سلام
منظور شما اینه که در قسمت لایسنس جایی برای وارد کردن سریال نامبر وجود نداره؟
یه عکسی از اون قسمت بزارید
کلید قبلی رو پاک کردی؟
سلام
منظور شما اینه که در قسمت لایسنس جایی برای وارد کردن سریال نامبر وجود نداره؟
یه عکسی از اون قسمت بزارید
کلید قبلی رو پاک کردی؟
Last edited by kases; 25-09-2012 at 22:01.
سلام دوست عزیز
آره کلید قبلی رو چون چند روز بیشتر مهلت نداشت پاک کردم و الان دیگه جایی برای وارد کردن سریال نامبر وجود نداره
منظورم رو خوب متوجه شدی دیگه نمیخوام عکس بذارم ولی اگه فکر میکنی حتما باید عکس باشه تا بهتر کمک کنی بگو تا بذارم
ممنون
اره حتما عکس بزار
ببین زمانی که کلید پاک میکنی همچین صفحه ای باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و زمانی که بر روی Application the Activation کلیک میکنی این صفحه باز میشه حالا شما عکس بزار ببینم مثل عکس پایین میشه سریال وارد کرد یا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یه فلش دارم که میدونم توش پر ویروسه و با چه تنظیماتی میتونم 100% مطمئن بشم که وقتی فلش وارد کردم سیستمم آلوده نمیشه؟ این سوالو به خاطر این پرسیدم چون قبلا چند بار
برام اتفاق افتاده با این که روی سیستمم آنتی ویروس نصب بود بازم آلوده شده بود آنتی ویروسم اونارو شناسایی کرد و پاکشم کرد ولی فرداش سیستمم کلا به هم ریخت این اتفاق سه بار برام
اتفاق افتاده یه بار باعث شد کل اطلاعات هاردم پاک بشه نمیخوام دوباره این اتفاق بیافته.
اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
سلام دوستان من رایانه ام را با هیتمن اسکن کردم یه فایلی پیدا کرد اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبرای قرنطینه کردن یک بار کامپیوتر را ریست کردم اما هنگام بالا آمدن ویندوز یک پیغام در رابطه با کسپر اومد و چون سریع رد شد نتونستم بخونمش از اون وقت تا حالا کسپر میگه کامپیوتر شما در خطر قرار دارد و پس از اسکن دوباره هم هیتمن همون فایلا پیدا کرد در حالی که دفعه قبل اونا قرنطینه کرده بود حالا میخواستم ببینم مشکلی به وجود میاد اصلا اون فایل ویروس بوده یا نه ...
در ضمن جواب پست قبلیما در صفحه قبل هم بدین ممنون میشم
Last edited by amiinn76; 26-09-2012 at 12:12.
دوست عزیز شما یکبار کامپیوترت را در حالت vulnerability اسکن کن و هر چه را که پیدا کرد را روی fix کلیک کن چون اگه اتوران رایانت فعال باشه یا هر روزنه دیگه ای در اونجا مشخص میشه و میتونید از کار بندازیدش پس از اون به قسمت setting رفته در سربرگ اسکن روی general setting کلیک کرده و گزینه fullscan تیک بزنید
چند تا فایل پیدا کرد فایلها مربوط به نرم افزارهای نصب شده بود اگه Fix کنم مشکلی در اجرا شدن نرم افزارها به وجود نمیاد؟
آره دوست عزیز دقیقا همینطوری میشه یعنی منم اگه بخوام عکس بذارم باید همینا رو بذارم که خودت گذاشتی.
حالا چیکار کنم مشکلم حل شه؟
عکسی از هشدار کسپر قرار بدین
این فایل مشکلی نداره و به این خاطر پاک نمیشه چون در فولدر کسپر هست و کسپر هم به برنامه ای اجازه نمیده که فولدرهاش رو دستکاری کنه
یک فول اسکن با کسپر آپدیت شده انجام بدین
صفحه قبل هم که سوالتون توسط علی جواب داده شده
اسکن کردم درست شد خیلی ممنون
منظورم از پست قبلی اون تصاویری بود که از application control و firewall گذاشتم بود می خواستم بدونم تنظیمات خوبن یا مشکل دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)