تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 103 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

آره خیلی رو اعصابه.من تازه دقت کردم.حیف نیست یه لپتاپ به این خوبی این نکات زیر رو هم برای ساختش رعایت میکردن ؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان.آقا مال من یه مشکل داره که نمیدونم مشکله یا نه...
    خیلی تو چش نیس ولی دقت کنی هست.گوشه سمت راست پایین صفحه بین ال سی دی و قاب پلاستیکی یه فاصله ایه که انگار یکم پلاستیکش باد کرده.
    واسه من که کلا پایینش فاصله داره. آشغالی چیزی باشه میره داخل. تو این مورد افتضاح کار کرده ایسوس.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

واسه من که کلا پایینش فاصله داره. آشغالی چیزی باشه میره داخل. تو این مورد افتضاح کار کرده ایسوس.

بعدش اونوقت اگه آشغال رفت در دراز مدت میشه با جاروبرقی.....
    چون ما توی یکی از استانای غربی هستیم که کلا الحمدولله سال به12 ماه گردوخاکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بعدش اونوقت اگه آشغال رفت در دراز مدت میشه با جاروبرقی.....
    چون ما توی یکی از استانای غربی هستیم که کلا الحمدولله سال به12 ماه گردوخاکه
    چی بگم والا. اونقدرا باز نیست که بشه با جارو برقی کاری انجام داد. گرد و خاکم که کلا افتضاحه. من روزی 2بار دارم گرد و خاک روش رو تمیز میکنم. اگر میشد اون درز رو یه جوری بست خیلی خوب بود. در هر حال من که بیخیالشم تو فکرشم نرو. نهایتش بعد چند سال بازش میکنیم تمیز میکنیم و میبندیم. خلاص

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

در هر حال من که بیخیالشم تو فکرشم نرو. نهایتش بعد چند سال بازش میکنیم تمیز میکنیم و میبندیم. خلاص
    والا بهترین راه حل ممکن رو پیشنهاد دادی

6. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم n56jr بگیرم اما دیدم که بعضیا میگن که اپدیت گرافیک انویدیا روش نصب نمیشه و باید خود ایسوس بده که نداده
    شاهم این مشکلو دارین ؟ مثلا الان ک جدیدترین اپدیت واسه gtx 760m نسخه 340.52 هست رو نصب کردین یا نمیشه؟!چون اگه اپدیت نشه که ارزش نداره و میرم لنوو y50 میگیرم با اینکه صفحه نمایش ضعیفتری داره و حدود سیصد تومن گرونتره
    اینم از آپدیت جدیدتر که چند روز پیش ارائه شده توسط سایت انویدیا. ورژن 344.11
    بدون هیچ مشکلی در نصب

8. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزی که این مدل را دارند اگر کسی از شما عزیزان مینواند نقدی در باره این مدل همانند این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویسد به بنده پیام خصوصی بدهد و اعلام همکاری کند تا ب امید خدا چنین تاپیکی را دوباره راه اندازی کنیم

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

با سلام
    دوستان قبلا راجع به تیک تیک کردن هارد لپ تاپم گفته بودم ، (منظورم صدای موریانه مانند و خش خش ریز نیستا ، یه صدایی مثله تیک تیک ساعت گه بعضی وقتا از لپ تاپ شنیده میشه تقریبا فاصله تیک تیک ها 2 ثانیه هست )
    حالا بعضی وقتا لپ تاپ یهو خاموش میشه چه باتری در حال استفاده باشه چه باتری در حال شارژ باشه و به اصطلاح با برق باشه . موقع خاموش شدن هم یه تیک یه مقدار شدید تر میزنه و خاموش میشه در طول این یک سال شاید حدودا 15-20 بار خاموش شده

کسی ایده ای نداره واسه چیه این قضیه ؟ از کجا میشه فهمید مشکل کجاس ؟
    اگر هم بخام ببرم نمایندگی که معلوم نیست اصلا اونجا تیک تیک کنه و نمیشه لپ تاپ رو یک هفته بزارم اونجا

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

با سلام
    دوستان قبلا راجع به تیک تیک کردن هارد لپ تاپم گفته بودم ، (منظورم صدای موریانه مانند و خش خش ریز نیستا ، یه صدایی مثله تیک تیک ساعت گه بعضی وقتا از لپ تاپ شنیده میشه تقریبا فاصله تیک تیک ها 2 ثانیه هست )
    حالا بعضی وقتا لپ تاپ یهو خاموش میشه چه باتری در حال استفاده باشه چه باتری در حال شارژ باشه و به اصطلاح با برق باشه . موقع خاموش شدن هم یه تیک یه مقدار شدید تر میزنه و خاموش میشه در طول این یک سال شاید حدودا 15-20 بار خاموش شده

اگر هم بخام ببرم نمایندگی که معلوم نیست اصلا اونجا تیک تیک کنه و نمیشه لپ تاپ رو یک هفته بزارم اونجا

سلام.
    والا دوست عزیز نمیدونم دقیقا مشکل از کجاس ولی خوب معمولا عموم هارد های مکانیکی یخورده صدا دارن.مال منم وقتی نصفه شبا که هیچ صدایی از هیچ جا نمیاد میشه یه تیک تیک های خیلی ریز که فکر نکننم غیرطبیعی باشه داره...حالا نمیدونم شما بهتره منتظر باشین دوستان دیگه که اساتید ما هستن هم نظر بدن...

12. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با سلام

نرم افزار HD tune pro نصب کنین و یه عکس از تب health قرار بدید تا ببینیم هاردش مشکلی داره یا نه

14. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •