تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 1421 اولاول ... 3373798081828384858687931331835831083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام همشهری
    گفته بودی بعد از عید و اجرای طرحشون بیام تا ببینیم وضع چطور شد،خب حالا چطور شدش؟
    هنوز هم همون مقدار دانلود شبانه دارید؟
    روز زیاد برام مهم نیست،فقط دانلود شبانه
    در ضمن تو این تستی که گذاشتین سرعت عالیه پس چطور میگین صفحات خوب لود نمیشه؟فقط وبگردی (تو روز) اینطوریه یا دانلود هم (تو روز) اینطوریه؟البته همون طور گفتم روز برام زیاد مهم نیست
    سلام و عرض ادب
    عرضم به خدمت شما دوست عزیز، طبق فرمایش دوستان قرار بود، سرویسها اسمی و رسمی بشه، ولی تا این لحظه همه سرویسها مثل قبل شب و روز رو چهار مگ بسته شده، فقط با این تفاوت که ترافکیش دو گیگ شده، سرعت دانلود مثل قبله!!!

عرض شود که اکثر دوستانی که از مخابرات سرویس دارند، به کندی سرعت در لود شدن وبها اذعان دارند

امّا در مورد سرعت دانلود شبانه، دیشب ساعت دو اومدم خونه، سیستم رو روشن کردم، تا صبح؛ 6 گیگ و 50 مگابایت دانلود کردم، تا این لحظه هیچ فرقی با سابق ، لااقل برای سرویس من نداشته، اگه هدف شما صرفاً دانلود شبانه است، ای دی اس ال مخابرات میتونه بهترین گزینه باشه، البتّه بازم بستگی به منطقه مخابراتی و ... داره.
    موفّق باشید

2. این کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

سلام. نمیدونم چرا downstream من رو 2400 بسته شده. زنگ زدم میگم کم شده. میگه این که خوبه. شما 512 دارین باس رو 64 بسته بشه؟!!!!
    یه مشکل دیگه که دارم اینه که ارتباطم با اینترنت قطع میشه زنگ می زنم میگه اینترنت قطع نیست. از طرف شما نویز میاد اینجا max.... نمیدونم دقیق چی گفت ولی میگه 5 دقیقه ارتباطتون قطع میشه برا امنیت.
    من نخوام امنیت داشته باشم کیو باس ببینم؟!

4. 2 کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

دانلود رایگان فقط مال نصفه شبه ؟ جمعه ها چی؟

6. این کاربر از REZA1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    عرضم به خدمت شما دوست عزیز، طبق فرمایش دوستان قرار بود، سرویسها اسمی و رسمی بشه، ولی تا این لحظه همه سرویسها مثل قبل شب و روز رو چهار مگ بسته شده، فقط با این تفاوت که ترافکیش دو گیگ شده، سرعت دانلود مثل قبله!!!

عرض شود که اکثر دوستانی که از مخابرات سرویس دارند، به کندی سرعت در لود شدن وبها اذعان دارند

امّا در مورد سرعت دانلود شبانه، دیشب ساعت دو اومدم خونه، سیستم رو روشن کردم، تا صبح؛ 6 گیگ و 50 مگابایت دانلود کردم، تا این لحظه هیچ فرقی با سابق ، لااقل برای سرویس من نداشته، اگه هدف شما صرفاً دانلود شبانه است، ای دی اس ال مخابرات میتونه بهترین گزینه باشه، البتّه بازم بستگی به منطقه مخابراتی و ... داره.
    موفّق باشید
    ممنون بابت جوابت
    گفتی الآن دوگیگ شده،حالا قبلا چقدر میدادن؟قیمتا رو بالا بردن یا پایین؟
    من منطقه مخابراتی امام رضا هستم،شما کدوم منطقه این؟کسی رو میشناسی که بدونه وضع مخابرات تو اینجا چطوره؟
    سوال دیگه ای که دارم اینه که سرعت متوسط مربوط به هر سرویس چقدره(KB/S)توی سرعتهای 128و256و512و1024و2048
    دیگه مصمم شدم که بیام مخابرات و هر طوری شده با پارس آنلاین قراردادمو لغو کنم(قرارداد یکساله هست)
    Last edited by bomberman; 24-08-2012 at 06:46.

8. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون بابت جوابت
    گفتی الآن دوگیگ شده،حالا قبلا چقدر میدادن؟قیمتا رو بالا بردن یا پایین؟
    من منطقه مخابراتی امام رضا هستم،شما کدوم منطقه این؟کسی رو میشناسی که بدونه وضع مخابرات تو اینجا چطوره؟
    سوال دیگه ای که دارم اینه که سرعت متوسط مربوط به هر سرویس چقدره(KB/S)توی سرعتهای 128و256و512و1024و2048
    دیگه مصمم شدم که بیام مخابرات و هر طوری شده با پارس آنلاین قراردادمو لغو کنم(قرارداد یکساله هست)
    سلام و عرض ادب
    دوست عزیز عرض کردم پارس آنلاین رو بیخیال بشید؛ اصلاً بدترین گزینه تو شهر آمل محسوب میشه
    امّا در مورد منطقه مخابراتی، بنده در منطقه مخابراتی شیخ فضل الله نوری هستم، ولی در مورد منطقه مخابراتی امام رضا تا جایی که خبر دارم، اصلاً وضعیت خوبی نداره، ولی شاید محلّه به محلّه فرق داشته باشه، نمیدونم؟!
    بله قبلاً 16 گیگ ترافیک ماهانه میدادند با همین قیمت، یعنی قیمت تفاوتی نکرده ولی ترافیک کاهش پیدا کرد
    ضمناً سرعت دانلود 128 با دومگ، تا این لحظه فرقی باهم ندارند، همشون شب و روز رو چهار مگ بسته شده، هرچند که قرار بود اسمی و رسمی بشه
    یادتون باشه هیچوقت قرارداد یه ساله با هیچ شرکتی نبندید و خودتون رو مقیّد نکنید

موفّق باشید

10. این کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دانلود رایگان فقط مال نصفه شبه ؟ جمعه ها چی؟
    دوست عزیز، دانلود رایگان فقط برای شبهاست، یعنی از ساعت یک بامداد تا شش صبح، جمعه ها و غیر جمعه ها هم نداره، فقط شبها رایگانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    دوست عزیز عرض کردم پارس آنلاین رو بیخیال بشید؛ اصلاً بدترین گزینه تو شهر آمل محسوب میشه
    امّا در مورد منطقه مخابراتی، بنده در منطقه مخابراتی شیخ فضل الله نوری هستم، ولی در مورد منطقه مخابراتی امام رضا تا جایی که خبر دارم، اصلاً وضعیت خوبی نداره، ولی شاید محلّه به محلّه فرق داشته باشه، نمیدونم؟!
    بله قبلاً 16 گیگ ترافیک ماهانه میدادند با همین قیمت، یعنی قیمت تفاوتی نکرده ولی ترافیک کاهش پیدا کرد
    ضمناً سرعت دانلود 128 با دومگ، تا این لحظه فرقی باهم ندارند، همشون شب و روز رو چهار مگ بسته شده، هرچند که قرار بود اسمی و رسمی بشه

موفّق باشید
    بازم ممنون
    توی این چیزایی که گفتی دوتا چیز برام عجیب بود یا شاید من بد متوجه شدم
    1=قبلا 16 گیگ ترافیک با همین قیمت میدادند؟یعنی چی؟مثلا 16 گیگ یک ماهه 10 تومن و الان 2 گیگ یکماهه 10 تومن؟
    2=سرعت تو هیچ کدوم از سرویسها فرق نمیکنه؟پس همه باید 128 بگیرن که!

و اینکه واسه ثبت نام تو مخابرات کجا باید بریم؟و برای انتقال از یه پارس به مخابرات،باید هزینه راه اندازی و رانژه رو دوباره داد؟

موفق باشید
    Last edited by bomberman; 24-08-2012 at 14:59.

13. 2 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب

موفّق باشید
    من مشترک جدید مخابرات هستم
    1 ماه 512 رو 13000 تومن میدن
    اما تو سایت کاربری چیز دیگه نوشته
    متاسفانه اینترنت ما رو 4مگ نبستن و همون 512 بسته شده
    هروقتم زنگ زدیم میگن شنبه جلسه دیتا هست معلوم میشه
    جالبتر اینکه 192.168.1.1 رو میزنی هروقت مودم یه بنده خدا رو نشون میده و دسترسی کامل به کانفیگش داری
    دیگه واستون بگم سرعت سایت باز کردنش خویه
    شب هم خیلی زور بزنه 1 گیگ
    حالا خدا میدونه
    اینجا آسیاتک رو 4 مگ میبنده
    ولی متاسفاه تلفن ما روی کافو مسی هست و فقط مخابرات سرویس میده

15. این کاربر از softwarekadeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

قضیه چیه؟
    دیگه downstream من رو 4 mg نمیبندن. بیشترین حالت 3600 هست.
    نکنه میخوان کم کنن؟
    اگه کم کنن دیگه اصلا نمیشه باهاشون کنار اومد. من به خاطر 16 gig و سرعتش اومدم. یه ماه هم نمیشه.
    اگه سرعت و کم کنن من سرویس عوض میکنم.
    downstream شماها هم تغیر میکنه؟
    واسه من که همیشه نوسان داره. میگن به خاطره شلوغ بودنه که ربطی نداره

17. این کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

من مشترک جدید مخابرات هستم
    1 ماه 512 رو 13000 تومن میدن
    اما تو سایت کاربری چیز دیگه نوشته
    متاسفانه اینترنت ما رو 4مگ نبستن و همون 512 بسته شده
    هروقتم زنگ زدیم میگن شنبه جلسه دیتا هست معلوم میشه
    جالبتر اینکه 192.168.1.1 رو میزنی هروقت مودم یه بنده خدا رو نشون میده و دسترسی کامل به کانفیگش داری
    دیگه واستون بگم سرعت سایت باز کردنش خویه
    شب هم خیلی زور بزنه 1 گیگ
    حالا خدا میدونه
    اینجا آسیاتک رو 4 مگ میبنده
    ولی متاسفاه تلفن ما روی کافو مسی هست و فقط مخابرات سرویس میده
    دوست عزیز یعنی downstream شما 512 هست؟

19. این کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •