توی ایتالیا درسته خوب بوده . یکی از دلایلش اینه که بهترین های ایتالیا زیر دستش هستن .چرا پراندلی مناسب نباشه؟.تیم ملی نابود شده ایتالیا رو تحویل گرفت و اونو با شکست المان و انگلیس فینالیست کرد.همه الان دارن روی سرش قسم میخورن درضمن بازیهای تیماش هم با طراوته
هم ایطالی و هم ویولا
ولی توی فیورنتینا همچین کار شاقی نکرد و چیز بخصوص و ممتازی من از اون ندیدم . به هر حال من فکر نمیکنم پراندلی مربی میلان بشه .
خوب یکی از دلایلش تغییر نسل میلان بود که اوایل فصل باعث شد بازیکنان سر در گم باشن و همین روی نتایج میلان تاثیر مستقیم داشت ولی فصل بعد فرق میکنه.نه که الان وضعیتمون در حد لامبورگینیه و بلیط اروپامون اوکی شده
توی لیگ مضمحل شده ایتالیا یه مربی متوسط اگر حواسش جمع باشه راحت میتونه سهمیه ل.ق رو بگیره.از این نظر خیالت راحت
در ضمن خیلی هامون اون زمانی که میلان بد بود حتی فکر سهمیه لیگ اروپا رو هم از سرمون بیرون کرده بودیم ولی الان داریم سهمیه سوم رو میگیرم .
خوب باید سیتم عوض کنه و یک چیز مشخصه . یک نسل فوتبالی از میلان رفتن و نمیشه انتظار داشت با همون سبک و سیاق قبلی بازی کرد .باختهای نیم فصل اول به نظرم بیشتر به خاطر روحیه خراب بازیکنها به خاطر رفتن ستاره ها بود.یادمه توی اون مقطع آلگری مرتب سیستم عوض میکرد در حالی که مشکل جایی دیگه بود...تا اینکه فرشته نجات بالوتلی اومد و ورق برگشت
اما حرفم سر بدی یا خوبی آلگری نیست.بحث اینه که دیگه ماموریت آلگری توی میلان تموم شده.میلان به یه ثبات به نسبت خوب رسیده.حالا یه مربی سرپنجه و چالاک میخواد تا رتبه میلان رو ارتقا بده.کاری که آلگری با توجه به نداشتن بعضی فاکتورهای لازم قادر به انجامش نیست.حتی اگر بهترین ابزار رو هم داشته باشه
پروژه جوون گرایی میلان با آلگری هم همچین سرانجام خوشی پیدا نکرد
بواتنگ و الشهراوی توی سیستم 433 آلگری رسما ترکیدن
وضعیت نیانگ که اصلا چنگی به دل نمی زنه
سالامون و گابریل هم خبری ازشون نیست
این وسط فقط بازی دی شیلیو خوب تداوم داشته که اونم سهم بیشترش به خاطر بی حاشیه بودنشه
2-1-3-4 که دیگه جواب نمیداد . مخصوصا اگه میخواست از الشاراوی استفاده کنه . نوع بازی الشاراوی متمایل به کناره هاست و توی پادوا هم که بود وینگ بازی میکرد .
الگری هم به غیر از سیستم قبلی از 3-4-3 و 2-5-3 استفاده کرد و سرانجام 3-3-4 بود که با ریتم بازی میلان هماهنگ بود و الشاراوی قدرت مانور خوبی داشت .
تا قبل از اومدن بالوتلی هم اواخر نیم فصل اول میلان عملکرد خوبی داشت و روی دور افتاده بود ولی قبول دارم بالوتلی هم تاثیرگذار بود و دلیل استفاده از ستاره همینه .
الان هم باید بگیم رئال بدون رونالدو افت میکنه و یا بارسا بدون مسی زمین تا آسمون تغییر میکنه .
نیانگ هم قبلا گفتم که در اصل مهاجم نوک به حساب میاد ولی بخاطر سرعت و قدرت کنترل توپش در کناره ها به بازی گرفته میشه .
اون وسط که بالوتلی و پاتزو هستن و سمت چپ هم الشا ... پس فقط میمونه سمت راست که نیانگ بازی کنه.
گابریل هنوز آماده نیست و باید کم کم به بازی گرفته بشه . این وضعیت فعلی میلان در این فصل اجازه نمیداد که گابریل برای تست در ترکیب قرار بگیره .
چون میلان همینطوریش کلی امتیاز از دست داده بود.
به هر حال به نظر من الگری با این تیم خوب کار کرده و مطمئنم مربی های دیگه هم نمیتونستن کار دیگه ای با این تیم بکنن .
هنوز یادمه مربی ها قبلی با کلی ستاره به گرفتن سهمیه اکتفا میکردن یا اصلا سهمیه رو نمیگرفتن .![]()