پراندلی مناسب نباشه؟.تیم ملی نابود شده ایتالیا رو تحویل گرفت و اونو با شکست المان و انگلیس فینالیست کرد.همه الان دارن روی سرش قسم میخورن درضمن بازیهای تیماش هم با طراوته
    هم ایطالی و هم ویولا
    توی ایتالیا درسته خوب بوده . یکی از دلایلش اینه که بهترین های ایتالیا زیر دستش هستن .
    ولی توی فیورنتینا همچین کار شاقی نکرد و چیز بخصوص و ممتازی من از اون ندیدم . به هر حال من فکر نمیکنم پراندلی مربی میلان بشه .

نه که الان وضعیتمون در حد لامبورگینیه و بلیط اروپامون اوکی شده
    توی لیگ مضمحل شده ایتالیا یه مربی متوسط اگر حواسش جمع باشه راحت میتونه سهمیه ل.ق رو بگیره.از این نظر خیالت راحت
    خوب یکی از دلایلش تغییر نسل میلان بود که اوایل فصل باعث شد بازیکنان سر در گم باشن و همین روی نتایج میلان تاثیر مستقیم داشت ولی فصل بعد فرق میکنه.
    در ضمن خیلی هامون اون زمانی که میلان بد بود حتی فکر سهمیه لیگ اروپا رو هم از سرمون بیرون کرده بودیم ولی الان داریم سهمیه سوم رو میگیرم .

باختهای نیم فصل اول به نظرم بیشتر به خاطر روحیه خراب بازیکنها به خاطر رفتن ستاره ها بود.یادمه توی اون مقطع آلگری مرتب سیستم عوض میکرد در حالی که مشکل جایی دیگه بود...تا اینکه فرشته نجات بالوتلی اومد و ورق برگشت
    اما حرفم سر بدی یا خوبی آلگری نیست.بحث اینه که دیگه ماموریت آلگری توی میلان تموم شده.میلان به یه ثبات به نسبت خوب رسیده.حالا یه مربی سرپنجه و چالاک میخواد تا رتبه میلان رو ارتقا بده.کاری که آلگری با توجه به نداشتن بعضی فاکتورهای لازم قادر به انجامش نیست.حتی اگر بهترین ابزار رو هم داشته باشه
    پروژه جوون گرایی میلان با آلگری هم همچین سرانجام خوشی پیدا نکرد
    بواتنگ و الشهراوی توی سیستم 433 آلگری رسما ترکیدن
    وضعیت نیانگ که اصلا چنگی به دل نمی زنه
    سالامون و گابریل هم خبری ازشون نیست
    این وسط فقط بازی دی شیلیو خوب تداوم داشته که اونم سهم بیشترش به خاطر بی حاشیه بودنشه
    خوب باید سیتم عوض کنه و یک چیز مشخصه . یک نسل فوتبالی از میلان رفتن و نمیشه انتظار داشت با همون سبک و سیاق قبلی بازی کرد .
    2-1-3-4 که دیگه جواب نمیداد . مخصوصا اگه میخواست از الشاراوی استفاده کنه . نوع بازی الشاراوی متمایل به کناره هاست و توی پادوا هم که بود وینگ بازی میکرد .
    الگری هم به غیر از سیستم قبلی از 3-4-3 و 2-5-3 استفاده کرد و سرانجام 3-3-4 بود که با ریتم بازی میلان هماهنگ بود و الشاراوی قدرت مانور خوبی داشت .
    تا قبل از اومدن بالوتلی هم اواخر نیم فصل اول میلان عملکرد خوبی داشت و روی دور افتاده بود ولی قبول دارم بالوتلی هم تاثیرگذار بود و دلیل استفاده از ستاره همینه .

الان هم باید بگیم رئال بدون رونالدو افت میکنه و یا بارسا بدون مسی زمین تا آسمون تغییر میکنه .

نیانگ هم قبلا گفتم که در اصل مهاجم نوک به حساب میاد ولی بخاطر سرعت و قدرت کنترل توپش در کناره ها به بازی گرفته میشه .
    اون وسط که بالوتلی و پاتزو هستن و سمت چپ هم الشا ... پس فقط میمونه سمت راست که نیانگ بازی کنه.

گابریل هنوز آماده نیست و باید کم کم به بازی گرفته بشه . این وضعیت فعلی میلان در این فصل اجازه نمیداد که گابریل برای تست در ترکیب قرار بگیره .
    چون میلان همینطوریش کلی امتیاز از دست داده بود.

به هر حال به نظر من الگری با این تیم خوب کار کرده و مطمئنم مربی های دیگه هم نمیتونستن کار دیگه ای با این تیم بکنن .
    هنوز یادمه مربی ها قبلی با کلی ستاره به گرفتن سهمیه اکتفا میکردن یا اصلا سهمیه رو نمیگرفتن .
    Last edited by B3HZ@D; 17-05-2013 at 17:47.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بنظر من به احتمال 95 پرسنت اگر اتفاق خاصی نیوفته, نه تنها فصل بعد بلکه چند سالی رو با آلگری خواهیم بود.
    اگر بخوام در مورد اون 5 درصد حرف بزنم تنها کسی که میتونه راضیم کنه یوب هاینکسِ که بعیده بشه راضیش کرد!
    کودک تازه متولد شده میلان ک اول فصل چهار دست و پا خودش و به اینور و اونور می رسوند الان راه رفتن یاد گرفته.
    بنظر من باید بهش اجازه بدیم تا کم کم دویدن هم یاد بگیره
    فکر میکنم که آلگری این فصل کاره بزرگی رو انجام داده, نباید فراموش کنیم علاوه بر نا بسامانی های تیم در ابتدای فصل
    آلگری با چه رقیب هایی دست و پنجه نرم کرده که الان به رتبه سوم رسیده! ناپولی, فیورنتینا و لاتزیو و یا حتی رم امسال
    واقعا خیلی خوب کار کردن و به جز یوه از رده دوم تا پنجم تو کل فصل یک جنگ تمام عیار بود.
    درسته اشتباهات و تصمیمات عجیب و اشتباه هم داشته اما کارهای بزرگی هم انجام داده.
    من برای آلگری اعتبار زیادی قائلم و دوست دارم فصل بعد هم در میلان بمونه

4. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ولی توی فیورنتینا همچین کار شاقی نکرد و چیز بخصوص و ممتازی من از اون ندیدم . به هر حال من فکر نمیکنم پراندلی مربی میلان بشه .
    اون سالی که اینتر قهرمان اروپا شد همین عمو چزاره با فیو بدجوری گلوی بایرن مونیخ فینالیست رو فشار دادن.اگر داور به داد بایرن نمی رسید نسخه دار و دسته فان خال به دست پیرمرد پیچیده میشد

خوب باید سیتم عوض کنه و یک چیز مشخصه . یک نسل فوتبالی از میلان رفتن و نمیشه انتظار داشت با همون سبک و سیاق قبلی بازی کرد .
    2-1-3-4 که دیگه جواب نمیداد . مخصوصا اگه میخواست از الشاراوی استفاده کنه . نوع بازی الشاراوی متمایل به کناره هاست و توی پادوا هم که بود وینگ بازی میکرد .
    الگری هم به غیر از سیستم قبلی از 3-4-3 و 2-5-3 استفاده کرد و سرانجام 3-3-4 بود که با ریتم بازی میلان هماهنگ بود و الشاراوی قدرت مانور خوبی داشت .
    تا قبل از اومدن بالوتلی هم اواخر نیم فصل اول میلان عملکرد خوبی داشت و روی دور افتاده بود ولی قبول دارم بالوتلی هم تاثیرگذار بود و دلیل استفاده از ستاره همینه .

الان هم باید بگیم رئال بدون رونالدو افت میکنه و یا بارسا بدون مسی زمین تا آسمون تغییر میکنه .

نیانگ هم قبلا گفتم که در اصل مهاجم نوک به حساب میاد ولی بخاطر سرعت و قدرت کنترل توپش در کناره ها به بازی گرفته میشه .
    اون وسط که بالوتلی و پاتزو هستن و سمت چپ هم الشا ... پس فقط میمونه سمت راست که نیانگ بازی کنه.

گابریل هنوز آماده نیست و باید کم کم به بازی گرفته بشه . این وضعیت فعلی میلان در این فصل اجازه نمیداد که گابریل برای تست در ترکیب قرار بگیره
    چون میلان همینطوریش کلی امتیاز از دست داده بود.
    البته من همون طور که گفتم نداشتن یه پلن و فرمیشن ثابت در اون موقع رو ناشی از استصیال آلگری میدونم نه تغییر راهبردی در سبک میلان.امانوئلسون هم اون موقع همین مسئله رو گفت و غیر مستقیم از آلگری انتقاد کرد
    سرمربی خوب باید قبول از شروع فصل توی تمرینات و بازیهای تدارکاتی این کارها رو انجام بده تا نفرات تیم ,قشنگ به اون سبک و سیاق اداپته بشن
    اگر وسط بعد از شروع فصل بخواد تازه تاکتیک ها رو توی تیم پیاده سازی کنه که میشه همون سبک پروین و قلعه نویی و مظلومی خودمون

خوب یکی از دلایلش تغییر نسل میلان بود که اوایل فصل باعث شد بازیکنان سر در گم باشن و همین روی نتایج میلان تاثیر مستقیم داشت ولی فصل بعد فرق میکنه.
    در ضمن خیلی هامون اون زمانی که میلان بد بود حتی فکر سهمیه لیگ اروپا رو هم از سرمون بیرون کرده بودیم ولی الان داریم سهمیه سوم رو میگیرم .
    منظورت کارلتو هست؟.نگو خُو گناه داره.الان اگر اسم و رسمی از میلان مونده به خاطر زحمات بی شائبه ایشونه.و گرنه میلان الان در کنار ناتینگهام فارست و شفیلد ونزدی و آژاکس قرار داشت

پانوشت:

کارلتو -> میلان -> چلسی -> PSG و بزودی رئال
    آلگری کالیاری-> میلان -> رم-> کالیاری
    Last edited by H A M A S; 17-05-2013 at 18:22.

6. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون سالی که اینتر قهرمان اروپا شد همین عمو چزاره با فیو بدجوری گلوی بایرن مونیخ فینالیست رو فشار دادن.اگر داور به داد بایرن نمی رسید نسخه دار و دسته فان خال به دست پیرمرد پیچیده میشد
    همون یک بازی رو یادته ؟!
    مطمئن بودم میری سراغ همچین مثالی

البته من همون طور که گفتم نداشتن یه پلن و فرمیشن ثابت در اون موقع رو ناشی از استصیال آلگری میدونم نه تغییر راهبردی در سبک میلان.امانوئلسون هم اون موقع همین مسئله رو گفت و غیر مستقیم از آلگری انتقاد کرد
    سرمربی خوب باید قبول از شروع فصل توی تمرینات و بازیهای تدارکاتی این کارها رو انجام بده تا نفرات تیم ,قشنگ به اون سبک و سیاق اداپته بشن
    اگر وسط بعد از شروع فصل بخواد تازه تاکتیک ها رو توی تیم پیاده سازی کنه که میشه همون سبک پروین و قلعه نویی و مظلومی خودمون
    البته پیدا کردن فورمیشن وقتی یک نسل فوتبالی تیم رو ترک میکنن خیلی خیلی سخت میشه.
    مخصوصا بعد از این که باشگاه دو تا از ستاره ها و بهترین بازیکنانش رو بفروشه کار رو خیلی سخت تر میکنه . مخصوصا این که این دو بازیکن نقش محوری در روند حرکتی تیم داشته باشن .
    در ضمن به دلیل بازی های ملی الگری همه بازیکنانش رو در بازی های پیش فصل در اختیار نداشت .
    منظورت کارلتو هست؟.نگو خُو گناه داره.الان اگر اسم و رسمی از میلان مونده به خاطر زحمات بی شائبه ایشونه.و گرنه میلان الان در کنار ناتینگهام فارست و شفیلد ونزدی و آژاکس قرار داشت

پانوشت:

کارلتو -> میلان -> چلسی -> PSG و بزودی رئال
    آلگری کالیاری-> میلان -> رم-> کالیاری
    بله دقیقا منظورم همین شخصه .
    البته پش از حضور کارلتو میلان از نظر سابقه و شخصیت و قهرمانی خیلی بالاتر از امثال ناتینگهام فارست با دو قهرمانی یا شیفلد بدون قهرمانی قرار داشت .
    پس الکی جو ندین
    هشت سال تمام بهترین بازیکنان رو در اختیار داشت ولی تنها یک بار قهرمان سری آ شدیم .
    خیلی دوست دارم بدونم کارلتو با تیم فعلی میلان چطور نتیجه میگرفت ؟!

8. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همون یک بازی رو یادته ؟!
    مطمئن بودم میری سراغ همچین مثالی

گفتنی ها گفته شد ولی منطق تون منو دیوونه کرده
    رافا بنیتس با 5 عنوان اروپایی و 7 کاپ داخلی رو میگین بد
    کارلتو با اون همه افتخار و مدال وکاپ که توی یه 18 چرخ جا نمیشه رو مسخره میکنین
    پراندلی رو هم جدیدا به بلک لیست تون اضافه شده

ولی آلگری با 2 تا قهرمانی(اونم در خلا یه قدرت بزرگ در سال 2010-2011 در ایتالیا) در 3 سال رو سرمربی قابل تری نسبت به افراد بالا میدونید!!

یکم انصاف خواهشا

10. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب بحث مثال شده باید مورد دیگه ای هم مد نظر داشته باشی برای دفاع از مربی مورد علاقه ات
    رافا بنیتس که کلا نابوده ... خواهشا بی خیال اون شو . به اندازه کافی بی خوابی و سردرد داریم
    در ضمن من کارلتو رو مسخره نکردم . داشتم میگفتم که کارلتو با این که دستش پر بوده نتیجه بد هم گرفته . ولی الگری با این وضعیت بازیکنان بیش از حد بهش گیر میدیم .
    خیلی مواقع در عدم نتیجه گیری میلان الگری مقصر نیست ولی کو منطق درست و حسابی ...!

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

به نظر من پراندلی میتونه با میلان نتیجه بگیره....پراندلی مربی قدرتمندیه....کار اون تو جام اروپارو که یادتون هست که چطوری آلمانو در هم کوبید با برنامه های تاکتیکی خودش.....ولی بازم به نظر من مونتلا بعد از آلگری مناسبترین گزینست....

14. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آلگری بهترین گزینست

16. 2 کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خب در اینکه کارنامه کارلتو تو اروپا خوب بوده شکی نیست 2تا قهرمانی چمپیونز لیگ آورد سوپر کاپ اروپا و جام باشگاهای جهان با اقتدار برد یک بار هم با شریطی خیلی عجیب قهرمانی به لیورپول واگذار کرد یک بار هم که جناب مارکوس مرک با اشتباه فاحشش که باعث شد گل شوچنکو در نیوکمپ درست اعلام نشه از رقابتها کنار بریم وگر نه شاید الان تعداد قهرمانیهامون در اروپا 8تا بود ولی در سطح لیگ ایتالیا تو این چند سالی که تو میلان بود غیر اون قهرمانی زود هنگامی که دو هفته مونده بود به پایان رقابتها با پیروزی مقابل آ.اس.رم به دست آورد و یک جام حذفی عملکرد چشم گیری در لیگ ایتالیا نداشت با ستارگانی مثل شوچنکو- روی کاستا- سرجینیو- ریوالدو - یان دال توماسون -ریوالدو بنده خدا رو هم که با تصمیمات اشتباهش از فوتبال محو کرد خیلی میتونست بهتر ازش استفاده کنهالگری در سطح لیگ ایتالیا خیلی قبولش دارم ولی در اروپا نه در 3سالی که در میلان بود یک بار جلوی تاتنهامی حذف شدیم که بعد از حذف ما جلوی رئال کیسه گل شد- بازی عالی و برد پرگل میلان جلوی آرسنال با برد 0-4 در سن سیرو که اگه فان پرسی زمانی که بازی 0-3 به نفع ارسنال بود اون موقعیت تک به تک تو بازی برگشت گل میکرد و بازی 0-4به سود ارسنال میشد شاید یکی از عجیب ترین برگشت های لیگ قهرمانان رقم میخورد- امسال هم که تو نیوکمپ با یک نمایش ضعیف از رقابت ها کنار رفتیم
    Last edited by clau; 18-05-2013 at 18:53.

18. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته بحث مقایسه ای نیست .
    ولی با اون میلان پر ستاره دپورتیو رو در بازی رفت 4 بر 1 شکست دادیم و در بازی برگشت 4 بر صفر شکست خوردیم و حذف شدیم و توی جریان بازی یک موقعیت هم نتونستیم خلق کنیم .
    شما اون میلان رو با این میلان و دپورتیو رو با بارسا مقایسه کن ببین چقدر فرق دارن !
    جدای این بحث ها صحبت اصلی من اینه که توی خیلی از ناکامی های میلان الگری مقصر نیست . اکثر بازی ها روی سوتی بازیکنان گل خوردیم و گل نزدیم که البته این اواخر خیلی کمتر شده و با اعتماد به نفسی که کسب کردن وضعیت بهتر شده .
    چیزی که باب شده اینه که بعد از هر ناکامی یک سری دوستان میان و یقه ی آلگری رو میگیرن در صورتی که خیلی وقت ها اصلا مقصر اون نیست .
    در ضمن اونایی ک انتظار فوتبال زیبا دارن بهتره به مهره های میلان هم نگاه کنن با این خط هافبک که فقط مونتولیوو توش خوبه انتظار معجزه دارین ؟!

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •