آره خیلی رو اعصابه.من تازه دقت کردم.حیف نیست یه لپتاپ به این خوبی این نکات زیر رو هم برای ساختش رعایت میکردن ؟؟؟؟؟؟؟
آره خیلی رو اعصابه.من تازه دقت کردم.حیف نیست یه لپتاپ به این خوبی این نکات زیر رو هم برای ساختش رعایت میکردن ؟؟؟؟؟؟؟
واسه من که کلا پایینش فاصله داره. آشغالی چیزی باشه میره داخل. تو این مورد افتضاح کار کرده ایسوس.
بعدش اونوقت اگه آشغال رفت در دراز مدت میشه با جاروبرقی.....
چون ما توی یکی از استانای غربی هستیم که کلا الحمدولله سال به12 ماه گردوخاکه
چی بگم والا. اونقدرا باز نیست که بشه با جارو برقی کاری انجام داد. گرد و خاکم که کلا افتضاحه. من روزی 2بار دارم گرد و خاک روش رو تمیز میکنم. اگر میشد اون درز رو یه جوری بست خیلی خوب بود. در هر حال من که بیخیالشم تو فکرشم نرو. نهایتش بعد چند سال بازش میکنیم تمیز میکنیم و میبندیم. خلاص
والا بهترین راه حل ممکن رو پیشنهاد دادی
![]()
اینم از آپدیت جدیدتر که چند روز پیش ارائه شده توسط سایت انویدیا. ورژن 344.11
بدون هیچ مشکلی در نصب
![]()
با سلام خدمت دوستان عزیزی که این مدل را دارند اگر کسی از شما عزیزان مینواند نقدی در باره این مدل همانند این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویسد به بنده پیام خصوصی بدهد و اعلام همکاری کند تا ب امید خدا چنین تاپیکی را دوباره راه اندازی کنیم
با سلام
دوستان قبلا راجع به تیک تیک کردن هارد لپ تاپم گفته بودم ، (منظورم صدای موریانه مانند و خش خش ریز نیستا ، یه صدایی مثله تیک تیک ساعت گه بعضی وقتا از لپ تاپ شنیده میشه تقریبا فاصله تیک تیک ها 2 ثانیه هست )
حالا بعضی وقتا لپ تاپ یهو خاموش میشه چه باتری در حال استفاده باشه چه باتری در حال شارژ باشه و به اصطلاح با برق باشه . موقع خاموش شدن هم یه تیک یه مقدار شدید تر میزنه و خاموش میشه در طول این یک سال شاید حدودا 15-20 بار خاموش شده
کسی ایده ای نداره واسه چیه این قضیه ؟ از کجا میشه فهمید مشکل کجاس ؟
اگر هم بخام ببرم نمایندگی که معلوم نیست اصلا اونجا تیک تیک کنه و نمیشه لپ تاپ رو یک هفته بزارم اونجا
سلام.
والا دوست عزیز نمیدونم دقیقا مشکل از کجاس ولی خوب معمولا عموم هارد های مکانیکی یخورده صدا دارن.مال منم وقتی نصفه شبا که هیچ صدایی از هیچ جا نمیاد میشه یه تیک تیک های خیلی ریز که فکر نکننم غیرطبیعی باشه داره...حالا نمیدونم شما بهتره منتظر باشین دوستان دیگه که اساتید ما هستن هم نظر بدن...
نرم افزار HD tune pro نصب کنین و یه عکس از تب health قرار بدید تا ببینیم هاردش مشکلی داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)