من وقتی وارد بازی میشم مانیتورم خاموش میشه
مانیتورم lg طرح لبخنده FLATRON F700P
راهی نداره من با همین مانیور بت.نم بازی کنم؟
من وقتی وارد بازی میشم مانیتورم خاموش میشه
مانیتورم lg طرح لبخنده FLATRON F700P
راهی نداره من با همین مانیور بت.نم بازی کنم؟
از قسمت chapter select مرحله رو از اول شروع کن.
مشخصات سیستمت چیه؟ چه ویندوزی داری ؟ بازی کرک شده یا نه ؟
سلام
دوستان تا حالا کسی این مشکلو داشته ؟ موقع نصب بازی تا به 99% میرسه یهو سیستم میره تو "صفحه آبی" و بعد هم ریستارت !!!!
روی سیستم خودم و دوستم هم قشنگ همین طوری شد ، نسخه بلک باکس هست .
بعد که ریستارت میشه پوشه ها و فایلای بازی همه هستند اما موقع اجرا این ارور رو میده :
The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.
ویندوزم سون 64 بیت هست
SP1 نیست ؟ روی ویندوز 7 SP1 امتحان کنید یا xp SP3
نـه ، سرویس پک 1 نیست ، Ultimate هست . باید آپدیت کنم ؟ حجمش چقدره ؟
دوست من فک کنم با همونم بتونی بازی کنی!
با توجه به ورژن ویندوزت یه چیزی حدود 900 مگابایت باید دانلود کنی...
همینطور هم که قبلا گفتم این ایراد صفحه ابی موقع نصب بازی توی 99% احتمالا موقع پیاده کردن کرک بازی هست که اگه ویندوزت sp1 نباشه error blue screen میده....
سی پی یو intel(r) core (tm) 2 dou cpu E7500 @ 2.93GHz 2.93 GHz
ram 4
32 bit
grafik 240gt
ویندوز سون
بازیو طبق راهنماش نصب کردم بعد اپدیت کردم بعد کرک کردم پوشه rockstara هم تو داکیومنت کپی پیست کردم فایلای بازی رو که تو راهنما گفته بود از فایروال و نود بلاک کردم. اینترنتمم قطع بوده هم موقع نصب هم موقع بازی. ولی موقع اجرا مانیتورم خاموش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ویبچه ها کپچر 4 بازی که دشمنا با ماشین میان تو ساختمان و از روبرو میخورن بهت که مکس هم پشت میزه باید چیکار کنم؟من همشونا تو ماشین میکشم ولی بازم میان میخورن بهم میمیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)