اونوقت ویندوز رو به روی پارتیشن دیگه نصب کنم و دو پارتیشین دیگه ایجاد کنم وقتی ویندوز بیاد بالا اون پارتیشن 100 مگی مخفی میشه یا نمایش داده میشه به صورت یه درایو ؟
اونوقت ویندوز رو به روی پارتیشن دیگه نصب کنم و دو پارتیشین دیگه ایجاد کنم وقتی ویندوز بیاد بالا اون پارتیشن 100 مگی مخفی میشه یا نمایش داده میشه به صورت یه درایو ؟
پارتیشن 100 مگابایتی چون letter نداره در my computer نشان داده نمیشود . این برای امنیت هر چه بیشتر آن هست .
سلام
ببخشید میشه در مورد همین پارتیشنی که وقتی با خود ویندوز در حالت بوت پارتیشن بندی میکنیم و حجمی بین 100 الی 400 مگابایت از هارد رو به خود اختصاص میده برای چی هستش؟
من معمولا با برنامه ها پارتیشن بندی میکنم و اجازه ی هدر رفتن فضای هارد دیسک رو به این موارد نمیدم.
ممنون میشم کامل توضیح بدین.
با تشکر
سلام .
میتونید با برنامه های دیگری هارد دیسک را طوری پارتیشن بندی کنید تا در مرحله نصب Win نیازی به پارتیشن بندی نباشد تا فضای 100 مگابایتی (در Win7) هم ساخته نشود ولی به هر حال این اطلاعات مهم (فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل و برنامه Bit Locker) وجود خواهند داشت و در پارتیشن سیستمی دیگری ذخیره خواهند شد . حجم 100 مگابایتی واقعاً ناچیز هست و مسئله حادی نبود که اجازه ساخت چنین پارتیشنی را به ویندوز ندادید .
فرض کنید که دو ویندوز بر روی دو پارتیشن C و D نصب کردید و اگر پارتیشن 100 مگابایتی وجود نداشته باشد ، با فرمت کردن درایو C دیگر نمیتوانید به ویندوز نصب شده در درایو D هم دسترسی داشته باشید چون فایلهای مورد نیاز برای Boot سیستم عامل در درایو C ذخیره شده بود که فرمت شده است .
در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درباره پارتیشنهای System و Boot و Active و تفاوتهای آنها توضیحاتی دادم .
Last edited by ata.royalfalcon; 06-09-2014 at 22:08.
سلام دوستان
من به یک هارد 2ترابایت اگسترنال نیاز دارم که این شرایط رو داشته باشه لطفا هرکس اطلاعی داره بگه>>>>>1-یو اس بی 3 باشد 2-ضد ضربه 3-ضد آب 4-ضد شک 5- قابل انتقال باشد و از مد دسکتاپ نباشد 6-سرعت بسیار بالا 7-عمر و کارایی بسیار بالا
لطفا هرکس اطلاع دارد خبر بدهد
کارایی خیلی برام مهم است و عمر بسیار بالا...
خودم این مدل را پیدا کرده ام Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB
اگر معایبی دارد لطفا اطلاع بدهید![]()
با سلام
می خوام یک هارد 3 ترابایت بگیرم و نظر روی این مدل از وسترن هست
Western Digital 3TB RE Edition 64MB Cache Internal Hard Drive
فقط چرا اینقدر نسبت به مدل های دیگش گرونه؟؟
سلام .
WD Re و کلاً هارد دیسکهای سری Enterprise بیشتر در سرورها ، دیتاسنترها و ... بکار میرود داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش عمر مفید و افزایش اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي (سری Desktop) چنين اطميناني را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد.
اگر برای یک سیستم معمولی میخواهید WD Black هم کفایت میکند .
برای یک سرور ادلری هست که روزی 9 ساعت روشنه
مدل Western Digital 3TB SE Edition 64MB Cache Datacenter Capacity Internal Hard Drive چهفرقی با قبلیه داره که 200 توم ارزونتره؟؟
مهمترین تفاوتها در MTBF و Workload و Unrecoverable error rates و میزان مصرف انرژی هست . سرور اداری شما اگر کلاینتهای زیادی به آن متصل نمیشود و بار نوشتن و خواندن زیادی روی آن نیست WD Se هم کفایت میکند در غیر اینصورت میتونید WD Re انتخاب کنید .
WD Re و هارد دیسکهای Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD و يا Seagate Constellation ES.3 مناسب برای کاربردهایی هست که عملکرد و کارائی (performance) بالا ، قابلیت اطمینان و دوام (reliability & durability) زیر حجم کار سنگین (heavy workload) در اولویت اول باشد.
WD Se و هارد دیسکهای Seagate Terascale و Seagate Constellation CS در جاهایی استفاده میشود که حداقل قيمت در هر گيگابايت (Cost-Per-GB) ، حداقل ميزان مصرف انرژي در هر گيگابايت (Watt-Per-GB) در اولویت اول هست و performance و یا reliability و durability بالا در اولویتهای اول نیست .
سلام
من یه سوالی داشتم نمیدونم راجع به این بخش هست یا نه
یه بنده خدایی یه هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن مای بوک usb3 میخواد بهم بده . میگه این مدل آداپتور نداره
من چندتا سایت رفتم نوشته همراه آداپتور
ایشون میگه که این مای بوک جدید هست و آداپتور نداره و اصل کره هست
منم حقیقتا هیچ اطلاعاتی راجع به هارد اسکترنال ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)