منظور از سوابق تحصیلی نمرات سال سوم هستن یا نمرات دوره متوسطه؟
منظور از سوابق تحصیلی نمرات سال سوم هستن یا نمرات دوره متوسطه؟
نمرات سال سوم![]()
سلام دوست من
تاثیر نمرات تک تک درس های سال سوم هست که در زیر گروع اعمال خواهد شد.
البته به صورت مثبت
پیروز باشید
يك سوال داشتم در مورد تاثير معدل!من اينطور ملتفت شدم كه اگر درصدهاي عده اي باهم مشابه بود به معدل نگاه ميكنن!؟چطوريه؟يعني كسي
كه سوابقش تاثير گذار نيست قافله رو يه كم هم كه شده باخته!؟جسارتا اصلا نمي دونم تاثير مثبت منظورش چيه!![]()
ببین من کامل مطمئن نیستم اما یادم یه مشاوری می گفت اول نمره ازمونت حساب میشه همون درصدی که تو کنکور زدی بعد اگر نمره ی امتحانیت (سوابق تحصیلیت ) تاثیر بدن بهتر بشه نمره آزمونت حساب می کنن اگر بخواد نمره آزمونت رو بیاره پایین بی خیالش میشن
یه همچین چیزی یعنی نگران نباش تاثیر منفی نداره اگر تاثیری داشته باشه تاثیرش مثبت هست فقط
ممنون
مثلا دوست من که دیفرانسیل کتبی 8 گرفته و به لطف مستمر زیادش قبول شده کار براش خیلی سخته و با توجه به برداشتن کنکور آزاد احتمال قبولیش در رشته های مهندسی تقریبا صفره پس...
سلام دوست من
تاثیر عدل به صورت مثبت هست.یعنی اگر بتواند به رتبه شما کمک کند و ان را بهبود ببخشید تاثیر داده میشود.
واگر شما در درصدهایتان در کنکور خوب باشد.و معدل شما کم چون تاثیر منفی و افزایش رتبه شما را دارد بدون در نظر گرفتن نمرات کنکور به طور 100 درصد ملاک شما خواهد بود
موفق باشید
چند سوال زیست:
ریاضی بودم خودم دارم زیستا میخونم
یه فعالیت هس که شکل داده تا آمینواسیدای کراتین رو پیدا کنیم. اینا رو لازمه حفظ کرد؟
همینطور مواد موجود در محیط کامل نوروسپورا کراسا؟
فصل 1 پیش خیلی سخت نیس؟
تا الان 20 ساعت وقت گذاشتم تا برام جا بیفته هنوزم یکم میلنگم. اونم با این وضع کمبود وقت و عقب افتادگی شدید
بقیه فصلای پیش هم همینطورن؟
ص9 کتاب نوشته rna پلی مراز ii رونویسی پیش سازهای mrna ها و نیز برخی rna های کوچک را انجام میدهند.
rna پلی مراز iii رونویسی ژن های trna ها و نیز برخی rna های کوچک را کاتالیز میکند.
کلی سوال دارم ازش:
پیش ساز منظور همون ژنه؟
rna کوچک؟ یعنی غیر از rrna و trna و mrna ، آر ان آ دیگه ای هم وجود داره؟ کارشون چیه؟ و هر توضیحاتی که لازم میدونید درموردشون
کاتالیز با انجام میدهد جمله قبلی هم ارزه؟
کاتالیز که معنی سرعت بخشیدن واکنش میده!
یعنی انجام دهنده رونویسی trna نیست و سرعت بخشه به رونویسی؟
roshan me plzzz!
سلام الان که کنکور دانشگاه ازاد با دولتی یکی شده انتخاب رشتش هم با هم یکی شده گوریده پوریده شده
ببخشید یه سوال راجع به ثبت نام دارم . به سیستم پاسخگوییشم زدم جواب ندادن تلفنشم اشغاله.
کد دانش آموزی و کد سوابق تحصیلی باید همون هایی بزنم که برای ثبت نام سالهای پیش میزدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)