پس این جواب کنکور سراسری نمیاد؟من ذیگه ریختم بهم.یا فیلم میبینم یا باشگاه میرم یا با دوستام میزنم بیرون.مگه وقت میگذره.کی حال داره تا 21 شهریور صبر کنه؟یعنی اصلا راه نداره زودتر بیاد؟
پس این جواب کنکور سراسری نمیاد؟من ذیگه ریختم بهم.یا فیلم میبینم یا باشگاه میرم یا با دوستام میزنم بیرون.مگه وقت میگذره.کی حال داره تا 21 شهریور صبر کنه؟یعنی اصلا راه نداره زودتر بیاد؟
هه . منم دقیقا عین توم ! امروز رو هم با بچه ها رفتم بیرون که بگذره اما نمیگذره لا...پس این جواب کنکور سراسری نمیاد؟من ذیگه ریختم بهم.یا فیلم میبینم یا باشگاه میرم یا با دوستام میزنم بیرون.مگه وقت میگذره.کی حال داره تا 21 شهریور صبر کنه؟یعنی اصلا راه نداره زودتر بیاد؟
من دلم روشنه که دوشنبه صبح میاد .
بچه ها جواب منو بدین لطفاسلام دوستان
چند تا سوال
اول اینکه الان نتایج دانشگاه ازاد اومده میخواستم ببینم واسه دانشگاه ازاد هم مهلت ثبت نام داره ؟ آخه یکی از دانشگاه های ازاد زده بود مهلت انتخاب واحد تا 21 ام ( باتوجه به اینکه تازه نتایج سراسری 21 میاد ) میخواستم ببینم این شامل مایی که تازه میخوایم وارد شیم میشه ؟ اصلا چطوریه دانشگاه ازاد و سراسری بعد ثبت نام باید انتخاب واحد کنیم درسته ؟
اقا شما چقدر حساسی!!!!!!!!!!هنوز ثبت نام نکرده دنبال انتخاب واحدیاگه نگاهی به صفحات قبل می نداختی می دیدی که مهلت ثبت نام آزاد از 25 ام شروع می شه و سراسری از 26ام.اون موقع هر دانشگاه شرایط خودش رو اعلام می کنه
خوب یکی از دوستان لطف میکنه بگه من چطوری هم آزادو بخونم هم سراسریو ؟
امکان نداره همچین کاری رو بکنید .خوب یکی از دوستان لطف میکنه بگه من چطوری هم آزادو بخونم هم سراسریو ؟
اگر بفهمند ....
نمیشه هم آزادو خوند هم سراسری رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
واسه چی؟
کلا میشه همزمان با سراسری چیز دیگه هم خوند؟ پیام نور ، حوزه علمیه(نه جدی!) و....
اینطوری که من شنیدم خلافه مقرراته و اگر بفهمند کسی همزمان 2 جا میخونه باهاش برخورد میشه .
حالا اگر کسی چیز دیگه ای میدونه بگه ...
یکی از دوستانم هر دو رو با هم میخونهاینطوری که من شنیدم خلافه مقرراته و اگر بفهمند کسی همزمان 2 جا میخونه باهاش برخورد میشه .
حالا اگر کسی چیز دیگه ای میدونه بگه ...
ازش پرسیدم گفت باید یه سال صبر کنی بعد با شرط معدل و اینا اجازه بت میدن که آزادو هم بخونی . یعنی صندلی آزادتو باید یه سال رزرو کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)